Vrsta građe serijska publikacija Ključni naslov Zagor zlatni klasik Naslov VezaZagor zlatni klasik. Impresum Zagreb : Ludens, 2018- . Izlaženje Tri puta godišnje. ISSN 2623-6176 UDK Veza379.8 Veza(0:741.5) Veza(051) ID zapisa 000998526
Od broja 1 ili od broja 55? Oprema i dizajn isti kao i kod klasika? Cijena? Višestruke naslovnice? ......
U stvari, početne nemam a neke su mi vrlo bitne i volija bi ih imat. Prve klasike sam propustija jer još nisam bija se vratija stripovima tako da mi sve kombinacije odgovaraju
Pre desetak godina pricalo se da libellus zadrzava prava na texa,m.noa,zagora,m.vetra itd... Sad ispada da je sve to bila laz i da je moglo sve puno ranije na kioske?
Vrsta građe serijska publikacija Ključni naslov Zagor zlatni klasik Naslov VezaZagor zlatni klasik. Impresum Zagreb : Ludens, 2018- . Izlaženje Tri puta godišnje. ISSN 2623-6176 UDK Veza379.8 Veza(0:741.5) Veza(051) ID zapisa 000998526
Od broja 1 ili od broja 55? Oprema i dizajn isti kao i kod klasika? Cijena? Višestruke naslovnice? ......
Pa kakav je to klasik ako neide sve od početka? Dobar je i ovaj trenutni,samo mu je velika mana što je u početku preskočio nekoliko kultnih epizoda,a sad je kasno da se objave...
Originally posted by zlatko900 Pa kakav je to klasik ako neide sve od početka? Dobar je i ovaj trenutni,samo mu je velika mana što je u početku preskočio nekoliko kultnih epizoda,a sad je kasno da se objave...
Sam si kazao Uopće me ne bi čudilo da i ovaj počne od 55.
Ako bude išao od broja 1 uzet ću prvu epizodu Zasjeda u šumi i još neke legendarne koje nije obuhvatio ovaj trenutni klasik (Strvinar, Nasilje u Darkwoodu, Blago Crvene planine, Zarobljenici Crvene Vještice, Pukovnikova podvala, Bjegunci...)
Pre desetak godina pricalo se da libellus zadrzava prava na texa,m.noa,zagora,m.vetra itd... Sad ispada da je sve to bila laz i da je moglo sve puno ranije na kioske?
Nema to veze. Jedno je Libellus hc, drugo roto kiosk izdanje. Pogledaj samo koliko trenutnih i bivsih nakladnika, rasteze Zagora u svim oblicima i varijantama. A sto je najkude, sve "kuri"...