forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Zagor zlatni klasik
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 15

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 02/06/2018 : 15:50:51  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Libellus tjera biznis, otkrili su nišu i uspješno je eksploatiraju evo već četrnaestu godinu; u tom smislu nema im se što zamjeriti. Iritantna je horda njihovih adoranata koja piše parole i hvalospjeve, malograđanski se hvastajući potrošenim novcem.

...a što tebe briga za moje novce gdje ću ih ja potrošiti. Nisi ih ti ni zaradio pa te nije ni briga ni gdje će biti potrošeni. Iritantno je to što se ti tu treseš koliko će neko dati svojih novaca za neko izdanje. Nemoj puno suza proliti ali eto šapnut ću ti - meni su ta izdanja jeftina u promo periodu i čekam puno cijenu....i plaćam zamisli sa svojim novcem.

Edited by - logo111 on 02/06/2018 15:52:21
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/06/2018 : 16:04:24  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Druze Valtere malogradjanski je i buljiti ko na sta trosi novce. No hard feelings

sangue navajo
Go to Top of Page

ZoranC
Senior Member

Germany
1917 Posts

Member since 20/09/2010

Posted - 02/06/2018 : 16:07:57  Show Profile Show Extended Profile  Send ZoranC a Private Message  Reply with Quote
Libellusov Zagor, Dilan i MNo su kremshnite na polici, a sam Bog zna koliko volim kremshnite.
Jedini dizajn koji im moze konkurirati je Fibrin Kirby.
A tek sadrzaj... Al dobro, on ovdje nije tema.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 02/06/2018 : 16:11:03  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Combatrock

Druze Valtere malogradjanski je i buljiti ko na sta trosi novce. No hard feelings

Dakle, kad Kerum izloži svog novog Maybacha da ga raja gleda u izlogu, malograđani su oni koji to uoče i primijete da je to neprilično i neukusno?
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 16:14:09  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ZoranC

Libellusov Zagor, Dilan i MNo su kremshnite na polici, a sam Bog zna koliko volim kremshnite.
Jedini dizajn koji im moze konkurirati je Fibrin Kirby.
A tek sadrzaj... Al dobro, on ovdje nije tema.

Moram nadodati, Magica Venta, koji mi je favorit, kao i sva izdanja Nathana Nevera, koji , a jbg. nemam rijeci da iskazem kako dobro izgledaju...

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 16:19:50  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:
Originally posted by Combatrock

Dakle, kad Kerum izloži svog novog Maybacha da ga raja gleda u izlogu, malograđani su oni koji to uoče i primijete da je to neprilično i neukusno?

Ma ko jebe Keruma i Maybacha...to su uzgred budi recene price. Nisam ja tu kriv nista. To je oduvjek bilo svugdje, ne samo kod nas. A i zasto pas lize muda, zato sto moze. Ako on moze, bole me dupe. Mogao sam i ja, ali me ne zanima. Vozim bubu staru 43 godine. I bolja mi je od njihovih Maybacha...Zanima me Libellus. Koliko god da kosta. Lijepo ti je momak gore napisao; za svoje pare.

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Combatrock
Advanced Member

Serbia
4811 Posts

Member since 26/12/2009

Posted - 02/06/2018 : 16:23:00  Show Profile Show Extended Profile  Send Combatrock a Private Message  Reply with Quote
Nije ista tema. Maybach... stay true

sangue navajo
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17018 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 02/06/2018 : 16:41:54  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Nema potrebe da se odrasli ljudi natežu oko toga na što će potrošiti svoj novac, ajmo reći bolje na Libellus stripove, trajno lijepu robu koju svi volimo nego po kladionicama i kockarnicama... I meni je Libellus preskup, to sam rekao puno puta, kupim ono što mogu, što ne ide, ne ide i ajd bok... Od njih želim skupiti samo Zagora, ostalo što me zanima pokušavam nabaviti jeftinije. Da su stripovi izvanredne kvalitete, jesu, tu nema što više za reći.
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/06/2018 : 17:34:38  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
Kad ce zlacani,vec je 02.06?

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 02/06/2018 : 17:36:07  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
Valter - kralj! :)

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17819 Posts

Member since 02/08/2002

Posted - 02/06/2018 : 18:01:30  Show Profile Show Extended Profile  Send zeljko a Private Message  Reply with Quote
valter demistifikator stripovskog snobizma :D

Utabanim stazama ocaja!
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 02/06/2018 : 18:13:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

Nema potrebe da se odrasli ljudi natežu oko toga na što će potrošiti svoj novac, ajmo reći bolje na Libellus stripove, trajno lijepu robu koju svi volimo nego po kladionicama i kockarnicama... I meni je Libellus preskup, to sam rekao puno puta, kupim ono što mogu, što ne ide, ne ide i ajd bok... Od njih želim skupiti samo Zagora, ostalo što me zanima pokušavam nabaviti jeftinije. Da su stripovi izvanredne kvalitete, jesu, tu nema što više za reći.

Odlično rečeno.Dok sam bio u HR i radio za male novce i išao u kladionicu iz očaja,kupovao sam samo ponešto sa kioska a o Libellusu samo maštao.Srećom život me odveo preko grane radim i naradim se od 7-16:35 h.ali i zaradim i za svoje novce ću kupiti šta ja hoću a i pored toga kupujem samo Zagora,Texa i Magičnog jer ga se jedino Libellus udostojio dogurati do kraja.A to da su preskupi to smo već svi zajedno opjevali više puta
Go to Top of Page

Anto_123
Average Member

773 Posts

Member since 16/01/2015

Posted - 02/06/2018 : 18:16:49  Show Profile Show Extended Profile  Send Anto_123 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by logo111

quote:

Libellus tjera biznis, otkrili su nišu i uspješno je eksploatiraju evo već četrnaestu godinu; u tom smislu nema im se što zamjeriti. Iritantna je horda njihovih adoranata koja piše parole i hvalospjeve, malograđanski se hvastajući potrošenim novcem.

...a što tebe briga za moje novce gdje ću ih ja potrošiti. Nisi ih ti ni zaradio pa te nije ni briga ni gdje će biti potrošeni. Iritantno je to što se ti tu treseš koliko će neko dati svojih novaca za neko izdanje. Nemoj puno suza proliti ali eto šapnut ću ti - meni su ta izdanja jeftina u promo periodu i čekam puno cijenu....i plaćam zamisli sa svojim novcem.

ODLIČNO REČENO
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 18:46:26  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Anto_123

quote:
Originally posted by logo111

quote:

ODLIČNO REČENO

Malo je rec...
Evo nakon sto sam napasao oci na "Libellusima", na policama i provrtio kroz sake jos jednom prvi broj Magicnog, s gustom, na receno kolege Logo 111, stavljam potpis.✌

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Curunir
Advanced Member

Croatia
10369 Posts

Member since 28/07/2002

Posted - 02/06/2018 : 18:59:47  Show Profile Show Extended Profile  Send Curunir a Private Message  Reply with Quote
to vam nitko ne brani.
kao ni svakome NORMALNOM da povraca nad vasim "divljenjima".
bljak.

Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 19:33:00  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Lipo je kad covik zna da je normalan. Jel tako? To i je kums zivota. Znas da si normalan i znas procjenit ko nije. Top!

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

logo111
Senior Member

Croatia
2841 Posts

Member since 11/09/2016

Posted - 02/06/2018 : 19:33:45  Show Profile Show Extended Profile  Send logo111 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Curunir

to vam nitko ne brani.
kao ni svakome NORMALNOM da povraca nad vasim "divljenjima".
bljak.

Pa krivima se obracas....nismo mi odredjivali cijene. Ja samo mogu birati hocu li kupiti ili ne.... Evo ti vlasnik ovog foruma pa ga pitaj "frajeru sto prodajes stripove za 250 ili 300 kuna, nisi normalan ja bi to za 20 kuna i sladoled gratis ". Ponavljam za svoje novce kupujem sto ja hocu a ako me to cini sretnim dati cu i duplo vise to tebe nije briga.Uostalom uvijek mozes ti izdati takav strip i prodavati ga za 10-tak kuna...pa onda pametuj.

Edited by - logo111 on 02/06/2018 19:36:59
Go to Top of Page

ivanl
Advanced Member

Croatia
15788 Posts

Member since 24/04/2012

Posted - 02/06/2018 : 19:42:58  Show Profile Show Extended Profile  Send ivanl a Private Message  Reply with Quote
Lipo govoris nema sto. Bravo! 🖒

Los cukar na fritulama!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 02/06/2018 : 19:59:56  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Zagora ima po cijenama prihvatljivim za svakoga. Sve ostalo ovisi o osobnim afinitetima. Nisam zabrazdio toliko duboko da izimmam LL izdanja, ali stvarno ih je lijepo vidjeti na police kod ekipe koja ih bas voli. Na kraju krajeva i nije tako skup hobi.
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 02/06/2018 : 20:01:04  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
(I gadi mi se kucati sa mobilnog)
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2018 : 20:10:06  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Kako smo opet završili na LL?
Vratimo se na Zlatni Klasik :)

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2018 : 20:11:58  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
1.Bit će sa žutom okomitom trakom i ići će od početka.
2.Bit će isti kao i klasik i počet će od broja 55.
3.Nešto treće.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page

Grabb
Junior Member

340 Posts

Member since 26/03/2018

Posted - 02/06/2018 : 20:14:43  Show Profile Show Extended Profile  Send Grabb a Private Message  Reply with Quote
Ako nas iznenade kvalitetnim prijevodom i podnosljivim brojem gresaka, ja sam zadovoljan za pocetak. Zar trazim previse?!
Go to Top of Page

roby05
Advanced Member

Croatia
3017 Posts

Member since 26/07/2013

Posted - 02/06/2018 : 20:24:36  Show Profile Show Extended Profile  Send roby05 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by jaki

1.Bit će sa žutom okomitom trakom i ići će od početka.
2.Bit će isti kao i klasik i počet će od broja 55.
3.Nešto treće.

Aj ne zajebaji,reci vise kako ce bit.

Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju.
Go to Top of Page

jaki
Advanced Member

Croatia
26842 Posts

Member since 13/03/2004

Posted - 02/06/2018 : 20:35:07  Show Profile Show Extended Profile  Send jaki a Private Message  Reply with Quote
Neman pojma.Nije mi ništa rekao.
Tek poslije Mafesta sam vidio ovu najavu pa ga nisam mogao pitati.
Pitaj Globinja.On zna 100%.

Ja sam fetišist papira!
Go to Top of Page
Page: of 15 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.23 seconds. Snitz Forums 2000