ispada na kraju da od ovih KI, dampir, dragonero, marti, tex, mister no...brad baron ima najstalniji tempo...polako, ali sigurno, evo nas na 4 od 6... i da, vc dobio utrku protiv ludensa u vezi ciko mini serijala...ludens ga vec mjesec-dva najavljuje u svojim stripovima da ga potrazimo na kioscima, ali ga jos nema...
Ja ne znam stvarno cemu se vise nadate.Citaj sto ima,ili nek ti spakuju lepo za onaj svet. Niste hteli da ucite strane jezike tako da nazalost vas ego nece biti ispunjen kako ste zamislili.
He he, malo mi cudno sto nisu i Brada Barrona sada "prekrstili" u Breda Berona. Izgleda da ce on jedini ostati sa originalnim imenom (zanemarivsi Mister Noja i Zagora ).
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
He he, malo mi cudno sto nisu i Brada Barrona sada "prekrstili" u Breda Berona. Izgleda da ce on jedini ostati sa originalnim imenom (zanemarivsi Mister Noja i Zagora ).
Mislim da su odavno odradili dizajn te naslovne (isti je kao i za prethodna tri broja) pa nisu hteli da menjaju. Verovatno ce od sledeceg broja biti nov dizajn sa promenjenim imenom.
Ocena: 7,5 Priča, priča, priča, priča,.....priča,.... Meni nije bilo loše, ali ko voli akciju - nek' ovo ne uzima. Ako izuzmemo jako, jako, jako,....nategnuto prisustvo Martija u ovim zbivanjima - ostalo (obzirom na količinu akcije) i nije loše.
Inače iz ovog stripa pamtim scenu kad neki lik dotakne Zagora, a on pobjesni, nešto u stilu: Upravo si me dotakao čovječe, a Zagora se ne smije dirati!