Dobra naslovnica. Jedino mi ovaj zamaskirani nije jasan. Pa ionako je robijaš, čemu maskiranje?
On je retardiran. Misli da mu maska jamči nepobjedivost. Zagor će mu razbiti iluzije. Kada mu razbije glavu kamenčinom, reći će: "Sinko, maska ti nije oklop", a zatim AAAAAHHHHJJJJKKKRKLJRRRKKKKK
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Ovo je zadnja naslovnica priče o mortimeru...ili je ovo skroz druga priča o hellgateu?
Ovo je nova priča i nema veze s Mortimerom. Jedna od najboljih novijih Zagorovih epizoda. Marollin prvi Zagor. Prvo pa muško! A bome i druga njegova priča, također s Bisijem, Zagor Kolor 6: Duhovi Digging Billa je odlicna. Po meni najveća scenaristička nada Zagora. Trenutno radi na jednoj novoj Zagor priči, a da se mene pita pisao bi ih mnogo vise i ćešće .
Ovo je zadnja naslovnica priče o mortimeru...ili je ovo skroz druga priča o hellgateu?
Ovo je nova priča i nema veze s Mortimerom. Jedna od najboljih novijih Zagorovih epizoda. Marollin prvi Zagor. Prvo pa muško! A bome i druga njegova priča, također s Bisijem, Zagor Kolor 6: Duhovi Digging Billa je odlicna. Po meni najveća scenaristička nada Zagora. Trenutno radi na jednoj novoj Zagor priči, a da se mene pita pisao bi ih mnogo vise i ćešće .
Sveta istina Marolla briljira u ovo malo što je dosad radio, Raucha je gurnuo u zapećak
Pretpostavljao sam,nije mi se dalo kopati,zbunile su me naslovnice koje slične s mortimerovim nastavcima. Daj nemoj to pisati o scenaristima, možda ovo gleda Bosseli i tipka na google prevoditelj
Boselliju je bar lako, jedna te ista priča uz doista lijep crtež, na Texu uvijek može proći. Zagoru se "pobunjeni Indijanci i trgovci alkoholom" ne opraštaju.
Ovo je jedan od boljih nastavaka u Zagoru. Ko Escape from New York u zagorovskom štihu, a i ima jebačke borbe i preokret.
E sada, čitajući zadnji komentar, mene ovdje zanima jedna stvar. Većina govori da je ova priča vrhunska, zašto se malo ili nimalo to raspravlja na ovom forumu, čim je priča lošija odmah na svakoj temi po par različitih negativnih komentara