Author |
Topic |
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Member since 28/11/2017 |
Posted - 19/06/2018 : 10:11:08
|
quote: Originally posted by ivanl
quote: Originally posted by Hercule Poirot
quote: Originally posted by Duke Zill
Nisam ljubitelj stripova u boji, nekako mi ih je teže čitati. No ovome ću dati šansu pošto me veseli imati Texa od samog početka, pa dokle ide, ide.
Razmišljanje svakog pravog stripofila
Ne znam zasto se onda stripovi bojaju i zasto onda postoji toliko kolor majstora...i naposljetku, zasto tako razmislja pravi stripofil?
@ivanl, referirao sam se na dio odgovora kojim je Duke Zill obećeo dati šansu ovom i ovakvom Texu .Možda sam trebao istaknuti željeno, drugi puta ću to svakako učiniti. |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 19/06/2018 : 10:15:29
|
quote: Originally posted by VALTER
Neki izdavači bi ovo stavili u tvrdi uvez, u nakladu od 200 i cijenu od 250, a onda bi njihova agentura i trabanti urlali ovdje kako je to zapravo super i povoljno... Zato, podrška Strip-agentu!
, da, počeo sam uveliko sumnjati na neke... |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 19/06/2018 : 10:16:27
|
quote: Originally posted by Kojot
Samo da piše Tex ,i uzima se bez razmišljanja!
Eto. Jednostavno, da ne može jednostavnije |
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
|
sumohrvat
Advanced Member
4030 Posts
Member since 22/11/2004 |
Posted - 19/06/2018 : 10:21:12
|
Uzet ovo kao podršku izdavaču i da mi ne bude rupa ako se jednog dana dogura do kvalitetnijih priča, ali mi nije ni na kraj pameti ovo pokušati još jednom pročitati.... |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 19/06/2018 : 10:21:17
|
Kako je moguće da je to tako loše? Jer i u to vrijeme, pa i ranije, radili su se stripovi koji su i danas kvalitetni u pogledu scenarija (Princ Valijant; od domaćih, primjerice, na pamet mi pada 'Seoba Hrvata' Žrnovačkog i Maurovića).
Da, ali su to ipak manjina (valjda znamo kakav krs je tada izlazio i koliko od toga je jos danas citljivo). A i nisu takvi stripovi za svaku publiku. I sam znas da postoji određeno pleme Bonellijanaca koji ne cita nista drugo, pa smatram da ce njima biti najmanji problem ovo prezvakati.
Ne vidim problem u tome sto se krenulo od prvog broja, vise je pitanje da li je to nama trebalo? A imamo epizode i junake koji jos nisu ugledali dan na ovim prostorima (SBE). Kasnije dođu stvarno puno bolje epizode na red, samo treba ova edicija da i tada izlazi.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Hercule Poirot
stripovi.com suradnik
13988 Posts
Posted - 19/06/2018 : 10:22:57
|
quote: Originally posted by Poli
Kako je moguće da je to tako loše? Jer i u to vrijeme, pa i ranije, radili su se stripovi koji su i danas kvalitetni u pogledu scenarija (Princ Valijant; od domaćih, primjerice, na pamet mi pada 'Seoba Hrvata' Žrnovačkog i Maurovića).
Da, ali su to ipak manjina (valjda znamo kakav krs je tada izlazio i koliko od toga je jos danas citljivo). A i nisu takvi stripovi za svaku publiku. I sam znas da postoji određeno pleme Bonellijanaca koji ne cita nista drugo, pa smatram da ce njima biti najmanji problem ovo prezvakati.
Ne vidim problem u tome sto se krenulo od prvog broja, vise je pitanje da li je to nama trebalo? A imamo epizode i junake koji jos nisu ugledali dan na ovim prostorima (SBE). Kasnije dođu stvarno puno bolje epizode na red, samo treba ova edicija da i tada izlazi.
|
|
|
Spiderman
Senior Member
Croatia
2746 Posts
Member since 06/11/2001 |
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
Member since 17/07/2008 |
Posted - 19/06/2018 : 11:27:42
|
umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!! Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno. Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!! |
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15786 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 19/06/2018 : 11:33:39
|
Kod Texa je simptomaticno to stalno vodenje dijaloga i monologa. Ili 5-6 stranica pricaju sto ce i kako ce ili likovi sami sa sobom raspravljaju. Ovi prvi brojevi jos i vise. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 19/06/2018 : 11:35:29
|
Da me ne muči problem sa nedostatkom prostora vjerojatno bih ovo uzimao, ovako ipak neću pošto to imam u drugom izdanju. I ovaj neugledni dizajn je dodatni uteg koji preteže na stranu moje odluke. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 19/06/2018 : 11:37:18
|
quote: Originally posted by 1Euro
umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!! Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno. Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!!
Kad je nečitljivo ti nemoj čitat , možeš samo gledat sličice i to u boji . Da Teks razgovara s konjem i ja ponekad razgovaram s konjima |
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/06/2018 : 11:41:50
|
umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!! Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno. Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!
Ma daj, ti nikada nisi pričao sa samim sobom? Pa to skoro svi rade, pogledaj samo tenisače kada im ne ide sve po planovima. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
Posted - 19/06/2018 : 11:46:45
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
umjesto da se krene sa Mister nojem od prvog broja odlučili su se za ovo "sranje"....ili več deset godina upozoravam na Judasa, ili da se pokušavaju dogovoriti sa svim vlasnicima prava na Komandanta marka, ili Ken parker - kiosk izdanje ...ali neeeeeeeeeeee, od svih mogučih opcija oni krenuše sa ovim, jako veliko razočarenje!!!!! Sječam se da sam jednom čitao neku početnu priču kako su se upoznali Tex i Kit carson,....nekakva debeljuca od Libellusa, ja sam mislio da ču poludjeti, ono vikao sam od boli kada sam ono čitao, da nisam tolike novce dao za tu lmkhi ja bi je najradije rasztrgao na komadiče, tako da ne mogu zamisliti kako če ovi baš prvi brojevi izgledati, kada je več ono bilo nečitljivo totalno. Koliko vidim na prvi stranici koju je netko okačio, Tex razgovara sam sa sobom,...pa onda malo razgovara sa konjem, pa opet sam sa sobom, stvarno treba imati živce za ovo probaviti. Ne volim stripove gdje glavni junak priča sam sa sobom!!!!!! Ono shizofrenija neka, čovjek sam sebi objašnjava neke stvari haha!!!!
Kad je nečitljivo ti nemoj čitat , možeš samo gledat sličice i to u boji . Da Teks razgovara s konjem i ja ponekad razgovaram s konjima
ako želiš reči nešto, reci! Nemoj pričati sam sa sobom, pa nisi valjda Tex.
I ovo neče dogurati do 10 broja, osim ako želi Berni bankrotirati. U biti meni je svejedno ako ovo izdanje propadne ili ne, jer ga ionako neču kupovati, ali mi je glupo da zbog ovakvih loših odluka, če npr Zagor poskupjeti jer če pokušati povratiti novce na Zagoru ili nekom drugom izdanju koje je popušio sa ovim izdanjem, to je ono šta mene brine, jer koliko vidim ovo več u startu košta 4,5 eura, iako je uvijek bilo po 3,9 čini mi se....29,90 kuna mislim da je bilo 3,6 ili 3,9 dok če sada ovo iči na 4,5 hahahaha!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
Posted - 19/06/2018 : 11:55:12
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
Kad je nečitljivo ti nemoj čitat , možeš samo gledat sličice i to u boji . Da Teks razgovara s konjem i ja ponekad razgovaram s konjima
ako želiš reči nešto, reci! Nemoj pričati sam sa sobom, pa nisi valjda Tex.
I ovo neče dogurati do 10 broja, osim ako želi Berni bankrotirati. U biti meni je svejedno ako ovo izdanje propadne ili ne, jer ga ionako neču kupovati, ali mi je glupo da zbog ovakvih loših odluka, če npr Zagor poskupjeti jer če pokušati povratiti novce na Zagoru ili nekom drugom izdanju koje je popušio sa ovim izdanjem, to je ono šta mene brine, jer koliko vidim ovo več u startu košta 4,5 eura, iako je uvijek bilo po 3,9 čini mi se....29,90 kuna mislim da je bilo 3,6 ili 3,9 dok če sada ovo iči na 4,5 hahahaha!!!!!!!!!!!!!!!
To je pošteno , ko ima veće plate neka plaća više . Berni je stari lisac zna on šta radi I ja bi volija da je počeja sa brojem 50 ali nije , doćemo do broja 50 Evo na primjer ona priča KAMENI TIGAR je oko broja 24 a meni je skroz draga , ono s bazenom i anakondom je dobro izvedeno. Dajmo podršku izdavaču i daleko ćemo dogurat |
|
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
5001 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 19/06/2018 : 12:01:55
|
Po izgledu njegove face rekao bih da ovaj majmun nije posebno raspoložen za razgovor. |
|
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
|
1Euro
Advanced Member
12488 Posts
|
drogsy
stripovi.com suradnik
Croatia
4741 Posts
Member since 27/12/2009 |
Posted - 19/06/2018 : 12:12:08
|
Pa tako što se nije ništa očekivalo i radilo se da se popuni izdavačka kvota, a vjerojatno i preko kurca. |
Go kneel and weep
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
zeljko
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
17818 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 19/06/2018 : 12:19:43
|
majmun uhvatio Texa spuštenih gača!
bukvalno sam pomislio da je majmun uskočio dok je teks šamarao svog majmuna takva je slika
|
Utabanim stazama ocaja! |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38059 Posts
Member since 26/10/2007 |
|
Topic |
|