Jel to ona priča s lažnim javnim bilježnikom i kad Carson skoro pa načisto strada i nestane pavši u klopku koju mu je postavio sin nekog pokojnog zlikovca?
Fenomenalno izdanje. Ista stvar kao i Libellus samo nije HC a 4 x jeftinije. I još na kiosku. Bravo Strip-Agent/Ludens.
Slazem se 100% Steta da nije Bernard to pokrenuo prije.. Ovako moram duplirat...ti tex kolorci si mi redom jako dobri...jos ce tex uzeti primat zagoru na kioscima... Volim i libu ali to izdanje je bar3x jeftinije..a sumljam da je libellusovo 3x bolje?
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Tko je prije 6 godina mogao predvidjeti da će ovo izlaziti na kioscima. Ja sigurno neću duplirati, ali bih mogao od broja 11 nastaviti sa ovim izdanjem, brzo će to ako bude dvomjesečni tempo.
ahhhhhhhhhhh, cijena mi je baš na ivici prihvatljivog.... da je tamo oko 8 eura samo bi zamahnuo rukom ko sudac kada padne Ronaldo unutar 16 metara ali to je baš ono....grrrrrrrrrrrrrrrr, da se mene pita ovo ne bi smijelo da košta više od 4,1 eura ali hebiga....vjerovatno ču uzeti iako sam to več čitao kod Libellusa. Smeta što Strip Agent sve više diže cijene pa je sve manje jeftin. Kada su mogli Bjegunce izdati za 18 kuna pa je isto tako u boji zašto vdje više nego dupla cijena iako stranica nema duplo....svakako ču kupovati kada stignemo do broja 4 ili 5 (jer onda više nisam kupovao skupe Libellus) ali ovo sam več čitao.....svejedno mi je malo skupo da kupim samo da stavim na policu ali možda ipak kupim,....ovisi o mojoj dnevnoj formi i raspoloženju ali svejedno arrrghhhh!!!!! ( za cijenu!) za sada ništa ne obečavam!
Cijena je realna... 40 kuna je realno..realno je i 140 za libellus ali preskupo..zbog hc i malog tiraza... Uzmite sve .na kioscima da necemo morat sve po trostruko visim cijenama...
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kakva je ova priča? Molio bih čitatelje iz Srbije, daleko su realniji i iskreniji kad pišu o voljenim junacima, ne sustezu se smece nazvati smecem. Ovi moji domaci uglavnom nizu hvalospjeve za sve. Teller je naravno izvan konkurencije, sve je izvrsno SAMO da nije DOBAR STRIP
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
To je to. Kiosk izdanje u boji. Po prihvatljivoj cijeni (više od 4 puta jeftinije od LL knjiga). Pogotovo za Bonelli junake gdje su mi svi više manje u toj nekoj srednjoj kategoriji po kvaliteti priče. Bez obzira koliko se trudio dati višu ocjenu sve ispada kao prosječna ili lošija priča, da li se radi o MM, DD ili drugim junacima. Ajde jedino Ken malo iskače zahvaljujući Berardiju. Tako da za cijenu dvije, tri pive se kupi strip i nije ti žao novaca. Za razliku od LL knjiga koje jesu kvalitetne, ali kad se uzme cijena za količine tih knjiga pojedinog/nekoliko junaka, razne edicije, epizode koje se ne mogu nabaviti pa se plaćaju po još većoj cifre, ako se uspiju i nabaviti, to postaje tlaka i skup sport. Još jednom svaka čast.
Edited by - petarStripovi10 on 21/06/2018 15:57:57
Kakva je ova priča? Molio bih čitatelje iz Srbije, daleko su realniji i iskreniji kad pišu o voljenim junacima, ne sustezu se smece nazvati smecem. Ovi moji domaci uglavnom nizu hvalospjeve za sve. Teller je naravno izvan konkurencije, sve je izvrsno SAMO da nije DOBAR STRIP
Meni je bas fino legao strip. Brindisiju lepo stoji boja i fino se snasao na Teksu. Zabavna i zanimljiva prica. Imam je i u Libellusovom i u Veselovom izdanju.