Uvijek kada vidim Texovu naslovnu povuce me zelja da krenem sa skupljanjem, onda malo sjednem, razmislim skontam da ima 700+ brojeva, i odustanem.
Nemoj da te obeshrabre takve sitnice... Najteže je startati s prikupljanjem edicije
Stravično velik broj! I ja se radi toga dvoumio! Kupio sam Klasik 1 i postao čitatelj Texa (po prvi puta kupio Texa, uvijek sam ga čitao "kod nekoga" ili "negdje"...
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
I sljedeća naslovnica je jebačka, pogotovo onaj indijanac u sjeni. Inače, ovaj period koji sada Ludens objavljuje kao da ima još bolje naslovnice od 600+ brojeva.
Uvijek kada vidim Texovu naslovnu povuce me zelja da krenem sa skupljanjem, onda malo sjednem, razmislim skontam da ima 700+ brojeva, i odustanem.
Ako misliš samo na Villine naslovnice onda ih nema toliko puno za nabaviti jer je on startao tek od broja 401, tih nešto manje od 200 (koje su izašle kod nas) se nabave za tren oka.
Ako misliš samo na Villine naslovnice onda ih nema toliko puno za nabaviti jer je on startao tek od broja 401, tih nešto manje od 200 (koje su izašle kod nas) se nabave za tren oka.
Inace Claudio Villa ne prodaje svoje copertine, cuva ih doma. Ono sto se noglo kupiti je preko raznoraznih kanala i po dobrotvornim aukcijama...kostaju dobro, ako si sretan da ih imas mogucnost nabaviti. Inace ih je par na ovim prostorima, i bolesno su dobre uzivo. Za razliku od Dylanovih, koje su jako skuplje, ali meni osobno nisu ni do koljena Texovim.