Author |
Topic |
WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
2633 Posts
Member since 25/12/2013 |
Posted - 27/06/2018 : 16:10:50
|
I dalje mi nije jasno zasto prozivaju covjeka radi nekog teksta u Zagoru. Pa covjek je valjda nakon toliko godina kao fan zasluzio da svoje umijece i ljubav iskaze u jednom izdanju. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 27/06/2018 : 16:46:48
|
quote: Originally posted by shalilo6
quote: Originally posted by djukak
Neki su prozivali Patka vezano za njegove tekstove u američkom zagoru. I to je razlog za podršku.
Mato je sve samo zavist. Tko od nas ne bi volio vidjeti svoje ime u impressumu stripa. Samo neki ne mogu podnijeti da netko drugi u tome uspije pa pišu svakakve komentare da bi umanjili tuđu vrijednost. #Pravda za Patka.
Ja nit san ga prozva nit me briga. Samo kažen da ne volin taj tip tekstova. A i samom mi je jedan manji esej objavljen u Supermike epizodi. A ako ne misliš na mene, onda isprike. |
And like that... he's gone. |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 27/06/2018 : 17:07:40
|
Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.
Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca. |
|
|
vice
stripovi.com suradnik
7312 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 27/06/2018 : 17:59:10
|
quote: Originally posted by King Warrior
Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.
Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca.
Naravno da se svi tribamo međusobno podržavat, s tim da opet može svak izrazit i svoje mišljenje.
|
And like that... he's gone. |
|
|
ponki
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3112 Posts
Member since 20/09/2008 |
Posted - 27/06/2018 : 22:29:20
|
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom |
|
|
Kontrast 2
Senior Member
2307 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 28/06/2018 : 15:04:09
|
quote: Originally posted by ponki
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]
U tom slučaju je već mrtav čovek. RIP.
|
|
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
Posted - 28/06/2018 : 22:03:45
|
quote: Originally posted by Kontrast 2
quote: Originally posted by ponki
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]
U tom slučaju je već mrtav čovek. RIP.
Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom |
DNEVNIK CITANJA: Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Member since 21/07/2002 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Kontrast 2
Senior Member
2307 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 29/06/2018 : 00:58:48
|
quote: Originally posted by PijaniPatak
Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom
Ako si to preživeo - pa tebi ni Vendigo ne može ništa. A sve što te ne ubije - ojača te. Mada... je sledeći put ne bih proveravao tačnost prethodno iznesene tvrdnje. |
|
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 07/08/2018 : 10:36:48
|
Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
SPQRoma
Average Member
Italy
938 Posts
Member since 30/06/2015 |
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 07/08/2018 : 11:35:24
|
Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu. |
|
|
djukak
Senior Member
2933 Posts
Member since 28/04/2005 |
Posted - 07/08/2018 : 12:10:44
|
quote: Originally posted by VALTER
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.
Nema tu nikakve patetike, ni zuluma. A koliko vidim i sam se slažeš da je kazna neadekvatna. |
They have money for wars, but can't feed the poor!
Allow me to introduce first, Makaveli the Don. |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/08/2018 : 12:20:12
|
Ponovo tražim Pravdu za Patka. Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.
Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.
Udaljen je zbog tvojih provokacija koje su sad stvarno postale pretjerane, a ne želiš stati ni sada iako to pokušavaš zamaskirati zadnjim dijelom rečenice. Ili ćeš početi voditi normalnu komunikaciju ili ću i tebe udaljiti. Posljednje upozorenje. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
Posted - 07/08/2018 : 13:25:16
|
Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 07/08/2018 : 14:30:43
|
Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom. |
|
|
VALTER
Advanced Member
Croatia
6408 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14719 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 07/08/2018 : 15:21:08
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom.
Kakav Isus od žene, ovo je drugi puta već |
|
|
mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 07/08/2018 : 15:35:35
|
Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina.
Fanatici, ovo - ono...Znači po starom, za? Zasad i tebi 48 sati a ako nastaviš i dalje po starom onda ide redovna kazna. |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2631 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 07/08/2018 : 16:04:16
|
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17016 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 07/08/2018 : 18:54:34
|
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.
Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali... |
|
|
Giuda Ballerino
Senior Member
Japan
2631 Posts
Member since 02/03/2014 |
Posted - 07/08/2018 : 19:09:54
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Giuda Ballerino
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.
Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali...
Isto je lipo za vidit kad je kvalitetna kavga. Iako slazem se, lipse je gledat zenske na plazi. |
Kaizoku ou ni ore wa naru! |
|
|
Topic |
|