forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 Stripovi
 Bonelli
 Pravda za Patka
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 3

WOLF-HUNTER
stripovi.com suradnik

Bosnia and Herzegovina
2633 Posts

Member since 25/12/2013

Posted - 27/06/2018 : 16:10:50  Show Profile Show Extended Profile  Send WOLF-HUNTER a Private Message  Reply with Quote
I dalje mi nije jasno zasto prozivaju covjeka radi nekog teksta u Zagoru. Pa covjek je valjda nakon toliko godina kao fan zasluzio da svoje umijece i ljubav iskaze u jednom izdanju.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 27/06/2018 : 16:46:48  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by shalilo6

quote:
Originally posted by djukak

Neki su prozivali Patka vezano za njegove tekstove u američkom zagoru.
I to je razlog za podršku.

Mato je sve samo zavist. Tko od nas ne bi volio vidjeti svoje ime u impressumu stripa. Samo neki ne mogu podnijeti da netko drugi u tome uspije pa pišu svakakve komentare da bi umanjili tuđu vrijednost.
#Pravda za Patka.

Ja nit san ga prozva nit me briga. Samo kažen da ne volin taj tip tekstova. A i samom mi je jedan manji esej objavljen u Supermike epizodi. A ako ne misliš na mene, onda isprike.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 27/06/2018 : 16:51:06  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
Podrška Patku!
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 27/06/2018 : 16:55:11  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
Niko nikoga nije prozvao (vice respect) nego se malo tupavo povela rasprava
Pa je djukak demonstrativno digao prst
Ali sta sam u topicu napisao stoji. Nikome direktno i u nekom besu upuceno vec u fazonu "kad smo vec kod toga..."

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”

Edited by - PijaniPatak on 27/06/2018 16:56:25
Go to Top of Page

King Warrior
stripovi.com suradnik

22318 Posts

Member since 10/11/2007

Posted - 27/06/2018 : 17:07:40  Show Profile Show Extended Profile  Send King Warrior a Private Message  Reply with Quote
Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.

Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca.
Go to Top of Page

vice
stripovi.com suradnik

7312 Posts

Member since 29/06/2005

Posted - 27/06/2018 : 17:59:10  Show Profile Show Extended Profile  Send vice a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by King Warrior

Ako se ne varam neka vrsta kritike je došla od strane Curunira i morskog koji su, koliko je meni poznato, takođe dio tima američkog Zagora. Dakle sve imena iz impresuma, uključujući i vicea. Ja tu zavist ne vidim, barem ne onako kako je to shalilo6 objasnio.

Podrška i od mene patku, stinkyju, curuniru, morskom, wall-eju i pogotovo Igoru za sav trud. Takođe, pravda za SBE podforum, pa budite dobri i prebacite ovu temu u svaštaru. Aj sada da gledamo kako Švabe ginu protiv Korejanaca.

Naravno da se svi tribamo međusobno podržavat, s tim da opet može svak izrazit i svoje mišljenje.

And like that... he's gone.
Go to Top of Page

ponki
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
3112 Posts

Member since 20/09/2008

Posted - 27/06/2018 : 22:29:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ponki a Private Message  Reply with Quote
Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom
Go to Top of Page

Kontrast 2
Senior Member

2307 Posts

Member since 12/09/2016

Posted - 28/06/2018 : 15:04:09  Show Profile Show Extended Profile  Send Kontrast 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by ponki

Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]

U tom slučaju je već mrtav čovek.
RIP.
Go to Top of Page

PijaniPatak
stripovi.com suradnik

Germany
10035 Posts

Member since 20/02/2010

Posted - 28/06/2018 : 22:03:45  Show Profile Show Extended Profile  Send PijaniPatak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Kontrast 2

quote:
Originally posted by ponki

Podrska i od mene Patku pogotovo ako je sinoc onako pijan uspio sacuvati glavu i svoje kolor Libellus Zagore nakon ignoriranja zeninog 23 poziva zaredom[:P]

U tom slučaju je već mrtav čovek.
RIP.

Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom

DNEVNIK CITANJA:
Etika junaštva i deklišeizirani koreni u “Zagor prica...”
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 28/06/2018 : 23:19:06  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
https://youtu.be/265c3fPjOMs
Go to Top of Page

nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts

Member since 21/02/2012

Posted - 28/06/2018 : 23:30:11  Show Profile Show Extended Profile  Send nagor a Private Message  Reply with Quote
Ajde, Valteru, šta si se sad stisnuo. Evo ti topica, evo ti prilike. Napiši što misliš. ;)
Go to Top of Page

Kontrast 2
Senior Member

2307 Posts

Member since 12/09/2016

Posted - 29/06/2018 : 00:58:48  Show Profile Show Extended Profile  Send Kontrast 2 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by PijaniPatak

Nisam mrtav ali je pao lakirani prst na ZGLL 23 i sad moram biti apsolutni papucar. Nikad vise, mesati jeger sa tuborgom

Ako si to preživeo - pa tebi ni Vendigo ne može ništa.
A sve što te ne ubije - ojača te.
Mada... je sledeći put ne bih proveravao tačnost prethodno iznesene tvrdnje.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 07/08/2018 : 10:36:48  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
Ponovo tražim Pravdu za Patka.
Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

SPQRoma
Average Member

Italy
938 Posts

Member since 30/06/2015

Posted - 07/08/2018 : 10:39:06  Show Profile Show Extended Profile  Visit SPQRoma's Homepage  Send SPQRoma a Private Message  Reply with Quote
PZP, PZP, PZP!

HOKA-HEY
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/08/2018 : 11:35:24  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
quote:

Jeste dozvolio da bude isprovociran, ali po ko zna koji put su provokacije izrečene.

Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.
Go to Top of Page

djukak
Senior Member

2933 Posts

Member since 28/04/2005

Posted - 07/08/2018 : 12:10:44  Show Profile Show Extended Profile  Send djukak a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by VALTER

Kakva patetika, katastrofa. Zemljaci si međusobno tepaju u tuđini, gdje im se čini velika nepravda i zulum. Uostalom, i ja mislim da ga ne treba ni na koji način sankcionirati zbog dvije psovke. A moderatori inače ne bi trebali skakati zbog sitnih uvreda, nego osjetiti kad treba pustiti grublju igru, kako to suci čine u nogometu. Uvrede mogu pridonijeti dinamici na ovom učmalom forumu.

Nema tu nikakve patetike, ni zuluma.
A koliko vidim i sam se slažeš da je kazna neadekvatna.

They have money for wars, but can't feed the poor!

Allow me to introduce first, Makaveli the Don.
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/08/2018 : 12:20:12  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

quote:

Udaljen je zbog tvojih provokacija koje su sad stvarno postale pretjerane, a ne želiš stati ni sada iako to pokušavaš zamaskirati zadnjim dijelom rečenice. Ili ćeš početi voditi normalnu komunikaciju ili ću i tebe udaljiti. Posljednje upozorenje.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/08/2018 : 13:25:16  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina.
Go to Top of Page

grofica Varga
stripovi.com suradnik

Germany
1202 Posts

Member since 15/12/2009

Posted - 07/08/2018 : 14:30:43  Show Profile Show Extended Profile  Send grofica Varga a Private Message  Reply with Quote
Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom.
Go to Top of Page

VALTER
Advanced Member

Croatia
6408 Posts

Member since 21/07/2002

Posted - 07/08/2018 : 14:55:06  Show Profile Show Extended Profile  Send VALTER a Private Message  Reply with Quote
Ovi zagorolozi su puni mržnje; možda je to u uzročnoj vezi sa štivom kojim se napajaju.
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14719 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 07/08/2018 : 15:21:08  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by grofica Varga

Tebi se ban može dati bilo kada, ne treba nikakvih posebnih okidača i razloga. Ban je i izmišljen zbog ljudi poput tebe. Možeš služiti kao etalon za trolanje, toksičnost i spamanje. Treba te mumificirati i izložiti u Sevres, da tamo čučiš sa prakilogramom i prametrom.

Kakav Isus od žene, ovo je drugi puta već
Go to Top of Page

mladjo
Advanced Member

Croatia
20013 Posts

Member since 15/04/2007

Posted - 07/08/2018 : 15:35:35  Show Profile Show Extended Profile  Send mladjo a Private Message  Reply with Quote
quote:

Ako smatraš da postoji moja odgovornost, trebao si me odmah izbaciti. A ne da me poslije ovi fanatici optužuju da namjerno podmuklo provociram njihove vođe, e samo da bi to dovelo do njihovog izbacivanja. Što nije istina.

Fanatici, ovo - ono...Znači po starom, za?
Zasad i tebi 48 sati a ako nastaviš i dalje po starom onda ide redovna kazna.

COUNT ZERO INTERRUPT
an interrupt of a process decrements a counter to zero

Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2631 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 07/08/2018 : 16:04:16  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page

velka031
Advanced Member

Croatia
17016 Posts

Member since 18/03/2010

Posted - 07/08/2018 : 18:54:34  Show Profile Show Extended Profile  Send velka031 a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Bilo bi dobro da se ovaj "feud" PP vs VALTER nastavi nakon sto budu otkljucani. Obojica su vrhunski pojedinci i svakako ima potencijala da bude glavna prica ljeta.

Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali...
Go to Top of Page

Giuda Ballerino
Senior Member

Japan
2631 Posts

Member since 02/03/2014

Posted - 07/08/2018 : 19:09:54  Show Profile Show Extended Profile  Send Giuda Ballerino a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by velka031

quote:
Originally posted by Giuda Ballerino

Glavna ljetna priča za momka tvojih godina bi možda trebala biti neka zgodna turistkinja ili više njih, a ne dva lika s foruma koji su se porječkali...

Isto je lipo za vidit kad je kvalitetna kavga. Iako slazem se, lipse je gledat zenske na plazi.

Kaizoku ou ni ore wa naru!
Go to Top of Page
Page: of 3 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.27 seconds. Snitz Forums 2000