Si. Radim vintage dnevni boravak pa sam nakon 30 godina spustio strripove sa tavana. Od novih uzeo sam samo Ludense Bleka od 1-30, Kita Tellera sve i AF klasike sve. Texa uzimam nove kolorce, a sa Zagorom i ostalim Texovima još nemam pojma kaj ću. Vjerojatno ništa. Ludens mi je nekako favorit. Čak su mi i kolorci sjeli. One knjižurine od Libellusa mi se nikako ne dopadaju. Najdraži mi je Format novog Texa u koloru na 160 stranica. Oni pretanki Zagori mi isto nisu nikako sjeli. Ja sam LMS & ZS (oni od 2-8 dinara) i SS Alan Ford generacija. To su moji omiljeni formati.
Si. Radim vintage dnevni boravak pa sam nakon 30 godina spustio strripove sa tavana. Od novih uzeo sam samo Ludense Bleka od 1-30, Kita Tellera sve i AF klasike sve. Texa uzimam nove kolorce, a sa Zagorom i ostalim Texovima još nemam pojma kaj ću. Vjerojatno ništa. Ludens mi je nekako favorit. Čak su mi i kolorci sjeli. One knjižurine od Libellusa mi se nikako ne dopadaju. Najdraži mi je Format novog Texa u koloru na 160 stranica. Oni pretanki Zagori mi isto nisu nikako sjeli. Ja sam LMS & ZS (oni od 2-8 dinara) i SS Alan Ford generacija. To su moji omiljeni formati. Imaš li ZS i LMS brojeva sa kojima neznaš šta ćeš?