Dok smo se nas četvorica borili više mjeseci za pobjedu, Carson je iz drugog plana prošao pored nas kao brzi voz
Svaka čast. I prošle sezone je zamalo pobijedio pa ovo dođe kao nekakva isplata tog duga
Hvala svima na čestitkama!
Istina, Beren! Iskreno, dugo sam čekao da jednom budem pobednik kola. Nisam očekivao ovakav rasplet ni ja. Sve sam nekako bio drugi, treći, nikako pobednik i onda se to ostvarilo tek nekih 7-8 kola pre kraja, pa još jednom i još jednom i odjednom se nađoh na 1. mestu. :) Pa kao, velim, da probam da se zadržim tu do kraja. ;)
Inače, pade mi na pamet ideja. Kako bi mogli malo zakiseliti, zabiberiti, zašećeriti, sljedeću sezonu... Kolektivno nagradimo pobjednika, što ja znam, nekim kvalitetnim strip albumom ili slično?.. ako se slažete svi naravno. E sad kako to izvesti neka to mudrije glave od moje poslažu, opet ako se slažete svi. Mislim da bi za nijansu bilo napetije natjecati se za neku simboličnu nagradu.
Ili možda ovako... Svi prijavljeni kandidati uplate po 10-15 kn, koliko se dogovorimo, u zajedničku blagajnu (tokom sezone). To bi bilo nekih 200-250 kn ukupno. Pobjednik na kraju ima pravo u protuvrijednosti tih novaca kupiti si stripove ili strip u striparnici. Ili kod izdavača direkto. Nebitno. Jedino bi onda trebalo pronaci blagajnika. Dobre volje.
Svima koji su odigrali do kraja cestitke, a posebno pobedniku tj. Karsonu. Posebne cestitke Texu2 za izvanrednu organizaciju. Nestrpljivo ocekujem sledecu sezonu.