Glazbenik kojeg ne slusas, ali cijenis kao umjetnika.... RIP legendo
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."
Mislim da ne postoji glazbenik u Hrvatskoj koji je toliko voljen, makar ga i ne slusali. Pogotovo nama Splićanima i Dalmatincima, Oliver je dio duše, dio identiteta. Takav čovjek ne može umrijeti. Samo počiva. I neka počiva u miru.
Slušao sam jutros na radiju da je Oliver jednom zgodom rekao da postoji žal što nije uspio pjevati s Ray Charlesom. Nadam se da su zajedno na nekom boljem mjestu i da će nagovoriti Zdenka Runjića da im napiše pjesmu/duet, pa će bit fešta. Počivao u miru i hvala ti na svim tvojim pjesmama.
Za mene apsolutno najdraži pjevač ikada. Skroman, simpatičan, a veličanstven i neponovljiv. Kad čujem njegov glas osjetim miris mora, čujem valove ... RIP Oliver. Zadužio si nas sve za sva vremena.
Jedan od rijetkih koje nisam previše slušao a od malih nogu sam znao za njega, to samo govori koliko je bio poznat njegov rad i on kao osoba.----POČIVAO U MIRU----
Mislim da ne postoji glazbenik u Hrvatskoj koji je toliko voljen, makar ga i ne slusali. Pogotovo nama Splićanima i Dalmatincima, Oliver je dio duše, dio identiteta. Takav čovjek ne može umrijeti. Samo počiva. I neka počiva u miru.
Odlično napisano. Ko god je iz Dalmacije njegove pisme su dio njega. RIP
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
za njega su pisali najbolji za njega su skladali najbolji te pjesme bi i bez njega došle do nas i osvojile nas ali nitko ih ne može zamisliti bez njegovog glasa glasa koji nas prati sve do prvih naših sjećanja
if you tolerate this, then your children will be next