Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
LudensovPotrcko
Average Member
![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif) ![](icon_star_orange.gif)
704 Posts
Member since 05/06/2018 |
Posted - 01/08/2018 : 19:51:47
|
Scenarij: Antonio Zamberletti Crtež: Marco Torricelli Naslovnica: Alessandro Piccinelli
![](http://i63.tinypic.com/27yajrl.jpg) Original maxi #30
06.08. u shop.strip-agent.hr 07.08. u SnK i na kioscima
edit - mala greška u datumima
|
Edited by - LudensovPotrcko on 06/08/2018 20:00:40
|
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
Grabb
Junior Member
![](icon_star_bronze.gif) ![](icon_star_bronze.gif)
![](AvatarUpload/down nola.jpg)
340 Posts
Member since 26/03/2018 |
|
teller
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/kit.gif)
Slovenia
19102 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 01/08/2018 : 20:02:48
|
Toricelli? Odlicno... Ovog ljeta je Berni poludeo nacisto...volim ga. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 01/08/2018 : 20:03:23
|
quote: Originally posted by teller
Ovog ljeta je Berni poludeo nacisto...volim ga.
Poludio u dobrom smislu, samo neka tako nastavi ![](icon_smile_approve.gif) |
Never leave it in the hands of the judges
|
|
DODSFERD
Advanced Member
![](AvatarUpload/sick0019.gif)
Pitcairn Island
29953 Posts
Member since 14/03/2014 |
Posted - 01/08/2018 : 20:16:19
|
Jedna od najboljih naslovnica iz maxi edicije. Zaželio sam se Torricellija jer ga dugo nije bilo, ali koliko sam vidio ovdje mu se crtež pogoršao. Čudno kako je ovo izašlo još 06.07. u SNK a na kioske ide tek za tjedan dana. |
Sinaitakala Tu'imatamoana 'i Fanakavakilangi Fakafanua |
|
markotamara
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 01/08/2018 : 20:19:12
|
Meni nije cudno buduci da je neko rekao da je vlasnik striparnice prijatelj/ kum s Bradom,pa tako da je ovo logicno da nestrpljivi iz Zg krenu tamo po primjerak😎 I ja ovo jedva cekam uzeti u ruke,da vidimo kakav je Toricelli .... |
GALLIENO FERRI
|
|
Duke Zill
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/Duke Zill.jpg)
Croatia
1078 Posts
Member since 23/05/2015 |
Posted - 01/08/2018 : 20:21:32
|
Vjerujem da je ovaj maxi inspiriran kriptidom Zvijeri iz Gevaudana, odnosno da bude imao mnogo sličnosti sa filmom "Vučje bratstvo". Pošto mi se tematika sviđa, nadam se da bude i ovaj maxi. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
Grabb
Junior Member
340 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 01/08/2018 : 20:48:27
|
Tako je i u Italiji izašao baš u zimsko vrijeme. Taj maxi će imati 320 stranica što već dugo nismo vidjeli, valjda Ludens neće povećati cijenu zbog nešto više Di Vittovih brljotina. ![](icon_smile.gif) |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 01/08/2018 : 20:59:25
|
Mislim da neće povećat cijenu, zapravo treba ih pohvalit što su spustili cijenu za 10kn ovaj novi zlatni klasik, ako si vidio onu najavu kod "Nemilosrdnog Jessa", stoji da je 39.90kn. Kasnije su promijenili ![](icon_smile.gif)
![](https://s8.postimg.cc/5g1fim9ut/image.jpg) |
|
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
|
dnevni boravak
Senior Member
![](AvatarUpload/falling_down BB.jpg)
Croatia
1033 Posts
Member since 26/07/2008 |
|
Combatrock
Advanced Member
![](AvatarUpload/imagesCA4J6OW8.jpg)
Serbia
4835 Posts
Member since 26/12/2009 |
Posted - 01/08/2018 : 22:19:49
|
Nerealno. Umesto da desnom rukom uzme sekiru i razjebe ovo stvorenje Zagor se stiso u zbunju i sta ceka?
zaustavite ovo ponizavanje Zagora |
sangue navajo |
|
markotamara
Senior Member
![](AvatarUpload/1(23).jpg)
Croatia
2783 Posts
Member since 26/05/2013 |
Posted - 01/08/2018 : 22:33:55
|
Meni nije cudno buduci da je neko rekao da je vlasnik striparnice prijatelj/ kum s Bradom,pa tako da je ovo logicno da nestrpljivi iz Zg krenu tamo po primjerak😎 I ja ovo jedva cekam uzeti u ruke,da vidimo kakav je Toricelli .... |
GALLIENO FERRI
|
|
Curunir
Advanced Member
![](avatars/saruman2.gif)
Croatia
10369 Posts
Member since 28/07/2002 |
Posted - 01/08/2018 : 23:25:49
|
quote: Originally posted by ReemCP
Mislim da neće povećat cijenu, zapravo treba ih pohvalit što su spustili cijenu za 10kn ovaj novi zlatni klasik, ako si vidio onu najavu kod "Nemilosrdnog Jessa", stoji da je 39.90kn. Kasnije su promijenili ![](icon_smile.gif)
![](https://s8.postimg.cc/5g1fim9ut/image.jpg)
Bilo bi fer da slicno ucine i sa 64-stranicnim Chicom. Ne bi smio onoliko kostati. Mozda zato i kasni? Da bar... |
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom. |
|
NikDime
New Member
![](icon_star_gold.gif)
Fyro Macedonia
131 Posts
Member since 07/11/2005 |
Posted - 02/08/2018 : 03:11:28
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Jedna od najboljih naslovnica iz maxi edicije.
Ahhhh... Za Zagora slažem se, ali okolina mi još uvek izgleda karikaturalno a ovo biće kao da je izašlo iz ZS filler naslovnice od Mikice... |
|
Poli
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kailash sunrise.jpg)
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/08/2018 : 09:19:10
|
Gdje je ovom "vuku" glava, to jest, sta mu je to iznad glave? Jel slucajno u srodstvu sa onim Notredamskim?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
|
Kontrast 2
Senior Member
2312 Posts
Member since 12/09/2016 |
Posted - 02/08/2018 : 12:26:33
|
quote: Originally posted by DODSFERD
Jedna od najboljih naslovnica iz maxi edicije. Zaželio sam se Torricellija jer ga dugo nije bilo, ali koliko sam vidio ovdje mu se crtež pogoršao.
Nije se pogoršao. Izgleda da je ovo trebala da bude neka kraća priča (možda redovna dvodelna) pa je naknadno produžena i zato postoji velika razlika u kvalitetu crteža tog originalnog dela (koji je dobro nacrtan) i naknadno dodatog (koji je uradjen na brzinu). Razlika je tolika da izgleda kao da su radila dva crtača. Barem tako kažu Italijani, koji su pominjali te (čini mi se 80-tak ) dodate strane. Ne pišem iz ličnog iskustva - samo prenosim njihove utiske.
|
|
Grabb
Junior Member
340 Posts
|
DODSFERD
Advanced Member
Pitcairn Island
29953 Posts
Posted - 02/08/2018 : 13:08:54
|
Ja sam vidio samo 3 table na SBE stranici, možda bude bolji dojam kada vidim sve prilikom čitanja. |
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13365 Posts
Posted - 02/08/2018 : 13:27:51
|
quote: Originally posted by Curunir
Bilo bi fer da slicno ucine i sa 64-stranicnim Chicom. Ne bi smio onoliko kostati. Mozda zato i kasni? Da bar...
Da, onaj Chico kolor reprint je iste cijene, a duplo vise stranica. Vjerojatno je u ovom novom kolor bolji posto je i prvobitno namijenjen da bude u koloru, ali svejedno bi mozda mogao manje kostat. Ako spuste, bit ce minimalna cijena 25kn, sumnjam da ce ispod ici.
Bit ce iduci tjedan dosta toga za kupovinu na kiosku, tako i treba ![](icon_smile_approve.gif) |
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|