@Ivanl - hvala na ispravci, to mi je tako kad brzo pisem a i rekli su mi neki na dr.forumu da ponekad imam cudan poredak rijeci u recenici dobro da si me ispravio ti, prije nego sto dodje ovdje Mister "C"
@Hua - ja bio uvjeren da je Ferri zaboravio stavit potpis hvala ti sto si mi razotkrio tu misteriju
Hoće li prije dohvatiti Zagor sjekiru ili njega lav...!?
Ne bih znao jer ga nisam još čitao, ali svaka vam čast na ritmu
- -
Edit:
@LudensovPotrcko - izmijenite samo ovo za broj orginala, ovo je #597 broj, vjerojatno greška kod pisanja, zamjena 9 i 7.
Pazi SPOILER!
Zagor PRIŽIVI I OVU EPIZODU! 😂
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
@sonor - u to nisam ni sumnjao, pošto imam doma brojeve poslije ovoga; #600 i #615, a Zagor se pojavljuje u njima jedino što u #615 nikako ne liči na sebe
@sonor - u to nisam ni sumnjao, pošto imam doma brojeve poslije ovoga; #600 i #615, a Zagor se pojavljuje u njima jedino što u #615 nikako ne liči na sebe
To su mu ostale posljedice od susreta sa Akkronijanima u broju 600.
To su mu ostale posljedice od susreta sa Akkronijanima u broju 600.
Odlična naslovnica,očekujem dobru priču iako će ovo pričekati dosta vremena kod mene, dok ne dođe na red za čitanje. Lagano smo sve dalje i dalje JA sagi.
Ne volim gigante baš. U Dylanu recimo, pašu mi jako dobro...kod Zagora mi je ful čudan osjećaj. Uzeo bih sigurno da sam znao da priče neće izaći u redovnoj seriji.
Ako neko ima obje inačice;gigant i redovni,neka nam usporedno stavi slike da vidimo ima li primjetne vizuelne razlike.
@Jaki - ako stignem danas pa ti poslikam ;) jel da poslikam random slike, odnosno bilo koje, nije bitno?
@Tonka - ako nista, preporuka da si nabavis taj gigant i to tu naslovnicu gdje Zagor jase lava. Solar i D.J. te ostali su preporucili citanje giganta jer je crtez predivan, sa puno detalja, pa je time i gust citanja bolji :)