Poll Question:
Dakle koji strip vam je najbolji od navedenih, možete obrazložiti i zašto. Stavio sam neke svjetske komercijalne serijale i neke koji dobro prolaze kod nas... Fali vaš favorit znam, ali nema više mjesta.
Results:
Živi mrtvaci
[3%]
6 votes
Ken Parker
[2%]
4 votes
Spaghetti brothers
[11%]
25 votes
Džoni Panter
[16%]
35 votes
Corto Maltese
[3%]
6 votes
Metabaruni
[3%]
7 votes
Zagor
[15%]
33 votes
Thorgal
[4%]
9 votes
Inkal
[15%]
33 votes
Preacher (Propovjednik)
[12%]
27 votes
Hellboy
[3%]
6 votes
Superman
[6%]
13 votes
Spider-man
[3%]
6 votes
Usagi Yojimbo
[3%]
6 votes
Batman
[3%]
6 votes
Poll Status:
Locked »»
Total Votes: 222 counted »»
Last Vote:
27/08/2018 08:19:03
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Voće oboje, a u pollu su sve stripovi. Zamisli kada bi kao opcije za glasanje voća bile ovako: 1 jabuke 2 jabuke 3 jabuke 4 jabuke Nema smisla zar ne, moraš imati i kruške i grozje itd. da bi postojao izbor.
What you call sanity, it’s just a prison in your minds that stops you from seeing that you’re just tiny little cogs in a giant absurd machine.
Jedino, nitko za Kena nije glasao od tolikih ljudi...
Eto ja glasao za Kena, ali ne da ti udovoljim, nego sam ove godine počeo da čitam taj serijal i mogu reći da me je oduševio kvalitetnim pričama (samo još da je vizuelno malko ugodniji oku).
Uff, puno Bonelli stripova u ponudi u pdf-u Bonelli, a ja nikako se ne mogu odluciti od Bonelli "Zivih mrtvaca" ili Bonelli Thorgala ili Bonelli Supermana/Batmana..
Idem malo odspavat pa cu razmislit, bas je tesko, kvragu.
Glupost. Trebalo bi pomno pročitati sve te serijale, većina njih je nedostupna široj publici zbog tiraža/cijene itd. Čak kad bi i bili dostupni, mogli bi govoriti samo o "najdražem" strip serijalu, a nikako najboljem.
Nakon 222 glasa (lijep okrugao broj, sumnjam da će biti više) zatvorit ćemo poll. Pobjednik je Džoni Panter (očekivano), ali tijesno ispred Zagora. Zadnji je naravno Ken Parker, ali to smo i znali jer je đubre...
Glupost. Trebalo bi pomno pročitati sve te serijale, većina njih je nedostupna široj publici zbog tiraža/cijene itd. Čak kad bi i bili dostupni, mogli bi govoriti samo o "najdražem" strip serijalu, a nikako najboljem.
Ovo je smisljena provokacija ovog pacenika. Od odabira bonelli dijela foruma, do izbora stripova, statusa polla, nije tesko skuziti. Zalosno sto ljudima pada na pamet u svojoj cemernoj egzistenciji.