Author |
Topic |
I like girlz
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
7812 Posts
Member since 18/01/2005 |
Posted - 22/11/2018 : 13:25:10
|
naravno da je glupost... dokle se to srozalo i koliko samo se nema ideja više da se mora drevni egipat stvoriti usred darkwooda...
ali hajde to, još mi gore bude kad ove stare, dobre epizode u obliku OP u*eru sa lošom naslovnicom, te ponekad i lošim naslovom. |
"Experience is simply the name we give our mistakes" |
Edited by - I like girlz on 22/11/2018 13:26:14 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 23/11/2018 : 07:18:34
|
Nije me previše briga koje naslovnice biraju, jer ih imamo već u sto verzija sve... Više me brinu ovakve nebuloze, pa tako i nakon nevjerojatno glupog Hellingena idu još i gore priče. |
|
|
Gris
Starting Member
76 Posts
Member since 28/09/2015 |
Posted - 23/11/2018 : 09:09:55
|
Što se tiče ove poslednje Zagorove priče koju objavljuje VČ... sa piramidama, meni je lično katastrofalna. Ali sve je stvar ukusa. Po meni oslikava situaciju u kojoj se urednik nalazi. Bezidejno.
A zadnja VČ Zagor OP... ne razumem odabranu naslovnicu... msilim, možda jesu odabrane priče (u stvari kako koja) ali def nisu odabrane naslovnice! Hahahahaha
VČ je inače sasvim izgubio kompas. E sad nznm da li imaju slobodu da sami organizuju serijale i edicije ili im se to po ugovoru diktira iz Italije, to stvarno nznm pa ne mogu ni da komentarišem ali uviđam sledeće: - trend (a po meni problem) i kod SBE ali i kod ovih preko bare da se poslednjih godina forsiraju novi serijali na uštrb redovne serije bilo kog strip junaka i kvaliteta iste. Ja sam npr. ranije mngo voleo Betmena i kada sam skoro počeo da skidam sa neta sve stripove (naravno materijala je mnogo) nisam mogao da sae sastavim šta se dešava...Eto ako se vratimo na VČ, oni sada cepaju po novoj ZS čiju svrhu objavljivanja uopšte ne vidim. Zato mi se više sviđaju komšije, oni kad originalčni izdavač izbaci Maxije ili Almanahe, po licenci uzimaju isto i štampaju. Ne izmišljaju za staro sranje novo pakovanje.
A o tome kako im je pukla edicija knjige Zagor KI i perspektivi iste bolje da ne govorim... |
Edited by - Gris on 23/11/2018 09:13:02 |
|
|
dzoni
Advanced Member
Serbia
4343 Posts
Member since 11/09/2006 |
Posted - 23/11/2018 : 11:27:48
|
ja sam pricao da nove zagorove price su jako lose nazalost al mi niko nije verovao..cak su neke i pohvaljene...dovoljno je da vidim sve te povratke starih likova na traci pa da sve bude jasno-ideja nema...ipak mozda bude bar po neko svetlo u tunelu.. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 24/11/2018 : 21:49:07
|
quote: Originally posted by Gris
Što se tiče ove poslednje Zagorove priče koju objavljuje VČ... sa piramidama, meni je lično katastrofalna. Ali sve je stvar ukusa. Po meni oslikava situaciju u kojoj se urednik nalazi. Bezidejno.
A zadnja VČ Zagor OP... ne razumem odabranu naslovnicu... msilim, možda jesu odabrane priče (u stvari kako koja) ali def nisu odabrane naslovnice! Hahahahaha
VČ je inače sasvim izgubio kompas. E sad nznm da li imaju slobodu da sami organizuju serijale i edicije ili im se to po ugovoru diktira iz Italije, to stvarno nznm pa ne mogu ni da komentarišem ali uviđam sledeće: - trend (a po meni problem) i kod SBE ali i kod ovih preko bare da se poslednjih godina forsiraju novi serijali na uštrb redovne serije bilo kog strip junaka i kvaliteta iste. Ja sam npr. ranije mngo voleo Betmena i kada sam skoro počeo da skidam sa neta sve stripove (naravno materijala je mnogo) nisam mogao da sae sastavim šta se dešava...Eto ako se vratimo na VČ, oni sada cepaju po novoj ZS čiju svrhu objavljivanja uopšte ne vidim. Zato mi se više sviđaju komšije, oni kad originalčni izdavač izbaci Maxije ili Almanahe, po licenci uzimaju isto i štampaju. Ne izmišljaju za staro sranje novo pakovanje.
A o tome kako im je pukla edicija knjige Zagor KI i perspektivi iste bolje da ne govorim...
mnogo stvari se slažem da može VČL bolje...ali ako ti ne vidiš svrhu Zlatne Serije ne znaći da svrha ne postoji... Dvije su svrhe:
-utrpati razne magazine i albume u ovoj kojeg krasi žuta traka na koju se ljudi pale...bar 80% nostalgičara(i ja među njima) -i na taj način zaraditi novce za druga nerentabilnija izdanja ..
U jednom interjuju Mladenovcič kaže da je Zlatna Serija pun pogodak i da je svakim brojem prodaja sve bolja... Dakle svrha postoji, to što je ti ne vidiš ne znaći da je nema... Ima Veseli mana, nitko ne zatiska oči..ali setite se samo svih predhodnih izdavaća poslje Dnevnika i njihovog RIP poslje 6 brojeva i pomislite strip scenu u Srbiji i šire da nema Veselog... Kritike su ponekad opravdane ali da se Veseli prilagođava svakoj ideji svojih čitatelja, davno bi ugasili... Dajmo jim podržku i budimo manje kritizerski... Nek konačno počnu Taličnog integrale i pojačaju tempo knjiga.. ostalo je dosta ok!
|
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 24/11/2018 21:49:49 |
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
|
cronos six
Advanced Member
Serbia
7916 Posts
Member since 09/09/2008 |
Posted - 25/11/2018 : 01:14:23
|
quote: Originally posted by teller
quote: Originally posted by Gris
A o tome kako im je pukla edicija knjige Zagor KI i perspektivi iste bolje da ne govorim...
mnogo stvari se slažem da može VČL bolje...ali ako ti ne vidiš svrhu Zlatne Serije ne znaći da svrha ne postoji... Dvije su svrhe:
-utrpati razne magazine i albume u ovoj kojeg krasi žuta traka na koju se ljudi pale...bar 80% nostalgičara(i ja među njima) -i na taj način zaraditi novce za druga nerentabilnija izdanja ..
U jednom interjuju Mladenovcič kaže da je Zlatna Serija pun pogodak i da je svakim brojem prodaja sve bolja... Dakle svrha postoji, to što je ti ne vidiš ne znaći da je nema... Ima Veseli mana, nitko ne zatiska oči..ali setite se samo svih predhodnih izdavaća poslje Dnevnika i njihovog RIP poslje 6 brojeva i pomislite strip scenu u Srbiji i šire da nema Veselog... Kritike su ponekad opravdane ali da se Veseli prilagođava svakoj ideji svojih čitatelja, davno bi ugasili... Dajmo jim podržku i budimo manje kritizerski... Nek konačno počnu Taličnog integrale i pojačaju tempo knjiga.. ostalo je dosta ok!
fala bogu i teller da kaze nesto pametno. |
Juznjak! Tex Willer.
|
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Posted - 25/11/2018 : 03:33:33
|
auuu boli brate, boli..ovo je bilo izpod pojasa... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
|
Edited by - teller on 25/11/2018 03:33:47 |
|
|
maelstrom
Senior Member
1262 Posts
Member since 21/12/2010 |
|
Bruce Springsteen
Advanced Member
5545 Posts
Member since 28/10/2008 |
Posted - 25/11/2018 : 19:18:42
|
Svrha u životu nije kontraštvo, a samim tim i ne uvek kritika, i uvek predočavanje onog što je manje dobro, ili ono što se nekome ne sviđa... VČ je pre svega kiosk izdavač, i kao takav pramca mu nema u redovnosti i kvalitetu... izdanja su im fenomenalno odrađena sa tehničke strane, uvez, štampa, otisak, sken, dizajn, uvodnici (predgovor)... tepmo izdanja pojedinih junaka je takav kakave su okolnosti, a u Srbiji veoma loše u standardu, socijali, ekonomiji... ZS je jedan odličan projekat, kao što reče teller, a to se odmah u početku znalo da će tu ići magazini i almanasi uz dodatke nekih starih bonelijevih junaka... eto jedino KI izdanja nisu na nivou onoga što bi mnogi želeli, ali kažem u ovakvim okolnostima ko bi to sve ispratio... |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
Posted - 25/11/2018 : 20:23:09
|
quote: Originally posted by maelstrom
Teller često kaže nešto pametno, samo ne razumeju ga baš uvek svi, a i ima svoj specifičan stil da to predoči.
hvala prijatelju..danas da privuces neciju paznju moras malo posolit ili pobiberit svoje izjave... |
|
|
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11527 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
gerilac1
Senior Member
Bosnia and Herzegovina
1453 Posts
Member since 24/08/2013 |
Posted - 27/11/2018 : 18:32:28
|
Pici dalje Dilan Doze, da te braca na policu sloze neko ovo ima u potpisu al ne mogu da se sjetim ko Inace, osrednje su mi ove nove epizode, ima poneka i dobra. Ali pricekat cemo rasplet situacije, i ostvarenje Rekijonijeve vizije, pa da vidimo sta ce ispasti. |
Junak stavlja na kocku cak i prst! |
|
|
Combatrock
Advanced Member
Serbia
4811 Posts
Member since 26/12/2009 |
|
morski
Senior Member
2658 Posts
Member since 09/08/2014 |
|
stojsins
New Member
Serbia
119 Posts
Member since 15/02/2018 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18909 Posts
|
mpavin
Advanced Member
Niue
7828 Posts
Member since 02/09/2005 |
|
wesskowaz
Advanced Member
Serbia
11527 Posts
Member since 10/07/2007 |
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 29/11/2018 : 07:35:12
|
Najbolje besplatna... Nego dobar je 'novi' Dylan. Barem bolji od ostalih Bonelli mastodonata koji recilkuliraju sami sebe. |
Los cukar na fritulama! |
|
|
Topic |
|