pa polako, što ste se uzjebali, bacit će se neki komentari valjda Inače, stvarno zavidim Srbima na više nego izvrsnom izdavaču kao što je Čarobna knjiga.
Djeluje mi kao BD, čekat ću komentare. "Oči i tama" i "Golim rukama" su bili vrlo dobri ali može li se ritam održati reći će, nadam se, kolege stripofili.
naravno da se uzima...kao i ostala 3 neobjavljena šta sam uzeo dosad...nije bilo nove riznice pola godine pa sam pomislio da ih neče više izdavati...prije najave kelera, i UT od PP, bilo je 10 neobjavljenih izdanja kod nas iz edicija romanzi a fumetti, la miniserie i one shot.. sad kad su ova dva najavljena, vjerujem za sajam da bi mogli sad izaći, ostaje nam još 8 izdanja iz ovih edicija neobjavljenih kod nas koje bi se mogli izdati;
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropica bluese - banditas - legionar.
naravno da se uzima...kao i ostala 3 neobjavljena šta sam uzeo dosad...nije bilo nove riznice pola godine pa sam pomislio da ih neče više izdavati...prije najave kelera, i UT od PP, bilo je 10 neobjavljenih izdanja kod nas iz edicija romanzi a fumetti, la miniserie i one shot.. sad kad su ova dva najavljena, vjerujem za sajam da bi mogli sad izaći, ostaje nam još 8 izdanja iz ovih edicija neobjavljenih kod nas koje bi se mogli izdati;
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropica bluese - banditas - legionar.
Ja mislim da nema problema. Cini mi se da ce sve izdati. A sve cu i kupiti, neovisno sto imam neke u Libellusu, Phoenix pressu...
- darwin - la bestia - cheyene - greystorm romanzi - monolith - tropical bluese - banditas - legionar.
jedan manje...''tropski bluz''...PP izdaje ovaj strip...
na 300 stranica..znači, sva tri broja u jednu knjigu, pretpostavljam i sa svim naslovnicama unutra...tiraž 500 komada.