Uskoro če Božič i svi koji ne vjerujete u djeda Božičnjaka, bit čete zakinuti, jer vam neče donjeti darove. Zato sam ja smislio jednu zanimljivu igricu! Svatko tko je zainteresiran, neka se javi u ovom topiku, da ga stavim na listu. Imate tjedan dana, onda sljedeči petak (14.12.2018) žrijebam parove. Npr:
-prvi par: osoba A - osoba B -drugi par: osoba C - osoba D -itd....
Znači, osoba A i osoba B če se kontaktirati međusobom, da razmjene adrese. Onda osoba A šalje dar osobi B i obrnuto. 25.12. (na Božič) svi otvaramo darove i ovdje pokažemo fotografije šta smo dobili.
Nije dozvoljeno prije toga (25.12.) razgovarati o darovima, da se ne pokvari iznenađenje. Dar može biti BILO ŠTA!
Sve jasno?
Imate tjedan dana, da se javite svi koji ste zainteresirani!
Može Euro! Piši mene na popis! Bilo bi zanimljivije da se osoba A i osoba B ne poznaju, da svi pošaljemo tebi kontakte.
može i tako. Tako če biti veče iznenađenje a i ne treba da osoba A i B izmjene međusobom nego če biti raznolikije, npr osoba A šalje osobi C, pa onda C šalje B a B šalje A itd,... u biti svatko treba poslati jedan dar i isto tako treba i dobiti jedan dar a 25.12. svi otvorimo darove i postamo fotografije.
Uskoro če Božič i svi koji ne vjerujete u djeda Božičnjaka, bit čete zakinuti, jer vam neče donjeti darove. Zato sam ja smislio jednu zanimljivu igricu! Svatko tko je zainteresiran, neka se javi u ovom topiku, da ga stavim na listu. Imate tjedan dana, onda sljedeči petak (14.12.2018) žrijebam parove. Npr:
Znači, osoba A i osoba B če se kontaktirati međusobom, da razmjene adrese. Onda osoba A šalje dar osobi B i obrnuto. 25.12. (na Božič) svi otvaramo darove i ovdje pokažemo fotografije šta smo dobili.
Nije dozvoljeno prije toga (25.12.) razgovarati o darovima, da se ne pokvari iznenađenje. Dar može biti BILO ŠTA!
Sve jasno?
šta ako neko pošalje bombu,sarin ili drogu?
You stared at the abyss, you'll never rest in peace
svatko tko želi sudjelovati, neka mi pošalje svoju adresu na PM do petka 14.12.2018 do 12 sati.
CET ili?
da, po centralnom europskom vremenu! Jedna adresa je več stigla, neču reči od koga + ja, ukupno nas več ima dvojica, nadam se da če ih se još više javiti. U biti ne trebate se ovdje javljati, nego samo pošaljite adresu na PM, pa ču ja žrijebati adrese i javiti ljudima kome trebaju poslati, tako če iznenađenje biti još veče, jer neče znati, tko če njima poslati, nego samo kome treba da oni pošalju.
Sve jasno?
šta ako neko pošalje bombu,sarin ili drogu?
hm da, treba staviti obavijest da je zabranjeno slanje:
-droge -oružje -bilo kakvi otrovi (antrax, sarin,....čak i otrov protiv miševa npr...)