kakvim kioscima? Gdje? U Sloveniji nisam još nigdje ni prvi broj video....isto tako nisam vidio ni najnovijeg Texa redovnog,...a svaki dan sam tamo i pitam. Distribucija u kurcu što se tiče Slovenije....
kakvim kioscima? Gdje? U Sloveniji nisam još nigdje ni prvi broj video....isto tako nisam vidio ni najnovijeg Texa redovnog,...a svaki dan sam tamo i pitam. Distribucija u kurcu što se tiče Slovenije....
ajde sine,ne pretjeruj.. distribucija je ok..taj 1 broj Kena se mogo nači na Delo Prodaja kioscima a za tri2 trafike sklapa se dogovor...nešto zapelo ali se rešava..papiri..papiri i papiri...a 21 vek. poznato je da se distributeri brane stripova..jer jih je puno a ne prodaju se ko Slovenske novice i mobi kartice... nestalo je u zadnje vrijeme i puno kioska ako nisi zapazio... Stripovi osim Tex clasika i kolora dolaze redovno...dakle nema remitende ko nekad... stanje nije bajno ali je ok..naravno, kupiti danas strip i jos glancer nije ko nekad..kad se kiosci nalazili na svakom čošku a naklade preko 50 000..
Ken nema neku veliku nakladu pa ga je i manje sigrno stiglo...a možda se i razprodao što ga stiglo...što bi bio dobar znak...
veselim se dvici...ovo ove godine što smo dobili na kioske je bajno..još pilota 2/1 i ja sretan.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Treba ih do tada ostetiti vezicama i par puta razbacati po hali i kasnije unutar kombija.
možda i to..ali ja sam čuo da se tete na kioscima bune na smrad novih stripova pa se moraju friško tiskana izdanja razsmrdet… iskreno, meni stripovi mirišu…
čak mi žena tih dana kad sam joj pokazao tog Kena prvo pomirisala i kaže..niš ne smrdi...ne smrdi ko ostali.
a kad se ona našprica kupatilu, to navodno miriši…
stripovi smrde...koje glposti pih.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Treba ih do tada ostetiti vezicama i par puta razbacati po hali i kasnije unutar kombija.
možda i to..ali ja sam čuo da se tete na kioscima bune na smrad novih stripova pa se moraju friško tiskana izdanja razsmrdet… iskreno, meni stripovi mirišu…
čak mi žena tih dana kad sam joj pokazao tog Kena prvo pomirisala i kaže..niš ne smrdi...ne smrdi ko ostali.
a kad se ona našprica kupatilu, to navodno miriši…
stripovi smrde...koje glposti pih.
Vidi se da ne kupujes Fibrine (i Darkwood) stripove. :D :D Ovi sa kioska su cvecke prema onim obojenim ciglama. Jedino VC je stvarno znao bazditi. Mozda su one vrecice i zato tu. :D Ali to je vec offtopic.
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
Mislim da se Potrcko mozda malo zeznuo kod tipkanja, mozda je umjesto "2" mislio upisat "1" pa da ispadne "13", odnosno 13.12. na kioscima. Svakako provjerite ovaj tjedan na kioscima.
Ne znam sto je sa Ciko specijalom 2, pise odavno da je na kiosku, a nema ga. Necemo valjda opet 3 mj cekat.
Mislim da se Potrcko mozda malo zeznuo kod tipkanja, mozda je umjesto "2" mislio upisat "1" pa da ispadne "13", odnosno 13.12. na kioscima. Svakako provjerite ovaj tjedan na kioscima.
Ne znam sto je sa Ciko specijalom 2, pise odavno da je na kiosku, a nema ga. Necemo valjda opet 3 mj cekat.
treba potrcka prijaviti moderatorima jer koristi dva profila...