Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
Brdar
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
Bosnia and Herzegovina
2770 Posts
Member since 22/10/2003 |
Posted - 23/12/2018 : 19:09:56
|
quote: Originally posted by grofica Varga
Na ovom sajtu imam 42 recenzije, od kojih su 18 Zagorovih i 2 teksta (o Zagoru naravno). Igor ima 60, od kojih su 13 Zagorovih. Moje brojke konkretnog rada i nisu baš toliko loše u usporedbi s njegovim. Također, tu je i tekst kojeg sam napisala za obljetnicu 50 godina Zagora. U zbirki tekstova što od fanova, što profesionalaca „Zagor iz našeg sokaka“. Dakle kad pogledaš te brojke možeš vidjeti da i sa moje strane ipak stoji neki rad na ovom sajtu ,a i šire.
Ovo su tacni podaci, jer sam maloprije provjerio. A to sam uradio jer su po meni sve troje eventualnih finalista podjednako dragi i podjednako veliki ljubitelji Zagora te sam odlucio da svoj glas u finalu dam na osnovu statistickih podataka.
A statistika kaze sljedece: a) grofica Varga - 18 recenzija i 2 teksta o Zagoru b) igor 12 - 13 recenzija i 1 tekst o Zagoru c) velka031 - nema recenzija i tekstova o Zagoru
Shodno navedenom, moj glas u finalu ce ici grofici Vargi, no ko god od njih da ponese titulu bit cu podjednako zadovoljan jer od cetvero forumasa koje sam na pocetku nominovao, jedna je sigurni finalist a dvojica vode mrtvu trku za ulazak u finale. ![](icon_zagor.gif)
|
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 23/12/2018 : 19:12:27
|
quote: Originally posted by tinton
Jasno je kao dan da jedino Igor ima šanse protiv Varge. Velka je alibi kandidat, ili ti "trojanski konj". Zagorološki establišment će ga žrtvovati bez imalo razmišljanja svojoj primarnoj kandidatkinji.
E kada si već krenuo u tom smjeru, sad ćeš me malo čuti...
Želiš me predstaviti kao kandidata nekakve zagorološke sekte, koja bez neke osnove stoji u ovoj kandidaturi. Doveo si me u situaciju da ipak moram braniti svoj rad. Na ovom sajtu imam 42 recenzije, od kojih su 18 Zagorovih i 2 teksta (o Zagoru naravno). Igor ima 60, od kojih su 13 Zagorovih. Moje brojke konkretnog rada i nisu baš toliko loše u usporedbi s njegovim. Također, tu je i tekst kojeg sam napisala za obljetnicu 50 godina Zagora. U zbirki tekstova što od fanova, što profesionalaca „Zagor iz našeg sokaka“. Dakle kad pogledaš te brojke možeš vidjeti da i sa moje strane ipak stoji neki rad na ovom sajtu ,a i šire. Nisam samo nekome podobna, pa eto me tu. Ja znam da ćeš ti sada izbaciti svoj argument „Ovi sve shvaćaju ozbiljno u što se pretvorio ovaj izbor bla bla.“ Ali gledaj srićo moja, mi se možemo šaliti o ugrizima vampirice itd., ali baš da ću dozvoliti da netko kaki po mom radu. Neće to tako! Pogotovo kad se sjetim da sam za spomenuti tekst obljetnice, letjela iz Rima, došla doma umorna ko pas. Unatoč tome što sam krepana, unatoč tome što sam se morala ujutro dizati raditi, uhvatila sam se tipkati samo da ispoštujem rok predaje. I sad si mi ti uhvatio pišati po tome. E nećeš! Tu ćemo povući crtu. -------------------------------------------------
A sada kada sam izbiflala svoje možemo nastaviti sa zajebancijom.
Zabrijala si. Koju god tvoju recenziju da sam pročitao, bila je odlična. E sad, kakve to veze ima s mojim postom, ne znam. Koliko god bila "zaslužna", ne možeš pobjeći od činjenice da te podupire ZGUZ-ova centrala. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
United Kingdom
19799 Posts
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 23/12/2018 : 19:28:38
|
Takodje sam dao glas Banetu. Kunem se u Zagora da je istina, samo budala moze sad i dalje sumnjati u ovo sto sam napisao. |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/vhss.jpg)
Croatia
13365 Posts
Member since 03/01/2018 |
|
nagor
Advanced Member
![](AvatarUpload/zag2.jpg)
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/1(10).jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 23/12/2018 : 20:49:42
|
Jasno je kao dan da jedino Igor ima šanse protiv Varge. Velka je alibi kandidat, ili ti "trojanski konj". Zagorološki establišment će ga žrtvovati bez imalo razmišljanja svojoj primarnoj kandidatkinji.
E kada si već krenuo u tom smjeru, sad ćeš me malo čuti...
Želiš me predstaviti kao kandidata nekakve zagorološke sekte, koja bez neke osnove stoji u ovoj kandidaturi. Doveo si me u situaciju da ipak moram braniti svoj rad. Na ovom sajtu imam 42 recenzije, od kojih su 18 Zagorovih i 2 teksta (o Zagoru naravno). Igor ima 60, od kojih su 13 Zagorovih. Moje brojke konkretnog rada i nisu baš toliko loše u usporedbi s njegovim. Također, tu je i tekst kojeg sam napisala za obljetnicu 50 godina Zagora. U zbirki tekstova što od fanova, što profesionalaca „Zagor iz našeg sokaka“. Dakle kad pogledaš te brojke možeš vidjeti da i sa moje strane ipak stoji neki rad na ovom sajtu ,a i šire. Nisam samo nekome podobna, pa eto me tu. Ja znam da ćeš ti sada izbaciti svoj argument „Ovi sve shvaćaju ozbiljno u što se pretvorio ovaj izbor bla bla.“ Ali gledaj srićo moja, mi se možemo šaliti o ugrizima vampirice itd., ali baš da ću dozvoliti da netko kaki po mom radu. Neće to tako! Pogotovo kad se sjetim da sam za spomenuti tekst obljetnice, letjela iz Rima, došla doma umorna ko pas. Unatoč tome što sam krepana, unatoč tome što sam se morala ujutro dizati raditi, uhvatila sam se tipkati samo da ispoštujem rok predaje. I sad si mi ti uhvatio pišati po tome. E nećeš! Tu ćemo povući crtu. -------------------------------------------------
A sada kada sam izbiflala svoje možemo nastaviti sa zajebancijom.
Zabrijala si. Koju god tvoju recenziju da sam pročitao, bila je odlična. E sad, kakve to veze ima s mojim postom, ne znam. Koliko god bila "zaslužna", ne možeš pobjeći od činjenice da te podupire ZGUZ-ova centrala.
Previše ste me počeli trolati i proicirate sliku kao da sam „odabrana“ od ZGUZ-a. (Ova rečenica zbilja zvuči smješno, na više nivoa.)
Mene ne smetaju te zajebancije, u kojima se vi koljete protiv ZGUZ-a, na mojoj grbači. Na forumu smo punom testosterona i shvaćam da se igrate politike i rata. Ali isto tako znam, tintone, da se ti ponekad previše zaigraš i vidim gdje to vodi. Moram te u startu srezati zato što ne želim da iskriviš sliku o meni. Ispasti će kako sam ja tu neka odabrana koja tralalaće po forumu, a nema pokrića na drugim poljima. Možda to nije bila tvoja namjera, ali to radiš, bio svjestan toga ili ne. |
|
NESVRSTANI
Advanced Member
![](AvatarUpload/Kurdy.jpg)
Croatia
10500 Posts
Member since 08/02/2006 |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27162 Posts
Member since 13/03/2004 |
|
igor 12
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/6124b66ad5b0a828775f3f0b8c0cf283.jpg)
4622 Posts
Member since 24/01/2013 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 23/12/2018 : 21:46:00
|
quote: Originally posted by jaki
Ko kupuje glasove i kako to da mi nitko ništa nije ponudija?
Mislio sam da ono što sam ti napisao u mesendžer podrazumijeva da bih ti dugovao pivu. |
|
Edited by - tinton on 23/12/2018 21:46:16 |
|
velka031
Advanced Member
![](AvatarUpload/zagor2(2).jpg)
Croatia
17048 Posts
Member since 18/03/2010 |
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/1(10).jpg)
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 23/12/2018 : 21:51:34
|
quote: Originally posted by jaki
Ko kupuje glasove i kako to da mi nitko ništa nije ponudija?
Ja sam ponudila NESVRSTANOM da ću producirati dokumentarni film o Jugoplastici. Možda kod tebe pali u vezi Hajduka. |
|
PijaniPatak
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/Patschak.jpg)
Germany
10035 Posts
Member since 20/02/2010 |
|
Dexters
Senior Member
![](AvatarUpload/dxtr.JPG)
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
Posted - 23/12/2018 : 21:57:02
|
quote: Originally posted by Dexters
Prodajem glas za polovni Diabolik!
Bidam! |
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
![](AvatarUpload/23sfi9[1].jpg)
6941 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
Dexters
Senior Member
![](AvatarUpload/dxtr.JPG)
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 23/12/2018 : 21:57:52
|
quote: Originally posted by Dexters
Prodajem glas za polovni Diabolik!
Bidam!
Ok, prodano, jel za igora? |
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6941 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6941 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19799 Posts
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|