Ne zavaravaj se! Dok trepneš, tu je 50 banki. Znam šta govorim.
Ti si se barem nazivio...zlatno doba juge pa njemacka u najbolje vreme... A ovi sto sad pune 40 sjebana generacija skroz prekasno rodjeni za sve blagodati socijalizma i prerano za kapitalizam. Al nista bolje niti moze zadeseti nekog ko je oplodjen zbog redukcije struje.slucajna generacija u slucajnoj drzavi
Ne zavaravaj se! Dok trepneš, tu je 50 banki. Znam šta govorim.
Ti si se barem nazivio...zlatno doba juge pa njemacka u najbolje vreme... A ovi sto sad pune 40 sjebana generacija skroz prekasno rodjeni za sve blagodati socijalizma i prerano za kapitalizam. Al nista bolje niti moze zadeseti nekog ko je oplodjen zbog redukcije struje.slucajna generacija u slucajnoj drzavi
Kurac sam se naživio. Tek sam na pola puta, pola stoljeća i nešto više. Tek sada uživam u životu, ono pravo.
Evo danas išli po grožđe u Ercegovinu. Sutra pravimo vino. (jest da je nedilja) Danas pili i jeli na 3 mjesta. Čovjek od kojeg smo kupili grožđe dočekao nas u konobi s pršutom, sirom i vrhunskim vinom. Poslije kod prike ista stvar, pršut, sir iz mišine i vino. U povratku u Jablanici navratili na jaretinu i vinu.