dosta forumaša bih ladne savesti nominovao,ali ako bi to morao da bude spisak od 12 žigosanih,to bi bili: Peyo Ernie Pike Nesvrstani ReemCP Kerempir Poli Diskach izivko kasper Jocko Shaner Dcopic Dr.Žistis
da sad ne ulazim u dublje analize zašto sam ih nominovao.
Jaki i Mr.Bushido su liga za sebe - njih bi nominovao za forumaše dekade!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Pa valjda završavaju tek u 18h a ne već u 17:22? 🤔 I ja bih nominirao par njih pa ti izaberi koga još možeš pridodati.
Uglavnom, sve one koji u ovoj javnosti nikada nisu obuvali, blago rečeno, desničarske čizmetine, a mislim da se dobro zna koji jesu. To bi bilo to i mislim da je skroz legitiman stav. 😉
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina...
Pa valjda završavaju tek u 18h a ne već u 17:22? 🤔 I ja bih nominirao par njih pa ti izaberi koga još možeš pridodati.
Uglavnom, sve one koji u ovoj javnosti nikada nisu obuvali, blago rečeno, desničarske čizmetine, a mislim da se dobro zna koji jesu. To bi bilo to i mislim da je skroz legitiman stav. 😉
Kako to mislis, ti bi par odabrao, a on da nastavi/pridoda, onda nisu tvoj izbor.
Kasno Marko na Kosovo stiže. Kad maknen sa strane srpsku i orjunašku braću, meni dva najdraža ove godine Shaner i Peyo. Vidin da na žalost nisu prošli.