Author |
Topic |
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19747 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/01/2019 : 17:01:37
|
Solare, zadnji glas ti je poslije pet. Ne bi trebao važiti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Member since 15/12/2009 |
Posted - 15/01/2019 : 17:02:35
|
quote: Originally posted by Tonka24
Mislio sam da sam propustio glasovanje. Glasovao dvije sekunde prije isteka vremena
Izgleda da je uknjižen kasnije |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Member since 29/06/2005 |
Posted - 15/01/2019 : 17:02:59
|
quote: Originally posted by tinton
Solare, zadnji glas ti je poslije pet. Ne bi trebao važiti.
Šta se događa u slučaju izjednačenja? |
And like that... he's gone. |
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 15/01/2019 : 17:05:26
|
quote: Originally posted by vice
quote: Originally posted by tinton
Solare, zadnji glas ti je poslije pet. Ne bi trebao važiti.
Šta se događa u slučaju izjednačenja?
U slučaju izjednačenja čeka se odlučujući glas, tako je i bilo. |
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
|
vice
stripovi.com suradnik
7313 Posts
Member since 29/06/2005 |
|
Tonka24
Advanced Member
14724 Posts
Member since 09/11/2010 |
Posted - 15/01/2019 : 17:06:51
|
Reem CP čestitam. Sasvim zasluženo, ja am ti sigurno otežao zato što se znalo da ću za tebe glasati ali i izgleda da je moj glas bio presudan Stoga 2:1 za tebe |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/01/2019 : 17:09:09
|
Kakva borba, sve do finalnih sekundi. :o
Na kraju ipak glasalo 101 clanova, to jest, taj stoprvi je odlucio izgleda.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13112 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 15/01/2019 : 17:13:06
|
Ne mogu jos vjerovat sto se dogodilo, dajte mi malo vremena da dodjem k sebi.. Nadam se da je sve regularno, javim se :) |
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
|
Tonka24
Advanced Member
14724 Posts
Posted - 15/01/2019 : 17:19:20
|
A zamisli drame da je Grofica osvojila kao zagorolog Hajmo zagorolozi misija za sljedeću godinu, forumaš godine i zagorolog
@Velka 031
|
|
|
grofica Varga
stripovi.com suradnik
Germany
1202 Posts
Posted - 15/01/2019 : 17:22:57
|
quote: Originally posted by Tonka24
Reem CP čestitam. Sasvim zasluženo, ja am ti sigurno otežao zato što se znalo da ću za tebe glasati ali i izgleda da je moj glas bio presudan Stoga 2:1 za tebe
Vrhunski odigrano! Ne znam od kud ti to da si mu otežao?! Briga te za to. Postoji forum van bonellija i ti ljudi vole Bushida s razlogom. On je ok lik i zato je dobio masu glasova. Nitko tu nije ništa kriv. |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14724 Posts
Posted - 15/01/2019 : 17:32:00
|
Ma šalim se ovo za otežavanje, aludiram na svoju omraženost na s.com-u.
Da samo to vrhunski se moglo i okrenuti s obzirom da sam pomislio kako sam zakasnio. A teoretski možda i nisam zadnji, možda je netko glasao baš u zadnjoj sekundi...ako ćemo gledati na aukcije, moguće je i to. Iako sumnjam da je netko išao riskirati pa u zadnjoj sekundi glasovati.
|
|
|
Dwayne_Looney
Advanced Member
6896 Posts
Member since 15/10/2014 |
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
Posted - 15/01/2019 : 18:29:33
|
Eto, anto je ostao jedini sa dvije titule za forumaša godine, a nije loše spomenuti ni King Warriora koji je jedini uspio spojiti dvije različite titule - forumaš godine i doktor zagorolog! |
Edited by - solar on 15/01/2019 18:32:02 |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14724 Posts
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
ReemCP
stripovi.com suradnik
Croatia
13112 Posts
Member since 03/01/2018 |
Posted - 15/01/2019 : 18:40:33
|
Malo sam došao k sebi.. i red je napisat koju riječ
Igor12, Iwood i Tonka, koji ste vi "luđaci"
Velike čestitke gospodinu Bushidu na finalu, malo mi je žao što nije sudjelovao i pomalo sa komentarima u temi, čisto da se još više zabavimo kroz temu. Iako je od 2011. kad je prvi put osvojio titulu prošlo već podosta vremena, ali on je pokazao da još nije za staro željezo i da itekako još puno vrijedi kao član ovog foruma. Čovjek koji isključivo na ovaj forum dolazi zbog čega forum i ima prvenstvenu namjenu. Svako mu dobro i još jednom svaka mu čast na finalu i tijesnoj borbi!
Ako dopustite par riječi još, ali prije nego krenete čitat nastavak posta, zamolio bi vas da kliknete play na ovom donjem videu i nakon njega krenete čitat ostatak posta, a po mogućnosti da stavite slušalice (ako imate, one od moba barem) radi boljeg efekta, pa dok čitate u pozadini da ide ta stvar. Ako dođe muzika do kraja prije nego sve pročitate, stisnite play ispočetka..
Play..
Zahvalio bi se svima od srca koji su glasali za mene! Ali i zahvalio bi se i onima koji nisu glasali za mene, pa su na neki način time učinili ovogodišnje natjecanje zanimljivijim i neizvjesnim do samoga kraja, doslovno! Kvalifikacije za mene su dosta lagano prošle ako se prisjetim, a onda je došla grupa koja nije bila nimalo lagana, tu su bili svi prekaljeni forumaši i vjerojatno su se mnogi pitali, pa što jedan Reem radi među njima? King, koji je kao odvaljen od stijene, prirodno jak, čista genetika. Anto koji svaki tjedan tko zna koliko puta prepliva sve te silne bazene, a i mrcina od skoro 2m.
Mislim da sam imao dobar gameplan, iako su me neke stvari mogle koštat na samom kraju. Možda je i ta grupna faza ostavila traga na Reemu u finalu pošto sam bio pao u samoj završnici, tko zna. Ne znam jel ova moja pobjeda u finalu zaslužena, ali svakako nije lako bilo doći do nje pored svih tih renomiranih imena.
Ali ja sam pobjednik najviše zbog ovoga, ovo je ona prava pobjeda koju mi nitko ne može oduzeti:
Dukidule – čovjek koji me odmah prihvatio čim sam došao na forum. Falila su mi 2 kiosk izdanja Zagora da kompletiram čitavu kolekciju i stavio sam to u onaj svoj oglas na forumu, a on se odmah javio i pomogao mi. Iako nitko to od njega nije tražio i mogao je nešto dr. raditi i bolit ga briga za neku tamo pridošlicu, ali odlučio mi pomoći i baš me usrećio s tim potezom. To se ne zaboravlja, a i još mi sredio neke stripove koji se danas ne mogu naći, tako da sam mu zahvalan do neba. To je ljudina samo takva!
Spock – nekako je u tom samom početku krenulo moje čitanje Kit Tellera, i sasvim slučajno mi se javio u temi jedan forumaš Spock za kojeg ja nisam prije znao, i pitao me, zašto ne stavljam komentare i na site, a i da je on tu negdje sa čitanjem, pa možemo skupa komentirati. Tako je sve počelo, a i uskoro nam se Dwayne pridružio i veseli trojac (nemojte sad nešto krivo pomislit) je krenuo! Spock se pokazao jako ugodnim sugovornikom, ali i čovjek koji me dodatno zarazio stripovima komentirajući, a vjerujem da je i mnoge oduševio komentarima! Ponovit ću još jednom - ovaj čovjek je po meni trebao bit forumaš godine!
Dwayne – spomenuh ga već, a da kažem da mi je isto jedan od dražih forumaša koji ostavlja komentare nakon pročitanog, a možda nam je obojici zajednička mana što znamo zaboravit sadržaj što smo pročitali, pa dobro da postoje ti komentari da se ponekad prisjetimo. Sviđa mi se što se ne libi nikome reći otvoreno što misli da ga spada. Također treba napomenuti, to je čovjek koji mi je isto pomogao tijekom jedne rasprave na forumu da nabavim jedan strip komplet koji je isto već rasprodan, da nema Dwaynea, ne bi Reem ni prismrdio tom kompletu. Jedino bi volio da Dwayne stavi na svoj profil neki avatar, nije važno koji, ali mislim da bi se još više istakao na forumu.
Solar – o njemu sam pisao i ne treba ni govoriti koliko samo taj čovjek doprinosi ovom forumu. Ali i čovjek koji mi je isto pomogao da Reem dobije jedan komplet, svoje slobodno vrijeme je uzeo i odvojio za mene, isto tada za nepoznatog člana na forumu, ali eto, nije mu bilo teško. Isto prava ljudina i neizmjerno sam mu na tome zahvalan!
Teller – čovjek koji zrači pozitivom, jedan od onih zbog kojih je Reem došao na ovaj forum. I vidi vraga, tek što je Reem došao na forum i da popriča sa svojim miljenikom, on napusti forum zbog gluposti! I nema ga 2-3 mjeseca, pomislio sam, pa koji sam ja baksuz! Ali sva sreća, pa se vratio. Jako ugodan forumaš i super da ga imamo ovdje.
DODSFERD – čovjek koji isto ostavlja komentare nakon čitanja, ali kakve komentare! Užitak ga za čitati, a i njegove fore/šale su mi izvrsne, još sam u čudu kako on to brzo smisli, pa makar rečenica bila od svega par riječi.
Velka31 – također čovjek u stilu našeg Tellera, pun pozitive i ne sjećam se jel uopće on nekome nešto ružno rekao. Nadam se da će uskoro uzet onu titulu doktora, jer čovjek to zaslužuje.
Rakosi4 – volio bi da je taj čovjek češće na forumu, dobričina samo takva! Meni jedan od omiljenih forumaša.
Tonka24 – jedini čovjek koje sam imao prilike upoznat uživo sa foruma i čovjek je zaista prva liga. Znam da je po mnogima kontroverzan forumaš, ali nema veze. Sviđaju mi se njegove "bitke" na forumu i kad je Tonka tu na forumu, onda znaš da se nešto događa. Na forumu nije dosadno kad je Tonka tu.
King Warrior – ne znam dal itko dijeli tu ljubav više od njega za Zagora! Čovjek čije komentare volim čitat, a i primjetio sam da voli pomoći savjetima. Voli isto ući u bitke kad netko ima nešto protiv Zagor-tej-neja i njegovih fanova, a on najviše voli bitke "sam protiv svih". Kao da ga vidim da mahne rukom i kaže: "Samo dođite, King vas čeka!"
Zlatan Bihac – ako je Bushido čovjek-enciklopedija, onda je Zlatan enciklopedija za sve one strip junake koji su možda na nekin način više bačeni u dr. plan. Ali čovjek kojeg uvijek pitam za nešto i uvijek mi spreman za pomoći. Ne znam ga toliko dobro, ali mislim da je i skriveni UFC fan, samo neće da kaže.
Jaki – isto uvijek pozitiva, čovjek isto voli pomoći i ovaj forum ne mogu zamislit bez njega!
Anto – o njemu sam isto pričao, možda ga neki i ne kuže isprve dok ga malo ne upoznaju bolje, ali on je čovjek koji se voli šaliti i jako je simpatičan, popularan. Upravo to govori i činjenica da je 2x nositelj titule, što ga stavlja automatski u konkurenciju za eventualnog GOAT-a foruma.
D.J. – isto još jedna dobričina, pa u tom čovjeku nema trunke zla! Sav taj rad na Zagoru što radi, njegova ljubav prema tom junaku je naprosto zadivljujuća! Zahvaljući njemu, uspio sam nabavit njegove knjige iako sam bio u zaostatku, ali i banner zbog kojeg još više volim D.J.-a (nemojte isto ovu ljubav skužiti na pogrešan način).
Grofica Varga – naša friška doktorica, veliki fan Zagora, a i žena isto koja je opičena (u poz.smislu), izvrstan smisao za humor. Jedino kad brzo tipka, onda ne stigne stavit smajliće pa pomislimo da je ozbiljna i oštra.
Kruger – čovjek kojeg sam imao priliku upoznat na dr.forumu (prije ovoga), dosta smo dugo jedno vrijeme komentirali, isto meni super i zabavan lik!
Nagor – osoba koja se isto ne boji argumentirati što god treba, i kad god, voli se "potući" sa svima za koje misli da nisu u pravu u vezi te i te teme. Također osoba sa dobrim smislom za humor. A i jedan uz Velku po meni od izglednih kandidata za doktora.
Going Going – isto jako simpatičan forumaš, nadam se samo da će naći više vremena za nas. Iako je možda nekih 14-15 godina mlađi od mene, ali njegovi postovi mi dobro dođu i od njega isto naučim čitajući ga.
Igor12 – recezent majstor, jedan od onih koji me spasio u ovom natjecanju. Za njega bi volio da je više aktivan na Zagor i Mister No temama. Sa Velkom i Nagorom, bit će jedan od kandidata za doktora.
Tex2 – sportski fanatik, nevjerojatna je njegova ljubav prema sportu! Drag forumaš, svima vjerujem.
Poli – još jedan simpatični Slovenac, osoba koja se isto voli često našaliti, a takve ljude volim. Poli voli Nick Raidera, voli Dampyra, voli Texa…kako onda ne volit i Polija!
Vice – meni jedan od dragih forumaša, i on mi je nabavio jedan strip što mi je falio. Super osoba, volio bi da i on stavi neki avatar.
Mladjo – joj, njemu se uvijek nasmijem, kako dobre fore ima hahaha! Pogotovo ona tema gdje forumaši skidaju kile, baš sam mu se nasmijao, Mladjo je zakon lik! A i "The Thing 1982." mu je najdraži film kao i meni, što reć' - čovjek jednostavno ima ukusa.
Hercule Poirot – isto cool osoba, čista pozitiva. Volio bi da nastavi rad na recenzijama, jer ima smisla za to.
Sumohrvat – čovjek koji kad zapne za neku raspravu, nema šanse da će odustat! I upravo to mi se dopada kod njega, dosta dobro argumentira svoje rasprave.
Pijani Patak – forumaš kojeg nažalost nema toliko često kao prije, ali isto legenda ovog foruma. Odličan lik!
Dexters – iako praktički novi forumaš, ali ja imam osjećaj da je on ovdje godinama. Sjajno se uklopio, i kako sam pisao, odličan dobitak za ovaj forum. Možda je 2019.godina gdje će on još više doći do izražaja.
Ivanl – osoba koja je jako aktivna na forumu, vidljivo da jako voli strip i forumaš kojeg neki isto možda ponekad krivo shvate, a vjerujem da ne misli ništa loše. Voli pomoći sa savjetima za stripove, a i ne da se isprovocirati, te nikome ništa ružno ne govori. On je iznad toga.
Risbozg - +1 forumaš, šalim se, ali kad vidim ono +1, ne mogu da se njega ne sjetim. Isto nabavio od njega neke stripove, čovjek s kojim se jako lako za dogovorit i koji je pouzdan. Risbozg bi volio najviše da JPJD malo ubrzaju, voli taj strip.
Iwood – slabo ga znam, ali isto jedan od mojih spasioca, znam samo da se nije napušio od 2004.te i da ima moćan atlas doma. Ako sam dobro zapamtio, ima također i moćan ormar za stripove.
Obi-wan – meni isto ok lik, volio bi da je češće na forumu.
Logo1111 – taj neda na HR reprezentaciju i neka je tako, samo volio bi vidjet njegove komentare i na strip dijelu, fali tamo.
Stinky – kad ti on da kompliment (i to ne samo jednom), onda to treba znat cijenit!
Wesskowaz – uvijek nam donosi novitete od DW-a i Veselog u obliku naslovnica ili vijesti da je neki strip izašao i hvala mu puno na tome. Također ga se može vidjet i na sportu.
Zeljko zvani "nikad čitao nit me zanima" – bez njega ovaj forum isto nije to to, baš me često nasmije. Nekad i ne znam što je htio napisat, riječi, jer je lijen kako sam kaže editirat post i ubacit slova koja fale ili koja su krivo napisana u pojedinoj riječi, pa moramo dešifrirati što je napisao. Ali upravo to ga čini posebnim i bolje da se ne mijenja.
Tutta – čovjek voli borilačke sportove i žene, pa kako ne volit Tuttu !?!
Mogorovic – i od njega se može puno naučiti na forumu, pogotovo o ovim starijim junacima. Volim čitat njegove postove.
Valter – šećer na kraju, možda najkontroverzniji forumaš ovdje, ali meni je on, vjerovali ili ne – isto simpatičan! Pogotovo kad mi na kvalitetan način spusti, baš se svaki put nasmijem. A kažu da je smijeh dobar za zdravlje, to znači da Valter dobro djeluje na mene. Nekako i bez njega ovaj forum ne bi bio to, da ga slučajno nema.
- -
Ovo je ono zbog čega sam ja pobjednik, ovo su ljudi koji su me oduševili na forumu i s kojima sam najviše komunicirao i s kojim imam priliku da komuniciram, čijim komentarima se veselim u budućnosti.
Ispričavam se ako sam nekoga zaboravio jer nemam nešto vremena za pisanje i sve nekako tipkam nabrzinu što mi dođe iz glave, ali one koje nisam spomenuo ne smatram ih nimalo manje vrijednima. Tko zna, možda i sa nekima drugima se ovu godinu i naredne koje dolaze, bolje upoznamo.
Još jednom hvala svima koji su glasali za mene, ljubi vas Reem sve!
quote: Look If you had One shot Or one opportunity To seize everything you ever wanted In one moment Would you capture it Or just let it slip?
|
Strike first. Strike hard. No mercy.
|
|
|
tinton
stripovi.com suradnik
United Kingdom
19747 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 15/01/2019 : 18:42:37
|
quote: Originally posted by solar
Eto, anto je ostao jedini sa dvije titule za forumaša godine, a nije loše spomenuti ni King Warriora koji je jedini uspio spojiti dvije različite titule - forumaš godine i doktor zagorolog!
Dee ima titulu forumaša godine i recenzenta godine. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
|
|
solar
Moderator
Croatia
21432 Posts
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
Dukidule
Advanced Member
Chile
4039 Posts
Member since 20/05/2014 |
Posted - 15/01/2019 : 19:10:28
|
quote: Originally posted by nagor
Ma kakav bušido, to je za fanatične samuraje. Vidi Reema. Tako se to radi. Pozitiva godine! Svaka čast i čestitke! :)
Pa što ne bi mogao još jedan izbor - “Pozitiva godine”?
Čestitke Remčino!
PS. I ako bi neko mogao probuditi Bushida i reći mu da je bio pasivan član na nekom glasanju. |
Za koga ja navijam samo je moja stvar. A ljubav je jedna, jedina... |
|
|
Tonka24
Advanced Member
14724 Posts
Posted - 15/01/2019 : 19:31:35
|
Ah, Reem, nemam ništa za napisati osim baš duša od čovjeka. Nikada neću zaboraviti kada sam zadnji puta došao kod njega kako me dočekao i kako mu je bilo krivo kad sam odlazio. Znači snijeg, vani toliko hladno bilo da sam se ja koji bez problema podnosim zimu i hladnoću, sav tresao. A on, baš mu se vidjelo na licu da mu je bilo žao i čovjek je ostao stajati vani nasred dvorišta jednu 100-200 m sve dok nisam otišao autom. A realno samo sam mu nepotrebnih obveza natovario. Nikada to neću zaboraviti...Reem je ono što bi svaki čovjek trebao biti.
Nevezano za ovo moram spomenuti i VALTERA. Forumaš kojeg nisam gotovio nikako, ali kako vrijeme prolazi sve mi je draži i draži. Ima nešto u njemu što se osjeti i ovako virtualno, nešto... kod žena bi to rekli ne možeš s njima a opet ne možeš bez njih. Današnji ljudi su sve više osjetljivi i na najmanju opasku se uvrijede i kidaju odnose, ne zanima ih razlog, ne zanima ih koliko su oni možda tebe uvrijedili, ne zanima ih rasprava, argumenti i kao pod krinkom humanosti se udaljavaju, primjećujem da je sve više i više osoba pati od te bolesti mimoziranja iza koje stoji nešto drugo, i onda su oni fini pa ti zažele sve najbolje u životu. Takvi su za sebe utjelovljeno Božanstvo, savršeni bez mane, bez greške i kada im ukažeš greške ( koje oni jako dobro znaju ), istina počinje boljeti, a mimoza ne može trpjeti nešto što joj nije ugodno i onda je bolje maknuti se od smrtnika koji se usuđuje prozreti Božje mane ( odmah se sjetim fibrinog Vam-a ). Istina je zapravo da nisu sposobni sami živjeti na ovom svijetu ( to što žive je splet okolnosti ), žive pod staklenim zvonom i to ih je ograničilo da nisu sposobni vidjeti koliko mogu biti veliki i kako su zapravo maleni u odnosu na ono što bi mogli biti. VALTER posjeduje tu osobnost da koliko god ružno mu nešto rekao, pokušat će argumentirati i raspraviti. E to malo ljudi danas ima. Normalno nećeš trpjeti budale i znaju se granice kada treba otići svojim putem. |
|
|
Topic |
|
|
|