Tako da me svakako veseli ova vijest, još ako ih sve uspijem navući na stripove skupa sa mojim sinom (a naravno, ništa na silu), to će bit genijalno! Ne za novčanik, al' dobro sad
Ludilo! Bravo! I Daj Marko malo, i za djecake. Ako ne odmah, onda malo poslije ovog za djevojcice. Nista, moram pripremiti prostor za ovo u sobi klinaca...hm,inace, ako ce biti 80 knjiga u tekucoj godini,kako kazes, to je album prakticno svaka 4 ipo dana...'gadno,gadno'...
Naime, koliko je roditelja spremno i/ili može plaćati integralna izdanja?
Možda razmisliti da li je rješenje u pojedinačnim albumskim izdanjima ili u nekoj jeftinijoj varijanti vezano za tisak i opremu.
Pa, ja mislim da ću ja to platiti nešto više od vas... Dječji albumi su jako skupi, Hilda će imati jako, jako skupe korice i papir, a neće koštati ništa skuplje nego slična "obična izdanja". Idu pojedinačni albumi, naravno.
Naime, koliko je roditelja spremno i/ili može plaćati integralna izdanja?
Možda razmisliti da li je rješenje u pojedinačnim albumskim izdanjima ili u nekoj jeftinijoj varijanti vezano za tisak i opremu.
Pa, ja mislim da ću ja to platiti nešto više od vas... Dječji albumi su jako skupi, Hilda će imati jako, jako skupe korice i papir, a neće koštati ništa skuplje nego slična "obična izdanja". Idu pojedinačni albumi, naravno.
Iskreno, mislim da to nije toliki problem. Dok sebi već važem šta i kada kupiti, ovdje nemam dileme. Prilika da kvalitetnim stripom uvedem malu u svijet čitanja ili za sad barem listanja i gledanja slika je i više nego hvale vrijedna. Ovo je super alternativa mobitelima/tabletima koji su im kao neka droga, a onda i cijena ne bi trebala predstavljati toliki problem.
ja znam roditelje koji placaju 1godišnjoj djeci da idu na engleski - 300-500kn mjesecno
Vjerujte mi - mladi roditelji bi ovo kupovali, kad bi znali da tako nesto postoji.
Ovdje je okupljena vecinom neka stripofilska ekipa - ali Marko je već pogodio bio s ovim fejs oglasima nedavno, tako da samo treba doc do prave publike i ovo moze ic ko ludo
Esteban, stakleni mačevi, ljepotica,... nije da djeca (ako govorimo o dobnoj grupi 5-10 godina) nemaju već sada nešto za čitati iz fibrinog kataloga. Nadam se da će se pokazati interes nekolekcionarskog dijela stanovništva s djecom
Ja mogu preporučiti (dvije kčeri, 11 i 17) Yakari, Štrumfove, Ariola i Tintin-a od izdanja koje su čitale na slovenskom, a od engleskih Chi's sweet home, Yotsuba, Svetlanu Chmakovu, Rainu Telgemeier, Sweeties od Papercutza... Papercutz ima čuda dječjih stripova