Neka..neka..Zagor drzi kiosk strip scenu nad vodom..imali bi kurac na kioscima da nema Zagora koji pokriva losije prodavana izdanja..nemojte se samo opet kurciti..sta nam to treba..reprint..blabla bla..ne zasvinjajte i taj topic..ili kazite nesto o prici ili zackomite. Uzimam naslovnicu Svirepe ceramonija...prva mi nije nesto..
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Što su se ovi Talijani onomad bili uhvatili Britanaca. Nije ni čudo kad su im s nekoliko gumenjaka sjebali čitavu ponosnu mornaricu, smatranu jednom od najboljih i najmodernijih u II. svj. ratu. Jer boj ne bije svijetlo oružje...
Ne upuštajte se u raspravu s budalama, spustit ce vas na svoju razinu, a potom vas zatuci iskustvom.
Ovo svakako uzimam (zlatni klasik br.2 sam preskočio) jer ovo mi je bio jedan od prvih LMS Zagora i meni je ovo vrhunska epizoda... nostalgija na kvadrat, nema pomoći...
Neka..neka..Zagor drzi kiosk strip scenu nad vodom..imali bi kurac na kioscima da nema Zagora koji pokriva losije prodavana izdanja..nemojte se samo opet kurciti..sta nam to treba..reprint..blabla bla..ne zasvinjajte i taj topic..ili kazite nesto o prici ili zackomite. Uzimam naslovnicu Svirepe ceramonija...prva mi nije nesto..
U pravu si druže, da Zagora nema prdnulo bi odavno sve u fenjer... Naravno da se ovo kupuje, također u samo jednoj naslovnici, jer obično je onu drugu jako teško naći, ne znam zašto je to tako. I da, ovo je vrhunska priča.
Jedna od meni omiljenih priča .Trojanski konj Englenske imperije sprema se da udari unutar bivše kolonije ,Zagor je u smrtnoj opasnosti ..................
Jedna od meni omiljenih priča .Trojanski konj Englenske imperije sprema se da udari unutar bivše kolonije ,Zagor je u smrtnoj opasnosti ..................
Vau, a ja mislio da sam jedan od rijetkih kojem je ovo jedna od omiljenih priča, a sada vidim da nisam.
Da bi se to saznalo strip se mora pročitati, ali onda više nije nečitani glancer :) Šalim se... U prva dva je otisak sigurno nešto bolji, s tim da mi klasici već dugo "stoje na polici", pa nisam 100%.