Citav serijal ima 800 strana i ukuno 25 epizoda od po 32 stranice. Za sada je u planu prva epizoda, a za posle cemo videti u zavisnosti kako bude islo i kakva bude bila zainteresovanost za ovog junaka. Za sada su obojene prve dve stranice. Kada zavrsim sa bojenjem Kubaj Kana posveticu se vise ovoj epizodi.
Nadam se da ovo što radiš znaš i možeš i unovčiti. Šteta bi bilo da samo tako bacaš ovaj svoj talenat... Usput-hoće li ovi tvoji radovi biti objavljivani od strane bilo koga na području bivše Yuge? Pa makar i kao pirat izdanje, ja bih to kupovao...
Nadam se da ovo što radiš znaš i možeš i unovčiti. Šteta bi bilo da samo tako bacaš ovaj svoj talenat... Usput-hoće li ovi tvoji radovi biti objavljivani od strane bilo koga na području bivše Yuge? Pa makar i kao pirat izdanje, ja bih to kupovao...
Kupovao bih i ja, ali ova izdanja koja sam kolorisao trenutni izdavaci na podrucju bivse Yuge sigurno nikada nece objaviti. Mozda neki novi izdavac, mada sumnjam.
PS. Nije bas sve u novcu, ima nesto i u zadovoljstvu.
Nisam znao da je Traper Keri objavljen kao zaseban junak sa svojim naslovnicama u Nuova Collana Rodeo 330 - 335. Tako da cu se ja pridrzavati ovog redosleda, sto znaci da u prvoj knjizi ima 5 epizoda i ukupno 160 strana koje nameravam da obojim a za dalje cemo videti. U gornji post je nova naslovnica za prvu knigu koju sam prilagodio za ovu novu ediciju u boji.