Poll Question:
S kim biste htjeli da Alan Ford napravi team up(crossover). Nema team up-a sa Bunkerovim likovima.
Choices:
Zagor
Dylan Dog
Martin Mistere
Blek Stijena
Komandant Mark
Kapetan Miki
Nathan Never
Mister No
Mali rendžer
Tex Willer
Johnny Logan
Lucky Luke(Srecko Munja,Talicni Tom)
Asterix
Ken Parker
Ništa od navedenog. AF je najbolji sam za sebe.
Who Can Vote? Only Members can vote. You need to register or be logged in to vote.
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?
Ništa od navedenog naravno. Također me zanima u kojim su se brojevima pojavili Tex i Dylan?
U Af-u se u epizodi 290 "Ludnica u ludnici" pojavio lik koji je parodija na Dylan Doga,ali se ne pojavljuje direktno on. Groucho se pojavljuje u broju "Ne glupiraj se!".
Mili Bože, zašto si me stvorio, što me nisi u kamen pretvorio?
Ništa od navedenog naravno. Također me zanima u kojim su se brojevima pojavili Tex i Dylan?
U Af-u se u epizodi 290 "Ludnica u ludnici" pojavio lik koji je parodija na Dylan Doga,ali se ne pojavljuje direktno on. Groucho se pojavljuje u broju "Ne glupiraj se!".
Istina, evo i link za recenziju sa slikom Dighelgagher Foga (Dimidimi Magla u katastrofalnom prijevodu)!
Ja mislim da bi, doslovno, svaki od navedenih junaka bio odličan izbor za team up (ali naravno, najbolje bi bilo kada bi to bio onaj stari Alan). Pa zamislite npr. Jeremija hoda po Darkwoodu i zapomaže kako ga boli čia na šesnaestercu i dvanaestercu i onda čuje neko brujanje u daljini a ono to je - Chicov trbuh. Ili broj jedan priča Zagoru, "da, dječače, sjećam se ja Andrewa Jacksona, nije on loš..." Pa onda fajt između generala Wara i Ministarstva za... i Hellingena :D A sukob Boba Rocka i Drunkyja Ducka? Ma zakon! :D
Ili npr. Broj jedan tuče štapom Kapetana Mikija po leđima i urla "Mlijeko?!! Ti piješ mlijeko?! Pa jesi li ti klinac normalan? Viski treba piti, Rum, Pivo, rakiju, a ne glumiti bebu!" :D
A zamislite tek maleno Galsko naselje u kojem jedno jutro svi svate da im fali namještaj, kola, alati...A Sir Oliver piše pismo "Halo Bing, kako brat? Uhvatila ga Rimska patrola jer je švercao japanke? CCC, mladić je još neiskosan. Nego, jel' te zanima velika količina seoskog namještaja, kola i alata? Cijena? Prava sitnica"
:D
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero