mladjo
Advanced Member
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 24/01/2020 : 08:05:59
|
quote: Originally posted by mladjo
Ja mislim da bi, doslovno, svaki od navedenih junaka bio odličan izbor za team up (ali naravno, najbolje bi bilo kada bi to bio onaj stari Alan). Pa zamislite npr. Jeremija hoda po Darkwoodu i zapomaže kako ga boli čia na šesnaestercu i dvanaestercu i onda čuje neko brujanje u daljini a ono to je - Chicov trbuh. Ili broj jedan priča Zagoru, "da, dječače, sjećam se ja Andrewa Jacksona, nije on loš..." Pa onda fajt između generala Wara i Ministarstva za... i Hellingena :D A sukob Boba Rocka i Drunkyja Ducka? Ma zakon! :D
Ili npr. Broj jedan tuče štapom Kapetana Mikija po leđima i urla "Mlijeko?!! Ti piješ mlijeko?! Pa jesi li ti klinac normalan? Viski treba piti, Rum, Pivo, rakiju, a ne glumiti bebu!" :D
A zamislite tek maleno Galsko naselje u kojem jedno jutro svi svate da im fali namještaj, kola, alati...A Sir Oliver piše pismo "Halo Bing, kako brat? Uhvatila ga Rimska patrola jer je švercao japanke? CCC, mladić je još neiskosan. Nego, jel' te zanima velika količina seoskog namještaja, kola i alata? Cijena? Prava sitnica"
:D
Držim se i dalje svoje ideje :D
Ali Bob Rock i Chico u nekoj kombinaciji...To bi bilo odlično.
bob Rock se vrati kroz vrijeme i onda sa Chicom, Trampyjem, Drunky Dackom, Batom Battertonom...Doživljava pizdarije :D
Ne bi to bilo loše |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|