Jedva čekam da onda pročitate original 641 " Lacrime nere ".... Zagora obožavam, al veću bljuvotinu dugo nisam pročitao jbg,..
vidim da ga ne volite...bar naslovnica je za 10.. Prica na 96 stranica..zar ste ocekivali cudo? I jos Casarovi crtaju... Ali ako su sve price do tamo dobre..necu zanovjetat..ne treba serijal suditi po par vecih promasaja...ionako pljujete Bureta..oa sad citajte Mignjaca.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Kupljeno, odavno arhivirano, ali s guštom će biti opet... Znam da bi ova priča danas kad smo veliki i čangrizavi bila dočekana "na nož", a nekad smo je tako voljeli, pa uživajmo u uspomenama na ljeto 1990 :) Stripove koji su tada izlazili i ono kad je Piksi poslao Španjolce po ćevape neću nikad zaboraviti.
Reem, baš lijepa priča, vjerujem da ti taj ZS nema cijenu :)
Nema cijenu, ali ne bi ni postigao neku da ga prodajem jer nije neke kvalitete Nisam toliko pazio prije kao danas, ali neka ga, čuvam ih u jednoj kutiji, te stare, pa se nekad lijepo prisjetit, vidit ih i malo prolistat lijepe uspomene na djetinstvo.
Originally posted by Spock
Lijepo Reem! Povijest se ponavlja!
I mislim da se čak radilo o istom kiosku, u Senju smo bili Kako sam bio spominjao, kiosk je zatvorenog tipa u koji se može ući i na miru pogledat izložene stripove. Mislim da obični kiosk u Senju ne bi prošao zbog učestale bure koja tamo vlada. A sve odlični primjerci, milina. U Konzumu sam vidio 4 primjerka ovog broja, malo me to zabrinulo da valjda još nitko nije uzeo, a možda je još rano, tek je broj izašao..
Originally posted by velka031
29 godina prošlo... Ajme. I još smo ovisni o Zagoru :)
Toliko godina prošlo, ne da se Zagor, ali ne damo se ni mi
Kupljeno, odavno arhivirano, ali s guštom će biti opet... Znam da bi ova priča danas kad smo veliki i čangrizavi bila dočekana "na nož", a nekad smo je tako voljeli, pa uživajmo u uspomenama na ljeto 1990 :) Stripove koji su tada izlazili i ono kad je Piksi poslao Španjolce po ćevape neću nikad zaboraviti.
Na ljeto su izašli Snežni sokolovi (u kolovozu) Zeleno blato je izašlo već negdje u rujnu.
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero