Od proslog broja nadalje nisam nikad citao. Koji je zadnji Donatellijev uopce objavljen u redovnoj?
Mislim da je u pitanju broj Imanje pod opsadom.
Hvala. Imam ih,procitao jednom i od tada su u kutiji. Fijuu, dvadesetak godina,ma od 1994 na 1995 kad su krenuli kupujem ih, 25 godina,ico miki… i jos citam stripove… a veli frend koji je sa mnom s stripovima prosao sito i reseto "kaj ih jos citas,ne vjerujem!" Pa cestitke izdavacu,pa da je to uspio nekako da taj 300 bude bas 300-ti u koloru,ali hajde ne zamjeramo.Da ih nije bilo,trebalo bi ih izmisliti.To mati ne radja dvaput.
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!"
Od proslog broja nadalje nisam nikad citao. Koji je zadnji Donatellijev uopce objavljen u redovnoj?
Da.
Da..secam se..dobra prica i jos uvijek dobar Donatelli..puno je buo bolji na kraju nego maestro Ferri..to moram priznat...zani.ljivo da su oba prva pera Zagora crtala do samog kraja zivota..to ti je ljubav..sumljam da su to radili zbog novca.
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POŠTENJU I PRAVDI!
Da.
Da..secam se..dobra prica i jos uvijek dobar Donatelli..puno je buo bolji na kraju nego maestro Ferri..to moram priznat...zani.ljivo da su oba prva pera Zagora crtala do samog kraja zivota..to ti je ljubav..sumljam da su to radili zbog novca.