Ima li neko da se (još) bavi ovom tehnologijom? Može li se pribacit s onih malih kazetica na dvd? Ko to uopće radi? koje su cijene?
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Ja sam te male kasete stavljao u veliku VHS kasetu i onda sam nosio u jedan foto studio.To bi ti mogli prebaciti ovi što snimaju svadbe i izrađuju slike a njih imaš u svakom gradu pa pitaj tu ukoliko imaju još te kasete koje sam spomenuo.Ja još negdje imam tu futrola kasetu u njoj ima ležište za tu malu koja ide u kameru tako da nakon snimanja odmah može u video a kad je imaš u toj velikoj onda ćeš lako naći tko će ti prebaciti na DVD
Iman i kameru. I nešto tih praznih kazetica. Nekoliko punih. Snimljene su 1994. Znači 25 godina. Otprilike znan šta je na njima. Al volia bi to pribacit na neki normalni format. Nažalost vcr neman bar 15 godina.
depresivni iskompleksirani primitivac i nadrkana budala kojeg financira stari i koji sa skoro 50 godina nema ni žene ni posla.Pa naravno da je ljut na sve, a narocito na one koji su uspješni. Jbga Lwoode nisam ti ja kriv kaj nisi uspio u životu
Iman i kameru. I nešto tih praznih kazetica. Nekoliko punih. Snimljene su 1994. Znači 25 godina. Otprilike znan šta je na njima. Al volia bi to pribacit na neki normalni format. Nažalost vcr neman bar 15 godina.
koja kamera i kakve priključke ima? prebacivao sam sa vhs-a na komp.
Raspitas se koji foto studio to radi. Ja sam pre 10ak godina nosio te kasetice na kojima je burazer snimao svoje utakmice dok se amaterski bavio fudbalom. :) Ako me secanje sluzi, naplacivali su po minutu. Sad ne znam kakva je situacija sa naplatom.