Author |
Topic |
emirem
Advanced Member
10816 Posts
Member since 18/01/2010 |
Posted - 01/05/2019 : 12:30:52
|
Imam sva cetiri broja na engleskom, izvrsan crtez i price.
|
"Kompromisi u kolekcionarstvu su one stvari koje ce ti omoguciti da dozivis starost sa pozamasnom ustedjevinom!" |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 01/05/2019 : 13:04:27
|
quote: Originally posted by Peyo
quote: Originally posted by rommel Izdanje identično Fantagraphicsovom - znači kolor i boja (nedeljne i dnevne priče) na 300 strana uz odličan uvodni tekst...
Mali ispravak, identično IDW-om izdanju.
Fantagraphics je svojedobno objavljivao Hogarthovog Tarzana pa si vjerojatno zato to napisao.
znači imat će i (paper dust) korice + marker trakicu kao IDW-ovo izdanje?
|
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
|
ROJ RENK
Average Member
556 Posts
Member since 03/03/2011 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/05/2019 : 13:58:29
|
quote: Originally posted by CRŠ
Broj stranica: 288 (192 C/B, 96 u boji), Format: 28 x 21,5 cm Cijena: 4000 dinara
quote: Originally posted by ROJ RENK
Ipak, ne uzimam! Sebe jos uvek ne smatram ovcom za sisanje!
quote: Originally posted by Lord Vader89
Izdavačka kuća KOMIKO vam sa ponosm predstavlja Srednjovekovni zamak legendarnog Harolda Fostera: - 72 strane Promocija ovog izdanja će biti održana 2. jula na međunarodnom festivalu stripa u Kragujevcu, sa promotivnom cenom od 1100 dinara!
quote: Originally posted by ROJ RENK
Ovo trbe imati pa da je i na grčkom alfabetu!
(288/72)x1100 dinara=4400 dinara |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 01/05/2019 13:59:50 |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Member since 28/10/2005 |
Posted - 01/05/2019 : 14:18:01
|
quote: Originally posted by verab
znači imat će i (paper dust) korice + marker trakicu kao IDW-ovo izdanje?
Nemam tih informacija, ali za trakicu bi bilo logično, a nadam se i paper dust koricama. |
|
|
ROJ RENK
Average Member
556 Posts
Member since 03/03/2011 |
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Posted - 01/05/2019 : 14:30:10
|
quote: Originally posted by rommel
quote: Originally posted by rommel Izdanje identično Fantagraphicsovom - znači kolor i boja (nedeljne i dnevne priče) na 300 strana uz odličan uvodni tekst...
Fantagraphics je svojedobno objavljivao Hogarthovog Tarzana pa si vjerojatno zato to napisao.
istina i stand corrected - hvala
Ni mene pamćenje ne služi baš najbolje. Zapravo se radi o NBM/Flying Buttress izdavaču:
https://www.mycomicshop.com/search?TID=507061
Darkwood je objavio kao integrale ovih nekoliko knjiga.
|
|
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 01/05/2019 : 14:36:04
|
Ne razumijem ni ja to svakodnevno ocu-necu kupovati, dobro je-nije dobro, valja-ne valja, pa normalno je da koga ne zanima, nece ni uzesti... Ja cu evo, kupiti s gustom. I cijena uopce nije velika, za takav dobar klasik od stripa i lijep album. I neka sto brze 'nastancaju' sve knjige... |
Los cukar na fritulama! |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Member since 26/11/2001 |
Posted - 01/05/2019 : 15:28:00
|
istina i stand corrected - hvala
Ni mene pamćenje ne služi baš najbolje. Zapravo se radi o NBM/Flying Buttress izdavaču:
https://www.mycomicshop.com/search?TID=507061
Darkwood je objavio kao integrale ovih nekoliko knjiga.
istina je puno prozaičnija imam i IDW i NBM sve doma ali iz nekog razloga (starost probably) ovo IDW izdanje uvijek pripišem fantagraphicsu - ali fostera i hogartha je isto neko reprintao (loše) DH? Darkwoodow reprint Fostera je VRH (prvih 6 od 19 knjiga NBM ali sve s fosterom osim par strana nakon koje je epizodu nastavio hogarth ) a vjerujem i da će CRŠ-ov isti biti (bez obzira na sulude opaske, page marker, plastic dust cover) ja kad pričam o identičnome odnosi se na sadržaj i eventualno na korice (HC/SC) drugo me ne zanima mada se ne buinm (oovaj tu zadnji dio nije odgovor tebi Peyo, prijatelju i ne shvati ga tako) |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Posted - 01/05/2019 : 15:45:49
|
quote: Originally posted by rommel ... ja kad pričam o identičnome odnosi se na sadržaj i eventualno na korice (HC/SC) drugo me ne zanima mada se ne buinm (oovaj tu zadnji dio nije odgovor tebi Peyo, prijatelju i ne shvati ga tako)
Slažem se frende, sadržaj i kvaliteta tiska su najvažniji (plus vjerujem/nadam se da će biti tvrde korice kao kod IDWa), ovo ostalo manje više. |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 01/05/2019 : 16:16:29
|
[/quote] vjerujem i da će CRŠ-ov isti biti (bez obzira na sulude opaske, page marker, plastic dust cover) ja kad pričam o identičnome odnosi se na sadržaj i eventualno na korice (HC/SC) drugo me ne zanima mada se ne buinm (oovaj tu zadnji dio nije odgovor tebi Peyo, prijatelju i ne shvati ga tako) [/quote]
ok, s obzirom da se odnosi na mene daj mi objasni zašto je moje pitanje o dust coveru i markeru suludo? zbog doslovnosti shvaćanja riječi identično ? naši izdavači nemaju običaj raditi dust cover i još manje stavljati marker, (pretpostavljam zbog cijene troška koja bi se odrazila na prodajnu) dok je vani to standard kod ovakvih i sl. luksuznih (antologijskih) izdanja. ne moraš crtati da pod identično misliš na identični sadržaj, jer to se podrazumijeva... jel'? a eto, meni suludom bi za cijenu ovog izdanja bilo logično da ima sve gore navedeno, ma koliko to luda/suluda želja bila. ne opaska, već želja umotana u sasvim legitimno pitanje, ništa čudno ni suludo.
edit: quote by rommel jbg ne ide me kvotanje ;) |
Edited by - verab on 01/05/2019 16:59:50 |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21133 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 01/05/2019 : 16:33:33
|
i od mene bravo za pokretanje Maningovog Tarzana,ali se najiskrenije nadam da će CRŠ barem sa njim krenuti stopama ostalih hrvatskih izdavača sa davanjem određenih popusta u srpskim striparnicama. Ipak je 4000 dinara suma koju će teško neko odvojiti,pa makar i za ovakav strip.Ne želim da ulazim u komparaciju sa drugim sličnim izdanjima,niti bilo šta slično (ono gore sam se malo šalio sa Roj Renkom;ne kapiram kako nije skapirao na šta aludiram),svaka čast Slavenu što će nam podariti Maningov trk na gospodaru džungle,ali zaista je nama ovde u Srbiji sa platama koje imamo,teško da ispratimo ovako nešto.Pogotovu ako se uzimaju i razne druge stvari.
Inače,prijatelj je dobio na poklon italijansku varijantu ovog stripa,i izdanje je zaista boli glava - ne sumnjam da će CRŠ-ovo biti ipta lošije;čak se nadam i kvalitetnijoj varijanti. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 01/05/2019 16:34:20 |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 01/05/2019 : 16:53:15
|
ok, s obzirom da se odnosi na mene daj mi objasni zašto je moje pitanje o dust coveru i markeru suludo? zbog doslovnosti shvaćanja riječi identično ? naši izdavači nemaju običaj raditi dust cover i još manje stavljati marker, (pretpostavljam zbog cijene troška koja bi se odrazila na prodajnu) dok je vani to standard kod ovakvih i sl. luksuznih (antologijskih) izdanja. ne moraš crtati da pod identično misliš na sadržaj, jer to se podrazumijeva... a eto, meni suludom bi za cijenu ovog izdanja bilo logično da ima sve gore navedeno, ma koliko to luda/suluda želja bila. ne opaska, već želja umotana u sasvim legitimno pitanje, ništa čudno ni suludo.
pogledaj cijenu vani uračunaj poštu i moguću carinu pa onda usporedi - ali svak neka računa za sebe meni ni iz džepa ni u džep |
Edited by - rommel on 01/05/2019 17:03:17 |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2754 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 01/05/2019 : 17:09:28
|
zašto? nisam se žalio na cijenu... samo sam pitao hoće li imati... ma nema veze.
žalio si se na riječ identično koju sam ja upotrijeebio - ove nebitne detalje ni sam nisam mogao znati dok ne vidim knjigu....ali evo biti će marker - info da se ne ljutiš više od toliko :) |
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2754 Posts
Posted - 01/05/2019 : 17:20:52
|
zašto? nisam se žalio na cijenu... samo sam pitao hoće li imati... ma nema veze.
žalio si se na riječ identično koju sam ja upotrijeebio - ove nebitne detalje ni sam nisam mogao znati dok ne vidim knjigu....ali evo biti će marker - info da se ne ljutiš više od toliko :)
opa, bit će trakica. predivno:) tnx za info. |
|
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 01/05/2019 : 17:29:32
|
žalio si se na riječ identično koju sam ja upotrijeebio - ove nebitne detalje ni sam nisam mogao znati dok ne vidim knjigu....ali evo biti će marker - info da se ne ljutiš više od toliko :)
opa, bit će trakica. predivno:) tnx za info.
imma idwove knjige od trenutka pojavljivanja jer je to meni nešto bilo nešto trenutačno must have - ali čitao ih nisam opet pa si mi ti prvi otkrio kako izgleda ispod dust covera :) a čitao ih nisam jer sam ih iščitao u stripotekama i njemačkim albumima hetkea |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Member since 18/09/2002 |
Posted - 01/05/2019 : 19:20:13
|
bit će trakica, omot neće, nešto je knjiga deblja od IDW izdanja , a bit će i još nekih malih iznenađenja |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
Posted - 01/05/2019 : 19:24:03
|
imma idwove knjige od trenutka pojavljivanja jer je to meni nešto bilo nešto trenutačno must have - ali čitao ih nisam opet pa si mi ti prvi otkrio kako izgleda ispod dust covera :) a čitao ih nisam jer sam ih iščitao u stripotekama i njemačkim albumima hetkea
Super.Vrhunski potez Sad ćeš moći pročitati naše izdanje |
|
|
Peyo
Advanced Member
Croatia
10358 Posts
Posted - 01/05/2019 : 20:14:58
|
quote: Originally posted by veber ... bit će trakica, omot neće, nešto je knjiga deblja od IDW izdanja , a bit će i još nekih malih iznenađenja
Na prethodnoj strani piše da će knjiga imati 288 stranica, a toliko na Amazonu piše da ima i IDWovo izdanje?
|
|
|
verab
Senior Member
Croatia
2754 Posts
|
rommel
stripovi.com suradnik
Croatia
7436 Posts
Posted - 01/05/2019 : 20:23:34
|
quote: Originally posted by veber ... bit će trakica, omot neće, nešto je knjiga deblja od IDW izdanja , a bit će i još nekih malih iznenađenja
Na prethodnoj strani piše da će knjiga imati 288 stranica, a toliko na Amazonu piše da ima i IDWovo izdanje?
da napokon znam o čemu pričam? :) |
|
|
veber
Senior Member
1124 Posts
|
ivanl
Advanced Member
Croatia
15788 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 02/05/2019 : 07:56:14
|
U svakom slucaju, Slavene svaka cast na ovom odlicnom novinskom klasiku na nasem jeziku! Koliko ce vremena trebati za tiskanje/objavljivanje svih knjiga? Znas li tocno? |
Los cukar na fritulama! |
|
|
C Celtic
Average Member
Serbia
893 Posts
Member since 20/05/2009 |
Posted - 02/05/2019 : 19:10:36
|
Ne mogu da verujem, bio sam izgubio svaku nadu da će ovo ikada izaći kod nas. Fantastično, za ovo se mora odvojiti, ako treba i od piva (uh, nisam mislio da ću ovo ikada izgovoriti ). za CRŠ. Ostaju još Fantom i Flaš Gordon, braće Beri. |
What a long strange trip it's been |
Edited by - C Celtic on 02/05/2019 19:11:46 |
|
|
Topic |
|