hmmmm zašto mi nešto govori da to nije kraj novim Kenovima za ovaj mesec? a sa obzirom da idu i crš i mafest,te da je posle tih dešavanja letnja suša,ne bi me čudilo ni da budu više od dva standardna Kena.
a kad se sve to zbroji,imaćemo pola Dnevnikovog Kena za bezmalo pola godine objavljivanja - ako ovo nije izdavački poduhvat dekade ne znam koji je!!
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Pa ovi nisu normalni :) Izuvaju iz cipela, svaka, svaka čast. Nadam se da će i nešto drugo ovako dobro po istom receptu na kioske kada se Ken završi u rekordnom roku!
Vidoviti Anto Meni je ovaj ritam jednostavno prebrz, zato ostajem pri Darkwoodu..
Ide jedan trobroj mjesečno.ne bih baš to nazvao prebrzo...
eh moj jaki,izgleda da ljudi ne kapiraju da je tempo obećanih jedan/mesečno,i da ovde ne ide ništa mimo plana;jedino što se izbaci nekoliko brojeva odjednom.
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
ili se ne kapira kad se neko pravi da ne zna da se ovi drugi šale
E jbg sad, sad si me zbunio totalno Kad je 7-ica najavljena, pisao sam na dr. forumu:
Ovo je izgleda tempirano taman za ovaj CRŠ što dolazi
Tako kad sam danas vidio ove datume da su isti (10.5.), isto sam pomislio, a i znamo da je Milazzo upravo jedan od glavnih gostiju na CRŠ-u Tako da, možda se i zbog tog događaja naštampalo više, a ritam kioska naravno ostaje uobičajan.
Ja sam pisao da DW i dalje skupljam, kad sam već počeo, a i super mi taj veliki format. Za ovo izdanje isto imam samo riječi hvale, kad god izađe najava, kopiram na dr. forum da i drugi ljudi to vide, pa možda nekoga i zainteresira Ken A i mislim da ovo kiosk izdanje ide ovako ponajviše zbog Markosa, vjerujem da on ima tu veliki utjecaj, jer i sam je pisao da ne bi ulazio u ovu priču da se ne misli sve izdat. 1/3 kiosk Kena serijala u sljedeći petak već iza nas