Ponovljeno čitanje. Ovo je djelo tako puno vedrine, smijeha, razigranosti, prpošnosti, verbalne akrobatike, domišljatosti i ljepote da ti se zavrti u glavi. Rijetko kad nailazim na svjetove tako pomno izgrađene, tako bogate zanimljivim događajima, likovima i krajolicima. Razdragan sam, toplo mi je oko srca itd. Meni najdraži strip i svakako jedan od najboljih koje sam čitao.
Ponovljeno čitanje. Ovo je djelo tako puno vedrine, smijeha, razigranosti, prpošnosti, verbalne akrobatike, domišljatosti i ljepote da ti se zavrti u glavi. Rijetko kad nailazim na svjetove tako pomno izgrađene, tako bogate zanimljivim događajima, likovima i krajolicima. Razdragan sam, toplo mi je oko srca itd. Meni najdraži strip i svakako jedan od najboljih koje sam čitao.
Originally posted by anto
I odlično se sećam tog osećaja kad sam završio čitanje - stanje prave,iskrene sreće.U takvim trenucima sam prezadovoljan što mi je čitanje stripova jedna od pasija.
sad upravo napisah post o bugovanju na spavacu, se setihda znam najmanje trojicu stripomana koji ovo nece da kupe zbog vuka i lisice na naslovnici. jedan ili dvojica vele da bi uzeli ovo da je izaslo u kolorci (kompletisti), ovako nista
Pitanje za poznavaoce! Upravo završavam drugu knjigu, pa sam došao do strane 47 u poslednjem albumu (strana 203) koja je bela. Ne znam jol to neki fabtički feler ili je to samo u ovoj knjizi? Hvala!
Par stranica kroz strip je tako namjerno preskoceno u stilu kazalisnih pauza izmedu cinova. Mislim da je tako neko objasnjenje bilo vec prije ponudeno na forumu.
Napokon sam stavio šape i na Plašt i očnjake, strip je jako duhovito i pametno napisan, a i toliko dječje razigran, dopušta nam da se svi opet osjećamo kao djeca ali sa zrelim zadovoljstvom. Takav tip avanture nije nešto na što baš okidam da moram sad u dahu pročitati i neće mi biti na must have listi, ali iskreno guštam u čitanju svake stranice.
Evo pročitao prvu knjigu do kraja, nije bilo u dahu jer ima puno toga haha. Genijalan strip u svakom pogledu, mega maštovit, razigran sa odličnim likovima, u kojem me jedino muči nešto sa crtežom. Možda lica ljudi, te oči, ne znam nešto mi nije sjelo u crtežu. Garulfo mi je tu bolje sjeo. Sebi ga ipak neću uzeti, al bi ga rado poklonio nećaku da je nešto stariji. Možda ga uzmem pa mu sačuvam.