U odnosu na VC debeljuce, ovo bi trebalo da bude pri kraju druge knjige?
Prestao sam kupovati nakon što je pokrivena jedinica (str. 54 broja 6). Znači ovim brojem se došlo do 74+3x128 tamo negdje do 460. stranice broja 2 biblioteke... ako dobro računam. Znači još dva broja da se pređe dvica. Dugo će trebati da se dođe do tamo gdje VČ stao.
Hvala. Stare smo mi cekalice. :) Brzo to prodje, neosetno kad je tempo dobar.
Iako nisam ovisan o numeraciji i slično imam osjećaj da ću kad prijeđu period koji pokrivaju VČ-ove debeljuce popuniti međuprostor i pokušati prodati debeljuce.
• 55 god.Alan Forda u HR • Od 1970.-2017.izdana su 1063 broja (ukljucujuci Klasik, Super KL, Zlatni KL) • • Od 2022.Alan Ford u originalnim tablama formata 17x24 cm u novom kolekcionarskom TOP izdanju •
U odnosu na VC debeljuce, ovo bi trebalo da bude pri kraju druge knjige?
Prestao sam kupovati nakon što je pokrivena jedinica (str. 54 broja 6). Znači ovim brojem se došlo do 74+3x128 tamo negdje do 460. stranice broja 2 biblioteke... ako dobro računam. Znači još dva broja da se pređe dvica. Dugo će trebati da se dođe do tamo gdje VČ stao.
Hvala, znaci jos su dosta ispred strip-agenta... No dobro, mislim da je opet SA ritam bolji, pa bi se trebalo to stic prije il poslije. Jos da nam je mister no :(
Hvala, znaci jos su dosta ispred strip-agenta... No dobro, mislim da je opet SA ritam bolji, pa bi se trebalo to stic prije il poslije. Jos da nam je mister no :(
Zadnja knjiga je izašla sredinom 2016.,dakle oni više nemaju nikakvi ritam, šta je totalno neozbiljno. SA ima ritam, ljepši je dizajn, u boji je, kratko rečeno ne izgleda kao cigla već kao strip
Hvala, mislio sam da jos izlaze, totalno sam neaktivan sto se tice svega sto ne izlazi u Hrvatskoj :) Svojevremeno sam gledao te VČ tekseve, al bas kao sto kazes, izgledaju ko cigla ^^