Author |
Topic |
alexts
Advanced Member
Serbia
8020 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 09/01/2023 : 15:24:21
|
quote: Originally posted by Mr. Bushido
quote: Originally posted by alexts
Na mišljenje, ali i na neke argumente - šta je sve Fibra objavila od Marvela (iako pričam trenutno samo po sećanju)?
Ennisov Punisher Millerov Daredevil Busiekov i Rossov Marvels Macanov i Žeželjev Kapetan Amerika Brubakerov i Phillipsov Kriminal (počeo kao Marvelov naslov, a trenutno ga objavljuje Image Comics)
Sećanje vara - bio sam ubeđen da je objavljen i Ribićev Loki.
Lista je skromna, u svakom slučaju. Postoje i drugi izdavači, zato. Problem je što je hrvatski izdavač CRŠ jako spor tj povremen - njihova najava za novinskog Spajdermena traje već godinama, a ne zna se ni učestalost pokrenutih serijala i edicija. |
|
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Member since 23/09/2005 |
Posted - 09/01/2023 : 15:24:26
|
quote: Originally posted by Tonto
Na mišljenje, ali i na neke argumente - šta je sve Fibra objavila od Marvela (iako pričam trenutno samo po sećanju)?
Ennisov Punisher Millerov Daredevil Busiekov i Rossov Marvels Macanov i Žeželjev Kapetan Amerika Brubakerov i Phillipsov Kriminal (počeo kao Marvelov naslov, a trenutno ga objavljuje Image Comics)
...i Fury.
Da, to mi je promaklo, makar sam ga gore naveo. Hvala. :) |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Deers
Advanced Member
Croatia
9401 Posts
Member since 29/03/2004 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
|
anto
Advanced Member
Serbia
21125 Posts
Member since 29/06/2008 |
|
Mr. Bushido
stripovi.com suradnik
Croatia
12922 Posts
Posted - 09/01/2023 : 15:38:10
|
Sećanje vara - bio sam ubeđen da je objavljen i Ribićev Loki.
Lokija je objavio Hangar7. |
Comics is any art you can read. -- Sean T. Collins |
|
|
Tonto
Advanced Member
8302 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/01/2023 : 15:41:17
|
quote: Originally posted by Deers
Hawkeye?
...ovaj prelazak na euro je sve sjebo, i bushido nam se pokvario. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Chui
Senior Member
1035 Posts
Member since 13/12/2020 |
Posted - 09/01/2023 : 18:54:23
|
Navijam za Jason Aaronov Thor run da ugleda svjetlo dana u velikom formatu Fibre 🙂 tamo je puno Esada koji razvaljuje vizualno. I priča čak najvećim dijelom nije loša. |
Edited by - Chui on 09/01/2023 18:54:48 |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2702 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 09/01/2023 : 20:38:37
|
...i Fury.
Da, to mi je promaklo, makar sam ga gore naveo. Hvala. :)
Sve ovo, i Hawkeye crtao bese Parlov. Ili Marko objavljuje stripove koji su mu se dopali, koje on zeli.
E da, i Dw objavio Enisovog Panisera zbog Parlova. |
|
|
alexts
Advanced Member
Serbia
8020 Posts
Member since 25/09/2005 |
Posted - 09/01/2023 : 21:13:44
|
quote: Originally posted by john connor
...i Fury.
Da, to mi je promaklo, makar sam ga gore naveo. Hvala. :)
Sve ovo, i Hawkeye crtao bese Parlov. Ili Marko objavljuje stripove koji su mu se dopali, koje on zeli.
E da, i Dw objavio Enisovog Panisera zbog Parlova.
Nešto je crtao i Žeželj, a pisao Macan. DW je verovatno objavio Panišera zbog Enisa, ali oni su drugi izdavač.
Možda Markos baš želi one sa hrvatskim autorima koje ceni?
Ti, ako imaš drugačije mišljenje, iznesi ga, nemoj da mi uvlačiš Marvel 70-ih i šta sam ja "hteo da kažem".
Ja i da želim više Marvela, ne znači da bih želeo umesto onoga što je objavljeno, jer onda ne bi bilo više - više je kad dodaješ još. |
Edited by - alexts on 09/01/2023 21:14:36 |
|
|
Tonto
Advanced Member
8302 Posts
Member since 11/02/2012 |
Posted - 09/01/2023 : 21:42:40
|
Mene iskreno cudi da kod marka nema vise zezelja na radu za amere. Samo kapetan amerika uz dvije minijature u godisnjaku i crno bijelo batmanu. Ovi dani mrznje koje je objavio crš su mi izvrsni, luna park izvrstan, el diablo sa azzarelom mi je bio malo slabiji, ali opet vjerovatno vrijedan objavljivanja. |
The less I have the more I am a happy man |
|
|
Topic |
|