Author |
Topic |
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10275 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 16:35:16
|
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by BeaGea
...o kakvom sad prvenstvu govoriš!? Nemoguće je raspravljati s osobom kad ne poznaje značenje pojmova koje koristi u upisima. Osnova klošara je da je beskučnik, i onda dalje sve ono kaj sam gore napisal.
E sad zakaj tebi smetaju pošteni ljudi koji nikog ne diraju to samo ti znaš? Adio...
Klošar - izraz po dalmatinski - onaj koji je smeće, govno, beskičmenjak, jeba bi se za kunu, lažni moralista, prvak u licemjerstvu, glumi creme de la creme……
Nadan se da je sad jasnije 🙂
Je. Samo šta Rakosi ne priča o tin klošarima. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3872 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 17:05:39
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
quote: Originally posted by sonor
quote: Originally posted by BeaGea
...o kakvom sad prvenstvu govoriš!? Nemoguće je raspravljati s osobom kad ne poznaje značenje pojmova koje koristi u upisima. Osnova klošara je da je beskučnik, i onda dalje sve ono kaj sam gore napisal.
E sad zakaj tebi smetaju pošteni ljudi koji nikog ne diraju to samo ti znaš? Adio...
Klošar - izraz po dalmatinski - onaj koji je smeće, govno, beskičmenjak, jeba bi se za kunu, lažni moralista, prvak u licemjerstvu, glumi creme de la creme……
Nadan se da je sad jasnije 🙂
Je. Samo šta Rakosi ne priča o tin klošarima.
Mislin da kolega BeaGea ne priča o klosarima kako san ja opisa. On misli na beskućnike i najniži sloj društva (ako san ga dobro razumija). Rakosi bas misli na “klosare”, “jazavce”, “prkane”, “seljacine”…..
Ispravite me slobodno ako grisin. 😀 |
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
NESVRSTANI
Advanced Member
Croatia
10275 Posts
Member since 08/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 17:29:59
|
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon. |
Doli sve stranke!!! Živili naši dušmani!!! |
Edited by - NESVRSTANI on 10/01/2025 17:34:53 |
|
|
sonor
stripovi.com suradnik
Vatican City
3872 Posts
Member since 18/02/2006 |
Posted - 10/01/2025 : 17:50:22
|
quote: Originally posted by NESVRSTANI
Ako se nisi u međuvremenu ošiša i ti si po Rakosijevin mjerilima klošar. To ti otprilike tako kod Rakosija funcionira. E da, ako slučajno imaš kakvu rećinu na uvu ili božemioprosti probiven nos, triba te pendrekon.
😁😁😁😁
U medjuvrimenu san se ošiša i pustija kosu opet. Rećine nisan nikad ni skida, čak se vise neman di istetovirati. 😂😂😂😂😂
Znaci onda on spada u onaj moj opis? 😂😂
|
There's a time to live and a time to die When it's time to meet the maker! There's a time to live but isn't it strange That as soon as you're born you're dying!
|
|
|
Topic |
|
|
|