Kao navijač da kažem koju o svojoj momčadi. Vratilo se Valenciji za sreću u 1. kolu kad je Ross Barkley pri 0-1 na Stamford Bridgeu poslao loptu iz penala na tribine. Sinoć isti slučaj s Parejom također pri 0-1 nakon odlične prilike Maxia Gomeza (koji je mogao asistirati). A u trenu kad je dosuđen penal misliš "Sad će preokret". I čovjek koji puca svaki manje više po zemlji i ima dosta sreće jer golman ne pogodi stranu sad odluči u zrak i promaši cijeli gol. Ali tako je to, Ajax je svoje realizirao i nakon što nije uspjelo brzo smanjenje do 55. minute meč je bio riješen. Sramotan rezultat, nešto bolji dojam. Chelsea pobijedio u Lilleu i sad je otvorena situacija u grupi.
Žao mi Salzburga, s 3-0 do 3-3 na Anfieldu i onda ipak poraz. Od ostalih mečeva u kolu mislim da se porazom u Barceloni potvrđuje da je Inter počinio samoubojstvo u 1. kolu, neće Slavia nikome više uzeti bod. A nikad neću shvatiti Tottenham-Bayern 2-7.
Barcelona ovo jucer dobila cisto na individualnu kvalitetu, vezni red nepostojeci, obrana prozirna. Inter ipak ne moze u roku par mjeseci od onog jada sa Spalettijem postati velika europska momcad s Conteom. Ali sjajni su u Seriji A zasad dobri
Šteta za Inter, trebali su ih napuniti do kraja 1. pol. Barca užasna, da im nije Messija koji im je 90% tima borili bi se i u prvenstvu za ulazak u LP. I svakako treba istaknuti Suareza koji igra toplo-hladno, ali sinoć je bio fantastičan kod oba gola.
City će sigurno bit golijada, Juve i Real moraju dobiti!
Da, City će vjerojatno biti jednostrana utakmica, možda i Juve. Nekako mi je draže gledati utakmicu gdje su podjednake momčadi.
Originally posted by delboj
Pa Totenhem-Crvena zvezda, šta drugo
Vidiš, nisam o toj puno ni razmišljao Ja inače uvijek u svakom sportu većinom volim navijati za underdoge, a C.Zvezda svakako to je u ovoj utakmici. Možda joj čak ova utakmica sa Spursima dolazi u pravom trenutku pošto smo pričali i spominjali u drugoj temi da već neko vrijeme vlada kod njih kriza. A poslije toga Tottenham ide na Liverpool. Tako da bi Zvezdi tu dao neke šanse, barem da izvuče bod.
Mogao bi to gledati, dobro kažeš. Dinamo, pa poslije Zvezdu
Totenhem je u ogromnoj krizi. E sad, mi ne znamo da li oni možda i namjerno gube da bi trener bio smijenjen, a da je to što su ga pozvali igrači na večeru bila samo maska. Ko zna šta se tu dešava.
I ja mislim da je u Tottenhamu bojkot Pochettina al igrači obično "zamrznu" taj bojkot na utakmicama LP. Ipak, ovdje se ne radi o momčadi koja LP igra nakon par sezona suše, lani su igrali njeno finale što znaju da neće ponoviti ni s najboljim namjerama tako da Zvezdi meč dolazi baš u najboljem trenutku. Da je u Beogradu, bilo bi još bolje.
Što se tiče ostalih mečeva kladare nude dobre koeficijente na pobjede Atletica i Shakhtara. Probat ću da mi budu baza listića.
Bas kaze engleski komentator nesto kao da je Dinamo ostvario odlican rezultat i da Sahtara ceka 90 paklenih minuta u Zg-u i cak da ako bude nerijeseno, da Shahtaru mozda nece biti dovoljno.
Cak je i Bayern u tom trenutku gubio, ali su brzo i oni izjednacili Poceo sam gledat Zvezdu, pa odustao, znate rez.. Pa malo City gledao dok nije izjednacio Aguero. Sad cu gledat Juve 2.poluvrijeme.
Baš je odron ova Atalanta, povede pa dobije punu mrežu u kratkom razmaku.
Oni gaze u talijanskom prvenstvu s klubovima koje znaju u dušu, a za europska natjecanja treba imati i takvog iskustva, a to Atalanta, za razliku od Dinama, nema.
Uvijek postoje iznimke, ali većinom manji klubovi, bez iskustva igranja u Europi, i iz najjačih liga petice ne prolaze dobro u europskim kupovima.
Baš je odron ova Atalanta, povede pa dobije punu mrežu u kratkom razmaku.
Oni gaze u talijanskom prvenstvu s klubovima koje znaju u dušu, a za europska natjecanja treba imati i takvog iskustva, a to Atalanta, za razliku od Dinama, nema.
Uvijek postoje iznimke, ali većinom manji klubovi, bez iskustva igranja u Europi, i iz najjačih liga petice ne prolaze dobro u europskim kupovima.
To sam baš danas i ja sa kolegama komentirao, izgleda da Dinamovo iskustvo u Evropi čini prevagu u odnosu na Atalantu jer kako inaće objasniti njihovu igru u Italiji koja je čista suprotnost ovome što pokazuju u LP
„And I know what I want….When the timing is right…Then I'll take what is mine…I am the clansman“ "...gdje god da te život nosi, uvijek moraš znati 'ko si..."