forum.stripovi.com
forum.stripovi.com
Home | Profile | Register | Active Topics | Active Polls | Aukcije | Private Messages | Members | Search | FAQ
Username:
Password:
Save Password
Forgot your Password?

All Forums
 www.stripovi.com - svaštara - off topic diskusije
 Sport
 Champions League
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Previous Page | Next Page
Author Previous Topic Topic Next Topic
Page: of 98

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/09/2023 : 13:24:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
1 od 5

"Od svakog treba tražiti samo ono što on može dati."
"The puck is in! The home team wins!", the good ol' hockey game
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/09/2023 : 13:26:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Da pomognem malo, prvo pitanje ste svi promašili

Go to Top of Page

supermark
stripovi.com suradnik

Croatia
29634 Posts

Member since 06/02/2007

Posted - 04/09/2023 : 13:39:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit supermark's Homepage  Send supermark a Private Message  Reply with Quote
Ja računao da ih je Ramos sam skupio vise od svih ostalih :)
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/09/2023 : 15:10:25  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Ima logike. Čekam da još neki ljubitelji kviza se okušaju, pa dam odgovore, valjda ih neću zaboraviti.

Edited by - tex2 on 04/09/2023 15:10:42
Go to Top of Page

manhunter
Moderator

Switzerland
25959 Posts

Member since 17/09/2004

Posted - 04/09/2023 : 16:56:48  Show Profile Show Extended Profile  Send manhunter a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by supermark

Ja računao da ih je Ramos sam skupio vise od svih ostalih :)

Ja bih tipovao na Pepea, ali ne znam...

I am legion. I do not forget. I do not forgive.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 04/09/2023 : 17:39:55  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Pepe samo 2, Davids, Ramos i Ibro 4 rekorderi

Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4569 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 04/09/2023 : 19:06:19  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Poslije sam isao bas vidjeti tu statistiku za crvene kartone

Moram priznati da mi ne bi pao na pamet taj klub ni iz 5 pokusaja
Ocekivao sam Real cisto zbog velikog broja utakmica pa kao zalomit ce im se vise

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/09/2023 : 09:11:15  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Evo odgovora:

Mali kviz o nekim rekordima CL:

Koji klub je dobio najviše crvenih kartona u povijesti CL? Juventus

Koji igrač je odigrao najviše minuta u CL? Casillas

Koji igrač ima najviše asistencija u CL? Ronaldo

Ove sezone koji aktualni igrač ima najviše nastupa u CL? Muller

Koji igrač sa naših prostora je zabio najviše golova u CL? Džeko

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/09/2023 : 11:20:20  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by Hercule Poirot

Tipovanje. Sportski topic. Prijava u tijeku. Ne postoji nijedan razlog da se ne prijaviš. Ajmoooo

Hvala Hercule, ali nisam ti ja za to :)
To bi mi stvaralo određeno opterećenje, ne bih se mogao opustiti nego bi stalno gledao što sam prognozirao i onda bi navijao za tu i tu momčad zbog toga. A ima dosta tih utakmica gdje volim biti neutralan, nekad me dobra igra neke od ekipa ponese u nekom trenutku pa mi se desi da spontano navijam da dobije. Tako da više volim gledati bez tog nekog "pritiska" tipovanja :)

Never leave it in the hands of the judges
Go to Top of Page

Ivan Liverpool
stripovi.com suradnik

Croatia
2442 Posts

Member since 10/04/2021

Posted - 18/09/2023 : 13:39:30  Show Profile Show Extended Profile  Send Ivan Liverpool a Private Message  Reply with Quote
U tipovanju je najvaznije i biti neutralan. Tokom prve sezone u kojoj sam tipovao (ovo mi je treca), cesto sam presubjektivno prognozirao rezultate i onda bezveze gubio bodove na nekim utakmicama. Zato sam u tipovanju liga petice bio i zadnji na kraju (ispod mene su bili samo oni koji su odustali tokom sezone). Prosle godine sam objektivnije promatrao utakmice, pa sam bio visoko pozicionirani 4., s tim da sam jedno kolo tipovao tek nakon sto su prosle subotnje utakmice inace bi se mozda ugurao i na postolje jer mislim da mi nije puno falilo do 3. mjesta. Ove sam krenuo jako, sad vidjet cemo kako ce ici dalje, sreca je isto veliki faktor. Najzesce mi je tipovati konferencijsku ligu, tamo je pola klubova za koje ne bi nikad ni cuo da ne tipujem. Za razliku od drugih tipovanja gdje se nesto oslanjam na svoje misljenje, nesto na analizu prethodnih susreta ekipa, u konferencijskoj je vise-manje sve cisto pogadanje, cak cesto ne znam ni tko bi bili favoriti u doticnim utakmicama. Ali zabavno mi je pogadati rezultate, cak i u natjecanjima koja ne pratim toliko.

"Losing is not my enemy. Fear of losing is my enemy."
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/09/2023 : 17:45:12  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja sam tamo u tipovanju lige petice sezone '20/'21 bio drugi: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=-2&TOPIC_ID=51515&REPLY_ID=2422741

I velim sam sebi, odi se sad umirovi dok si u vrhu Fora je što ima puno sudionika, iako mi je opet čudno da ih tako malo piše na sportu o nogometu, tek nekolicina nas komentira, jedva ponekad da 4-5 ljudi nešto napiše. O ovim drugim ligama petice (Primera, Seria A..) gotovo da nitko ni slovo ne napiše.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/09/2023 : 17:49:30  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Koju utakmicu gledati sutra u večernjem terminu?

quote:
Originally posted by tex2

19.09. 18:45 AC Milan-Newcastle
19.09. 18:45 Young Boys-RB Leipzig

Ovdje izbor definitivno ide na gledanje Newcastlea.
quote:

19.09. 21:00 Barcelona-Antwerp
19.09. 21:00 Feyenoord-Celtic
19.09. 21:00 Lazio-Atletico Madrid
19.09. 21:00 Manchester City-Crvena zvezda
19.09. 21:00 PSG-Borussia Dortmund
19.09. 21:00 Shakhtar Donetsk-Porto

A ovdje nakon malo mozganja, vjerojatno gledam City.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 18/09/2023 : 21:12:24  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub! Pravi derbi PSG-Dortmund. City bi trebao biti jednosmjerna ulica.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 18/09/2023 : 21:42:33  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Zna li se jel Kova sutra igra?
Ili će još malo pauzirati...

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/09/2023 : 07:07:49  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Mislim da će još pauzirati

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 09:02:53  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Nema ga nažalost, upitan i za vikend..

quote:
Grealish nije igrao posljednje dvije utakmice protiv Fulhama i West Hama, dok Stonesa nije bilo posljednjih šest utakmica.

Što se tiče Kovačića, on je propustio obje kvalifikacijske utakmice Hrvatske za Europsko prvenstvo, a nije igrao ni protiv West Hama ovog vikenda.

- Mislim da su bolje, ali nisu spremni za sutra. Nadam se da će biti spremni za Nottingham ili nadolazeće utakmice jer ih trebamo i nemamo mnogo igrača u momčadi u ovom trenutku. Ali, tako je, kako je, rekao je Guardiola.

https://sport.hrt.hr/medunarodni-nogomet/kovacic-propusta-dvoboj-protiv-crvene-zvezde-11042333

Edited by - ReemCP on 19/09/2023 09:03:14
Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/09/2023 : 09:21:47  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
https://www.index.hr/sport/clanak/vraca-se-liga-prvaka-posljednji-put-u-ovom-formatu-od-2024-slijedi-revolucija/2496515.aspx?index_ref=clanak_procitaj_jos_d

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 20:17:38  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:

Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub! Pravi derbi PSG-Dortmund. City bi trebao biti jednosmjerna ulica.

Tex, sad sam vidio da će navodno biti multiprijenos na Areni 10

Go to Top of Page

Caleb
Advanced Member

Greece
16589 Posts

Member since 01/07/2008

Posted - 19/09/2023 : 20:46:18  Show Profile Show Extended Profile  Visit Caleb's Homepage  Send Caleb a Private Message  Reply with Quote
quote:

Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub!

Takođe.
Ovo se gleda.

Preveo: Goran Krickovic, Tekst interpretirali: Ljubiša Bacic, Nada Blam, Miroslav Bijelic, Vlastimir Ðuza Stoiljkovic i Nikola Simic, Magnetoskop: Miroslav Nikolov, Ton majstor: Rihard Merc, Realizacija: Slavko Tatic
https://www.youtube.com/watch?v=TkE5VYffiR0
Go to Top of Page

Tonka24
Advanced Member

14920 Posts

Member since 09/11/2010

Posted - 19/09/2023 : 21:53:10  Show Profile Show Extended Profile  Send Tonka24 a Private Message  Reply with Quote
Zvezda 1:0. Kažu u Dinamu da im ne trebaju tamboputi igrači i da će se Zvezda raspasti.
Go to Top of Page

don_draper
Advanced Member

4569 Posts

Member since 08/06/2018

Posted - 19/09/2023 : 21:56:05  Show Profile Show Extended Profile  Send don_draper a Private Message  Reply with Quote
Bernardo Silva izasao prijevremeno
Ako se i on ozljedio to ce biti opako za City

I sell the fact that I can't be bought
Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 21:56:51  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
Ja sam Celtic prije obožavao gledati, pod tim prije mislim na kasne 90-e i početkom 2000-ih, a najviše zbog Henrika Larssona Tamo negdje '99 je imao tešku ozljedu noge, mislim da je bio neki lom i svi su rekli da nema šanse da će se ikad vratiti, a on se vratio jači nego ikad, mislim da je osvojio i zlatnu kopačku Europe. Posebno mi je bilo drago tih početkom 2000-ih ih pratiti kad ih je preuzeo Martin O'Neill.

Mislio sam gledati multiprijenos, ali neki užasan komentator tamo pa me odbio od gledanja. Tako da sam ostao kod Cityja i Zvezde, sad je postalo zanimljivo kad City gubi 0:1. Haaland inače pogodio gredu..

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/09/2023 : 21:56:58  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Kakav gol popio Hart, niti jak,niti precizan udarac iz slobodnjaka, Hart zaspao

quote:
Originally posted by Caleb

quote:

Feyenoord-Celtic moj izbor, ne samo zbog Ivanušeca, nego mi je Celtic nakon Liverpoola najdraži klub!

Takođe.
Ovo se gleda.

Go to Top of Page

ReemCP
stripovi.com suradnik

Croatia
14454 Posts

Member since 03/01/2018

Posted - 19/09/2023 : 21:59:27  Show Profile Show Extended Profile  Send ReemCP a Private Message  Reply with Quote
quote:
Originally posted by don_draper

Bernardo Silva izasao prijevremeno
Ako se i on ozljedio to ce biti opako za City

Ja sam dobio dojam da je Pep prije ljut što nisu već utrpali 2-3 komada.. Doku je strašan dribler, mislim da bi mogao biti game changer u ovoj utakmici.

Go to Top of Page

tex2
stripovi.com suradnik

Croatia
32812 Posts

Member since 17/09/2006

Posted - 19/09/2023 : 22:05:23  Show Profile Show Extended Profile  Send tex2 a Private Message  Reply with Quote
Gledao sam Celtic na Maksimiru, Dinamo ih dobio 3:0 i plasirao se tada u CL. Slažem se za O'Neala i meni bio omiljen trener! Sjećate se kad su moćnu Barcu dobili 1:0? Ma, i inače teško je njih uvijek dobiti u Škotskoj, pa mi je fora kad su u CL!
Inače, Celtic je i prvi otočki klub osvajač jednog europskog kupa.

quote:
Originally posted by ReemCP

Ja sam Celtic prije obožavao gledati, pod tim prije mislim na kasne 90-e i početkom 2000-ih, a najviše zbog Henrika Larssona Tamo negdje '99 je imao tešku ozljedu noge, mislim da je bio neki lom i svi su rekli da nema šanse da će se ikad vratiti, a on se vratio jači nego ikad, mislim da je osvojio i zlatnu kopačku Europe. Posebno mi je bilo drago tih početkom 2000-ih ih pratiti kad ih je preuzeo Martin O'Neill.

Mislio sam gledati multiprijenos, ali neki užasan komentator tamo pa me odbio od gledanja. Tako da sam ostao kod Cityja i Zvezde, sad je postalo zanimljivo kad City gubi 0:1. Haaland inače pogodio gredu..

Go to Top of Page
Page: of 98 Previous Topic Topic Next Topic  
Previous Page | Next Page
 New Topic New Poll New Poll
 Reply to Topic
Jump To:
forum.stripovi.com © 2000-2002 Snitz Communications Go To Top Of Page
This page was generated in 0.25 seconds. Snitz Forums 2000