Author |
Topic |
SPQRoma
Average Member
Italy
939 Posts
Member since 30/06/2015 |
Posted - 28/12/2023 : 16:59:34
|
Natan Never #9
๐ฉ Dragi naลกi,
๐ฃ Naลกu prazniฤnu proslavu ฤe uveliฤati i jedan od najiลกฤekivanijih gostiju: ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ dugo nije bilo meฤu nama, ali naravno da ni on ni mi nismo dozvolili da ovo deลกavanje protekne bez njega - deveta knjiga avantura specijalnog agenta Alfe je pred vama!
๐ U prvoj epizodi u ovoj knjizi ฤemo saznati kako se zavrลกava dvodelna epizoda zapoฤeta u knjizi broj osam, a u sledeฤe dve Meda i Vinja odluฤili su da daju omaลพ nekim klasiฤnim romanima i filmovima, ali na svoj naฤin โ virtuozno, atmosferiฤno i sveลพe, kako smo i navikli od njih.
๐ข Deveta knjiga redovnog serijala ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐ je veฤ u prodaji na naลกem sajtu www.golconda.rs kao i kod naลกih drugara na svim mestima gde i inaฤe moลพete nabaviti naลกa izdanja! |
HOKA-HEY |
|
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Member since 02/06/2008 |
Posted - 28/12/2023 : 20:40:02
|
Bravo... Natan je vrhunski strip... |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POล TENJU I PRAVDI!
|
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2704 Posts
Member since 15/02/2011 |
|
5ypo
Average Member
Serbia
517 Posts
Member since 09/03/2017 |
|
Lord Vader89
stripovi.com suradnik
France
9618 Posts
Member since 05/07/2007 |
Posted - 30/12/2023 : 14:30:14
|
+1 priliฤno skoro je bila osmica |
Potpis u dva reda, prema pravilniku: Vader je, kao i uvek, u pravu. ; john connor ; 2022 A.D. |
|
|
svetox
Starting Member
Serbia
72 Posts
Member since 07/03/2021 |
|
alaniusfordius
Senior Member
1022 Posts
Member since 10/04/2017 |
Posted - 30/12/2023 : 16:07:15
|
quote: Originally posted by john connor
Jel izmedju Natana 8 i 9, proslo vise od godinu dana?
Evo prodje pune dve godine, nema Jakarija 2.
Na zalost, bojim se da je to to sto se Jakarija tice...
Odlican strip, da je izlazio npr. u Biser stripu, sad bi se prodavao dobro... |
|
|
john connor
Senior Member
Serbia
2704 Posts
Member since 15/02/2011 |
Posted - 30/12/2023 : 17:15:41
|
Imali su dosta promasaja, plus po neko ne bas dobro uradjeno izdanje. Jakari je savrseno tehnicki uradjen, mat korice, skup papir, povez besprekoran. Strip je odlican i meni a kamoli klincima, stvarno lep, duhovit, bezbrizan, ono sto nam danas treba. Cena za 4u1 je bila ok, mislim.da sam platio 1900, sada na akciji 1350 je bas dzaba. Vredi pokloniti nekome makar. |
|
|
lifesence
New Member
117 Posts
Member since 14/04/2010 |
Posted - 30/12/2023 : 18:37:18
|
Puna cena mu je bila 2700, sa popustom nekih 2200, i to prije krize sa papirom, ako me sjeฤanje ne vara... Vjerovatno je prodaja loลกa, ipak je to strip za djecu, trebao bi biti jeftin, a u ovakvoj opremi, teลกko... |
|
|
AleksandarN
Senior Member
Serbia
1953 Posts
Member since 24/10/2019 |
Posted - 30/12/2023 : 21:46:07
|
quote: Originally posted by alaniusfordius
quote: Originally posted by john connor
Jel izmedju Natana 8 i 9, proslo vise od godinu dana?
Evo prodje pune dve godine, nema Jakarija 2.
Na zalost, bojim se da je to to sto se Jakarija tice...
Odlican strip, da je izlazio npr. u Biser stripu, sad bi se prodavao dobro...
Odakle ti info da nece nastavljati Jakarija? |
"Whatever it is, I'm against it." Groucho Marx |
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38125 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 08/01/2024 : 07:56:45
|
LMS 1019 (Priฤe 36) Lizerijum E, ovo je bas dobro ispalo. Mislim, pa koje Price to nisu dobre, ali ipak je dobro svake toliko to naglasiti. Imamo jos malo da se druzimo pa dok traje nek traje.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
Poli
Advanced Member
Slovenia
38125 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 15/01/2024 : 09:25:23
|
LMS 1025 (Priฤe 43) Magle nad ravnicom E, a tek ova prica... Bas dobro ispalo. Crtez mozda nije na razini (ali znate da svake oci imaju svoj malara) ali mi se prica bas dopala. I mozda mali SPOILER (ako se to moze tako definiriati)... zna se da vecina Prica ima taj neki nadnaravni elemenat (ne bih rekao sci/fi nego samo elemente nadnaravnog), a ovde toga nema. Mogao bi i film po ovome da ide.
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
|
|
SPQRoma
Average Member
Italy
939 Posts
Posted - 15/01/2024 : 14:19:44
|
DลฝONI LOGAN #5
๐ฉ Dragi prijatelji,
GOLCONDINA redakcija je furiozno uletela u 2024. godinu i nema nameru da stane! Noviteti se niลพu jedan za drugim, a sada je red doลกao na svakako najduhovitijeg junaka iz naลกe ponude! DลฝONI LOGAN 5, sa tri najnovije pustolovine jednog od najduhovitijih junaka evropskog stripa je pred nama, naravno uz standardno izvanrednu prevodilaฤku izvedbu Vladimira Tadiฤa.
๐ Dลพoni, Profa i ostatak vesele druลพine najpre nameravaju da se dobro odmore, pa onda po zadatku poseฤuju Divlji zapad, da bi se na kraju suoฤili sa opakim izumom profesora Kakana. Ne propustite priliku da se sjajno zabavite i od srca nasmejete veฤ od danas โ petu knjigu Dลพonijevih avantura moลพete nabaviti kao i do sada, u svim najbolje snabdevenim striparnicama i knjiลพarama. |
HOKA-HEY |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Posted - 15/01/2024 : 18:02:57
|
Bravo za Logana.. Narucujem 4 i 5 broj zajedno... Bolji 100 puta od novog Alan Forda.. |
CITAJTE TELLERA,... DA BI POSTALI BOLJI LJUDI! STRIP JUNAK KOJI UCI POล TENJU I PRAVDI!
|
|
|
velka031
Advanced Member
Croatia
17018 Posts
Member since 18/03/2010 |
Posted - 17/01/2024 : 22:13:47
|
quote: Originally posted by Poli
LMS 1025 (Priฤe 43) Magle nad ravnicom E, a tek ova prica... Bas dobro ispalo. Crtez mozda nije na razini (ali znate da svake oci imaju svoj malara) ali mi se prica bas dopala. I mozda mali SPOILER (ako se to moze tako definiriati)... zna se da vecina Prica ima taj neki nadnaravni elemenat (ne bih rekao sci/fi nego samo elemente nadnaravnog), a ovde toga nema. Mogao bi i film po ovome da ide.
Slaลพem se, izvanredan strip. |
|
|
Jozzinelli
Senior Member
1644 Posts
Member since 10/04/2011 |
Posted - 20/01/2024 : 08:13:33
|
quote: Originally posted by velka031
quote: Originally posted by Poli
Slaลพem se, izvanredan strip.
+ 1
Nisam imao velika oฤekivanja od ove epizode, znajuฤi iz dosadaลกnjeg iskustva da i one kod kojih me privuฤe naslovnica i obeฤavaju mi zanimljivu radnju, na kraju ne ispadnu neลกto naroฤito (ili bar ne onako kako sam oฤekivao). A kod ove priฤe mi se ni naslovnica nije dopala (volim ja pozerske naslovnice, al' ova je nekako ispala previลกe pozerska)... ...E, ali zato je priฤa stvarno nadmaลกila oฤekivanja, bar u okviru ovog serijala, svakako meฤu najboljim priฤama koje sam proฤitao (a nisam previลกe, ลกto reฤe Kontrast: http://forum.stripovi.com/topic.asp?whichpage=31&TOPIC_ID=53031#2617692 )
Malo mi je poฤetak bio usporen i ฤinilo se da ฤe priฤa zavrลกiti u nekim standardnim JDJP okvirima, ali je zato u drugom delu znaฤajno popravila utisak i podigla radnju na viลกi nivo. Crteลพ mi se takoฤe dopada, sigurno da nije vrhunski, ali vrlo dobar, koji lepo zaฤinjava vremenski okvir i atmosferu priฤe. Da, i joลก jedan plus je ovo ลกto kaลพe Poli, kad nema nadnaravnih elemenata, to mi kod mnogih priฤa pokvari doลพivljaj, a u ovom serijalu su umeli baลก ฤesto to da ubacuju. Viลกe volim kad je priฤa samo psiholoลกki triler, moลพe sa halucinacijama i snovima, ali da se ne pojavljuju razna ฤuda i ฤudesa i u "realnosti".
Evo, na primer, "Krv i led", priฤa je obeฤavala da bude top, i ako gledamo zbog Frisendinog crteลพa to jeste, ali ฤim su u radnju ubaฤeni nadnaravni elementi, drastiฤno mi je pokvaren ugoฤaj.
|
Mek Koj nema alternativu |
|
|
SPQRoma
Average Member
Italy
939 Posts
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Posted - 29/01/2024 : 18:29:17
|
Odliฤno.. Volim Natana i Kerija... Nindza ลพelve ne uzimam, malo sam mator za njih a klinci su vise odrastali na Teletubisima i Ben tenu... Kerac se opat potrudio, ovaj led deluje skoro da te zmrazi.. |
|
|
|
SPQRoma
Average Member
Italy
939 Posts
Posted - 29/01/2024 : 18:35:11
|
TMNT: Nove avanture heroja u oklopima #2
๐ข Otkako su se pred sam doฤek Nove godine pojavile na kioscima, NINDลฝA KORNJAฤE ne prestaju da privlaฤe paลพnju najลกire ฤitalaฤke publike. Stari, dobro poznati junaci u novom ruhu izgleda da nikoga ne ostavljaju ravnoduลกnim, a sva je prilika da ฤe tako biti i dalje, jer upravo stiลพe drugi broj ๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐๐๐๐๐๐๐๐!
โ Kako ฤe se Leonardo, Donatelo, Rafaelo i Mikelanฤelo odbraniti od najnovije zvrฤke Sekaฤa i Kranga i kakvu ulogu u tome igra jedan malo drugaฤiji ๐๐๐ฆ๐๐ง๐ข ๐๐๐ญ๐ง๐ข๐ค ๐ข๐ณ ๐๐ข๐ฆ๐๐ง๐ณ๐ข๐ฃ๐ ๐๐ค๐ฌ, moลพete saznati veฤ sada u veฤ dobro poznatim striparnicama i knjiลพarama, kao i na svim kioscima ลกirom zemlje. |
HOKA-HEY |
|
|
tex ciller
New Member
228 Posts
Member since 15/06/2012 |
|
prozirna senka
stripovi.com suradnik
USA
8235 Posts
Member since 22/04/2004 |
Posted - 29/01/2024 : 20:44:59
|
Ekonomski tigar u jevropi nesto kasljuca. |
Cuvajte, cedo moje milo, jezik kao zemlju. Rec se moลพe izgubiti kao grad, kao zemlja, kao duลกa. Ne uzimajte tudu rec u svoja usta. Uzmeลก li tudu rec, znaj da je nisi osvojio, nego si sebe potudio. |
|
|
matori paraliticar
Senior Member
2206 Posts
Member since 23/12/2022 |
Posted - 29/01/2024 : 22:27:00
|
quote: Originally posted by prozirna senka
Ekonomski tigar u jevropi nesto kasljuca.
pticja gripa |
Ja se nadam da ce se vremenom izboriti umetnost stripa i da ce sve propusteno biti nadomesteno! |
Edited by - matori paraliticar on 29/01/2024 22:27:53 |
|
|
teller
Advanced Member
Slovenia
18908 Posts
Posted - 30/01/2024 : 05:34:15
|
370 dinara je jos uvijek ok za LMS.. Nadam se.. ionako sad kad Vuฤko poฤne izpunjavat predizborna obecanja... to ce bit skoro dzabe/mukte.. |
|
|
|
SPQRoma
Average Member
Italy
939 Posts
Posted - 30/01/2024 : 18:46:42
|
๐ฉ Dragi naลกi,
Proลกle su tri nedelje, ลกto znaฤi da je vreme za najnoviji ๐๐ฎ๐ง๐จ๐ฏ ๐๐๐ ๐ง๐ฎ๐ฌ ๐๐ญ๐ซ๐ข๐ฉ! A u njemu, nastavak epske sage ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐๐๐. Prema vaลกim reakcijama, zakljuฤili smo da vam se uvodna epizoda ovog svojevrsnog ributa poznatog serijala veoma dopala, tako da nema smisla da ฤekate na nastavak!
๐๐ ๐๐๐ ๐๐๐ฃ๐๐๐ ๐ ๐ก๐๐๐๐ ๐ฬ๐๐ก๐ ๐ก๐๐๐ฤ๐ ๐ฃ๐๐๐๐ก๐ ๐๐๐๐๐ข ๐๐ง๐๐๐๐ข, ๐๐ ๐๐๐ ฬ ๐๐๐๐๐๐ก๐๐ข, ๐๐๐ ๐๐๐งฬ๐๐๐๐ ๐ก ๐๐๐๐ง๐๐๐งฬ๐๐ข, ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐งฬ๐๐๐๐๐ ๐๐ ๐๐ ๐๐ข๐๐. ๐๐๐๐๐๐ ๐ ๐ ๐๐ ๐ฬ๐๐ก๐ ๐๐๐ ๐๐๐ง๐ข๐๐๐ก๐ ๐ ๐๐ ๐๐๐ฬ๐๐ก๐ ๐ง๐๐๐๐๐๐ก๐. ๐๐ฅ๐ข, ๐ฉ๐จ๐๐ฌ๐๐ฬ๐๐ฆ๐จ ๐๐ ๐ฃ๐ ๐จ๐ ๐จ๐ฏ๐ ๐ ๐จ๐๐ข๐ง๐ ๐ง๐๐ฌฬ๐ ๐ค๐จ๐ฆ๐ฉ๐ฅ๐๐ญ๐ง๐ ๐ฉ๐จ๐ง๐ฎ๐๐ ๐ง๐ ๐ญ๐ซ๐๐ฃ๐ง๐จ๐ฆ ๐ฉ๐จ๐ฉ๐ฎ๐ฌ๐ญ๐ฎ ๐จ๐ ๐๐%, ๐ญ๐๐ค๐จ ๐๐ ๐ฌ๐ ๐ณ๐ ๐จ๐ง๐ ๐ค๐จ๐ฃ๐ข ๐๐๐ ๐ค๐ฎ๐ฉ๐ฎ๐ฃ๐ฎ ๐ฉ๐ซ๐๐ค๐จ ๐ง๐๐ฌฬ๐๐ ๐ฌ๐๐ฃ๐ญ๐ ๐๐๐ง๐ ๐ฉ๐ซ๐๐ค๐ญ๐ข๐ฬ๐ง๐จ ๐ง๐๐ฬ๐ ๐ง๐ข ๐ฉ๐ซ๐จ๐ฆ๐๐ง๐ข๐ญ๐ข. Naลก 1028. broj Lunovog Magnus Stripa moลพete veฤ od danas poruฤiti na sajtu www.golconda.rs i u svim bolje snabdevenim striparnicama i knjiลพarama, a kao i na kioscima ลกirom zemlje!
๐ Ali to nije sve za ovaj utorak...
ฤekali smoโฆ ali ฤekanje se isplatilo! ๐๐๐๐๐๐ ๐๐๐๐ je ponovo meฤu nama! ฤetvrti broj ๐๐๐ง๐ซ๐๐๐ง๐จ๐ ๐ข๐ณ๐๐๐ง๐ฃ๐ ๐๐ฎ๐ง๐จ๐ฏ๐จ๐ ๐๐๐ ๐ง๐ฎ๐ฌ ๐๐ญ๐ซ๐ข๐ฉ๐ donosi nove, joลก zanimljivije, joลก uzbudljivije, joลก straลกnije avanture moลพda i najpopularnijeg junaka izdavaฤke kuฤe GOLCONDA. A tek naslovnicaโฆ Svi znamo kakav je genijalac naลก ๐๐๐ง๐ ๐๐๐ซ๐๐, ali sa novom, originalnom naslovnicom za ovo izdanje opet je uspeo da pomeri granice!
Dakle, ลกta viลกe da priฤamo, znate sve โ veฤ od danas trk u veฤ poznate striparnice i knjiลพare, ali i na kioske u celoj zemlji! โบ๏ธ |
HOKA-HEY |
|
|
Topic |
|