Nema puno komentara na ovaj strip, izgleda da nije nešto čitan, a šteta, strip je odličan! Slažem se sa Antom 5/5. Baš super ugodno iznenađenje. Od Fibrinog Lupana čitao sam još Majmuna, Čovjeka koji nije volio oružje, Azimut i Stare prdonje i svi su oni dobri ali ovaj je možda mrvu još iznad njih. Odlična dobro osmišljena priča sa glavom i repom.
Često su mi tvoji komentari stripova dobre reference, ukus nam se dobrim dijelom poklapa.
I tebi je sve odlično?
napisao sam "dobrim dijelom" ne sve ali realno teško se sjetiti nečeg lošeg objavljenog od Fibre, a 90% čitam Fibru. Eventualno u nekim dužim superherojskim ranovima ili u nekim dodatcima koji idu uz glavnu priču može se desiti nešto što je ispod trojke.
Prebacivanjem radnje u Pariz i organizacijom terorističog napada strip gubi onaj početni naboj, odnosi među likovima i sama radnja se potpuno razvodni/resetira,a i sam rasplet je nekako zbrzan.. Mada ni sam zaplet nije baš najjasniji - dvojica bogatuna odlucuju biti mecene obicnom siromahu te onda odjednom prekinu i ovaj poludi. Ne znam. Nekako nismo baš kliknuli.
Crtački problematično. Nekako previše natrpano sve skupa. Kolor u nekim albumima baš loš i prazan, ali su zato naslovnice stvarno odlične.