Branitelj, obrazovan, direktor šakačkog kluba Dinamo, ljubitelj stripa. Filantrop. Glumac. Pomaže svemu i svačemu i svakome. Može srediti i povoljnog zubara :)
Izaziva fašiste lečući im u klubove u nacističkim odijelima, puca, bježi. NOSI majicU 81. Pa vi guglajte šta to znači.
Bitnije. Uz pomoć moje gej žene, i ČUPAVOG, sve te tablete sam izbacio. Ispljuvao. Folirao doktore. Izvodio trikove da ih ne pijem. To je bila ekipa doktora, src.prc.mrc. ekipa doktora koja ti prvo kaže:
"MORATE TO PITI DO KRAJA ŽIVOTA!"
E, sod off. Neće moći.
Zbog tih tableta se branitelji ubijaju. Od XANAXa pogotovo. Michael Jackson, Maraja Keri ... sve ih je sredio XANAX.
Mislim, katastrofa. Sjedim tu u sestara milosrdnica, i šta da radim, tipkam...prstićima. Ideja.
G.Mladene Novakoviću. Pitanje. Trebat će mi pravni zastupnik za tužbu protiv Sanjma knjige u Puli. Kleveću i zabranjuju nastup u Puli zbog homofobije. A ja gej. Jeste li me spremni zastupati. U zamjenu za zastupanjemožete objaviti strip Dječak u Strip reviji.
Ma zezam se. Dam vam ja Dječaka besplatno. Bili bi mi drago pomoći Strip reviji da objavi neki suvisli strip. Da malo bolje prođe kod djece. Javite se. Imate moju adresu.
G.Ratko je bio prodao Dječakova u vrijednoati od 7 do 10000 kn. Nikad te novce nije donio gđi. Petrović mada je u više navrata rekao da hoće. Nakon dugo čekanja ja sam mu rekao da zadži te novce kao honorar za inicijalnu ideju za strip o Draženu.