Author |
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|
sawitch
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/Avatar Pingvin.gif)
Serbia
40619 Posts
Member since 17/11/2007 |
Posted - 21/11/2019 : 22:36:00
|
Znam da Marko nema vremena da zivi a kamoli da se bavi forumom i to mi je potpuno jasno. Vecina nas ne zna ni koji je dan danas. No, mislim ds bi trebao ozbiljno razmisliti o smeni onog stvora kome je nick mladjo. Zasto? Zato sto je pokazao izuzetnu bahatost banujuci ljude zbog nekog sitnog offtopica na forumu gde je 85% spama i offtopica. Sto pokazuje da je nesto licno u pitanju. A da ne spominjemo njegove kikseve od ranije i ljude koji su i napustali forum zbog njegove bahatosti.
E sad, posto je licno, da zasluzimo stvarno ban:
Mladjo, molim te nahrani tog majmuna sto ti u tom jajetu od glave igra stoni tenis. Pokusaj da lecis komplekse na drugom mestu a ne ovde gde ljudi pokusavaju da komuniciraju na nacin koji ti uz sav trud ne mozes da razumes. Treba biti i pomalo inteligentan da bi se razumeo neciji humor a ti si poznat kao natprosecno neinteligentna spodoba. Ja verujem da se ti sam ne oblacis vec ti neko pomaze.
Ovo ne govorim zbog sebe jer meni forum treba koliko i urastao nokat, vec zbog drugih ljudi. Ubice ih dijareja od tvojih gluposti.
A ti i ja se vidimo nekad negde da vidim tu tvoju kretensku "no mercy" politiku.
|
Patricia hic mea totus mundus est |
Edited by - sawitch on 21/11/2019 22:38:34
|
|
RadioClash
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/die toten.jpg)
Virgin Islands (United Kingdom)
1670 Posts
Member since 20/11/2015 |
|
izivko
Advanced Member
![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif) ![](icon_star_blue.gif)
![](AvatarUpload/images(167).jpg)
Germany
12784 Posts
Member since 25/07/2003 |
|
solar
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/Porch_Of_The_Caryatids(3).jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
Posted - 21/11/2019 : 23:07:09
|
quote: Originally posted by sawitch
Znam da Marko nema vremena da zivi a kamoli da se bavi forumom i to mi je potpuno jasno. Vecina nas ne zna ni koji je dan danas. No, mislim ds bi trebao ozbiljno razmisliti o smeni onog stvora kome je nick mladjo. Zasto? Zato sto je pokazao izuzetnu bahatost banujuci ljude zbog nekog sitnog offtopica na forumu gde je 85% spama i offtopica. Sto pokazuje da je nesto licno u pitanju. A da ne spominjemo njegove kikseve od ranije i ljude koji su i napustali forum zbog njegove bahatosti.
E sad, posto je licno, da zasluzimo stvarno ban:
Mladjo, molim te nahrani tog majmuna sto ti u tom jajetu od glave igra stoni tenis. Pokusaj da lecis komplekse na drugom mestu a ne ovde gde ljudi pokusavaju da komuniciraju na nacin koji ti uz sav trud ne mozes da razumes. Treba biti i pomalo inteligentan da bi se razumeo neciji humor a ti si poznat kao natprosecno neinteligentna spodoba. Ja verujem da se ti sam ne oblacis vec ti neko pomaze.
Ovo ne govorim zbog sebe jer meni forum treba koliko i urastao nokat, vec zbog drugih ljudi. Ubice ih dijareja od tvojih gluposti.
A ti i ja se vidimo nekad negde da vidim tu tvoju kretensku "no mercy" politiku. ![](icon_smile_wink.gif)
Plati dvadesetak tisuća kuna za sajt pa biraj moderatore po volji ![](icon_smile_wink.gif) |
![Go to Top of Page Go to Top of Page](icon_go_up.gif) |
|
RAKOSI4
Advanced Member
![](AvatarUpload/vampir(2).jpg)
5076 Posts
Member since 23/07/2016 |
|
Dexters
Senior Member
![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif) ![](icon_star_purple.gif)
![](AvatarUpload/dxtr.JPG)
Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
|
ivanl
Advanced Member
![](AvatarUpload/motorhead.jpg)
Croatia
15808 Posts
Member since 24/04/2012 |
Posted - 21/11/2019 : 23:22:26
|
quote: Originally posted by RAKOSI4
quote: Originally posted by izivko
Mladjo dobro radi svoj posao. Ne vidim razloga mijenjati ga.
+1
Covjek skroz okej vodi, ponekad,( ustvari cesto), bas neugodne utakmice, meceve i susrete. Skroz uredan i posten sudac! |
Los cukar na fritulama! |
|
Spock
stripovi.com suradnik
![](avatars/374.JPG)
Croatia
7783 Posts
Member since 26/12/2006 |
Posted - 21/11/2019 : 23:23:10
|
quote: Originally posted by Dexters
Dobra stvar kod mladje je hladnokrvnost, ne može ga nitko izbaciti iz takta, moderator takav i treba biti.
Dexters, kao i inače, svaka ti je na mjestu! |
Kamo god da kreneš, uvijek si tu. |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
![](AvatarUpload/king warrior.jpg)
22335 Posts
Member since 10/11/2007 |
Posted - 21/11/2019 : 23:26:05
|
quote: Originally posted by Dexters
Dobra stvar kod mladje je hladnokrvnost, ne može ga nitko izbaciti iz takta, moderator takav i treba biti.
Slazem se, pravi prototip jednog moderatora. ![](icon_zagor.gif) |
|
verab
Senior Member
Croatia
2888 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 22/11/2019 : 00:05:19
|
Imam dojam da sam upao u paralelni svemir. Nebo je zeleno, more slatko, Fibra izdaje Bleka u box setovima, Mladjo je izvrstan moderator, prosječna plaća $4000... idem pojest malo slatkog s prozora dok nije kasno. |
hejt, jal & rock 'n' roll |
|
roby05
Advanced Member
![](AvatarUpload/Hajduk 100 Godina.jpg)
Croatia
3020 Posts
Member since 26/07/2013 |
Posted - 22/11/2019 : 06:14:22
|
A sta je bilo??![](icon_smile_cool.gif) |
Evala ti dalmatinski puce,pozdrav tebi s Poljuda Hajduce,nasem moru,galebu i skoju,Boze cuvaj Dalmaciju moju. |
|
jaki
Advanced Member
![](AvatarUpload/rsz_1rsz_2rsz_11igfpiar.jpg)
Croatia
27163 Posts
Member since 13/03/2004 |
Posted - 22/11/2019 : 06:28:42
|
A da odrzimo prave izbore za moderatore sa svim elementima;prijave kandidature sa prikupljenim potpisima,kampanjom i na kraju glasovanjem? Ja se javljam za FIP:) |
Ja sam fetišist papira! |
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
|
manhunter
Moderator
![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif) ![](icon_star_cyan.gif)
![](AvatarUpload/maximus.jpg)
Switzerland
25754 Posts
Member since 17/09/2004 |
Posted - 22/11/2019 : 07:57:09
|
quote: Originally posted by mladjo
Što je FIP? Financijer Izborne Promidžbe?
:D
Mnogo si u politici, pa si zaboravio da barem zaključaš topic. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
mladjo
Advanced Member
![](AvatarUpload/images(23).jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 22/11/2019 : 18:36:37
|
quote: Originally posted by manhunter
quote: Originally posted by mladjo
Što je FIP? Financijer Izborne Promidžbe?
:D
Mnogo si u politici, pa si zaboravio da barem zaključaš topic.
![](icon_smile_tongue.gif) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
|
|
Topic ![Next Topic Next Topic](icon_go_right.gif) |
|