Author |
Topic |
|
Risar_69
Advanced Member
Slovenia
11679 Posts
Member since 05/05/2008 |
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
xilrion
Advanced Member
Croatia
3025 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
nagor
Advanced Member
Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
Posted - 02/12/2019 : 22:50:52
|
Baš sam ove godine prvi put pogledao. Nije mi se svidio. Sumnjam da bi mi se svidio i da sam ga pogledao kao klinac.
Kultan? OK. Ali nije dobro ostario. Znam, da nisam publika kojoj je namijenjen, ali svejedno. Ima pametnijih i puno boljih filmova iz tog razdoblja.
Jedan Flight of the navigator je filmčina prema E.T.-ju. Navigator, za razliku od E.T.-a čak i ima zanimljive sci fi elemente (umjetna inteligencija i vremenski twistovi).
E.T. je Lassie upakiran u Spielberg&Lucas marketinški stroj. |
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Member since 17/09/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21249 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/12/2019 : 15:03:17
|
quote: Originally posted by manhunter
Ja sam ga gledao kao klinac i uopšte mi se nije svideo.
zanimljivo;jesi li važio za normalnog klinca ili si bio malo "specifičan"?
Odlično se sećam gledanja Itija u biskopu - bilo nas je petnaestak,ekipa iz ulice,išli smo sami iako smo bili u ranim razredima osnovne škole (verovatno su nas pustili jer smo išli čoporativno,a bioskop je udaljen nekih 1.5 km od našeg kraja - eh,to su bila vremena;kad bi danas neko pustio klinca sa 10-11 godina da ide sam u bioskop,pa makar i u društvu vršnjaka??). Sala bioskopa je bila puna ko oko,mahom klinci i po neki matorac.Nije se čula mušica u sali,svi smo zurili na platno (danas kad je neka projekcija na kojoj ima mlađih,ne možeš da pratiš film od njihove priče,srkanja sokova i šuškanja kesica sa slanišima). Kraj je kod svih nas izmamio suze,stim što smo mi više kul te suze nekako prikrili.
A posle projekcije,na putu do kuće,išli smo beskrajno zadovoljni što smo pogledali tako sjajan film.Sećam se da smo posle u razredu razmenjivali utiske (bilo je to vreme kad je gledanje filmova u bioskopu (kao i čitanje stripova) bilo podrazumevana stvar za većinu klinaca),i svi su bili ushićeni ET-jem.
Zato mi je čudno da ti se nije dopao film. |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
Edited by - anto on 13/12/2019 15:05:08 |
|
|
Caleb
Advanced Member
Greece
16466 Posts
Member since 01/07/2008 |
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Posted - 13/12/2019 : 21:19:02
|
quote: Originally posted by anto
Ne znam kako da formulišem odgovor, a da ne ispadne glupo... Nisam važio za normalnog klinca, da ostanemo pri tome.
Meni su iz tog vremena ostali u pamćenju Goonies, Alien, Blade Runner, serijal Oskarovaca utorkom uveče, emisije o filmu koje je vodio Đukelić, Kviskoteka, Nedeljno prepodne sa Vajtom, serija Merlin, Supermen, Smogovci, Grizli Adams i Galaktika.
E. T. mi se nije dojmio i to je to. Ne znam koliko je to "specifično", ali tako je. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
manhunter
Moderator
Switzerland
25517 Posts
Posted - 13/12/2019 : 21:19:21
|
quote: Originally posted by Caleb
Manhunter ti dodje kao robot. Hladnokrvan, bez emocija.
Hvala. |
I am legion. I do not forget. I do not forgive.
|
|
|
Vlaadisha
Advanced Member
USA
3514 Posts
Member since 21/07/2004 |
|
anto
Advanced Member
Serbia
21249 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 13/12/2019 : 21:54:32
|
quote: Originally posted by anto
Ne znam kako da formulišem odgovor, a da ne ispadne glupo... Nisam važio za normalnog klinca, da ostanemo pri tome.
Meni su iz tog vremena ostali u pamćenju Goonies, Alien, Blade Runner, serijal Oskarovaca utorkom uveče, emisije o filmu koje je vodio Đukelić, Kviskoteka, Nedeljno prepodne sa Vajtom, serija Merlin, Supermen, Smogovci, Grizli Adams i Galaktika.
E. T. mi se nije dojmio i to je to. Ne znam koliko je to "specifično", ali tako je.
ipak si bio normalan |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
|
Topic |
|