Author |
Topic |
|
Melusine
Junior Member
350 Posts
Member since 17/05/2017 |
Posted - 20/12/2019 : 11:05:11
|
MRAČNI MULTIVERZUM STIŽE I NIŠTA VIŠE NEĆE BITI ISTO!
„MRAČNE NOĆI: METAL“ na LETEĆEM STARTU u okviru STRIPOMANIJE po ceni od 1.340 dinara
Izvan granica našeg univerzuma prostire se Multiverzum. Sastoji se od paralelnih univerzuma koji ponekad dolaze u kontakt s našim. To je predmet kolosalnih borbi u kojima su učestvovali DC-jevi superheroji tokom tri smaka, u kojima je celokupna stvarnost menjala svoje obličje. A Multiverzumi su, činilo se, bili celokupna stvarnost...
Format: 24x16 Br. str.: 256
Ali ispod Multiverzuma nalazi se košmarna sfera, Mračni multiverzum, koji se može povezati s poznatim Multiverzumom misterioznim metalima koji ne potiču s našeg sveta. Zla sila, stara koliko i samo vreme, želi da nas odvuče dole, među senke, u svet beskrajnog užasa.
Kad se pak vrata između svetova otvore, odatle ne izlaze tek bilo koji košmari. To su stvorenja koja sebe nazivaju Mračnim Vitezovima. I svaki je izopačena verzija Betmena sa sveta u kojem se obistinio neki od njegovih najvećih strahova.
Dok se invazija odvija, a Betmen boravi u tamnici u Mračnom multiverzumu, Liga pravde mora da pođe u nemoguću potragu za tajanstvenim metalima koji mogu da odbiju Mračne Vitezove i njihovog gospodara, strahovitog Barbatosa. Ukoliko im to ne pođe za rukom, sve što su ikad poznavali progutaće večni mrak. Ali... šta ako je već prekasno?
PRELSITAJTE OVO IZDANJE: https://issuu.com/carobnaknjiga2/docs/mracne_noci_metal_prev
„MRAČNE NOĆI: METAL“ je na Letećem startu u okviru STRIPOMANIJE u striparnici „Čarobna knjiga“ u Dečanskoj 5 u Beogradu, striparnici „Alan Ford“ na Novom Beogradu, u Klubu čitalaca Čarobne knjige „Bulevar Books“ u Novom Sadu i na našem sajtu, po ceni od 1.340 dinara, od petka, 20. decembra, do petka, 27. decembra. Posle Letećeg starta, cena u našim klubovima čitalaca i na sajtu iznosiće 1.500 dinara, a u ostalim knjižarama 1.999 dinara.
|
|
delboj
stripovi.com suradnik
Bosnia and Herzegovina
17031 Posts
Member since 01/03/2004 |
|
King Warrior
stripovi.com suradnik
22318 Posts
Member since 10/11/2007 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Member since 04/11/2001 |
Posted - 24/12/2019 : 09:27:11
|
ovo je jedna papazjanija sacinjena od bezbroj malih papazjanija na jednom mestu. sa time da je ovo meni izuzetno zabavno . ne volem ovde stripove tipa liga pravde, osvetnici i ostale besmislene superherojske grupnjake, al ovo mi je leglo samo tako
dobar je sajder, nema tu sta. samo za ovo, jebem li ga, treba da se proicita i ceo dvor sova i izgleda sve sto ide posle. a dw je zaglavio na dvoru sova . i tako to.... |
|
|
koze123
Average Member
931 Posts
Member since 05/11/2018 |
Posted - 24/12/2019 : 09:52:01
|
Prelud je ovaj krosover, vozi odlično, ali sam pauzirao jer vidim da ne kapiram najbolje i ostavio čitanje za kasnije. Dakle, pre ovoga pročitati Sove (Dvor i Noć), Endgame (tpb 7) kako bi ugođaj bio bolji. Ima tu i veze sa Morisonom, Hawkmanovoj istoriji itd. Brda od toga je Snajder povezao, počinje veoma konfuzno zato preporučujem ovo da se pročita pre, onda će sve u jednom trenutku da se poveže i složi. |
|
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
|
Red Marquis
Advanced Member
Serbia
3281 Posts
Member since 06/11/2017 |
|
kasper
Advanced Member
10882 Posts
Posted - 24/12/2019 : 14:27:02
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Ko i uvek, sve suprotno od Kaspera. Smak užas, ovo užas, francuzi napred, Snajder stop.
da ostane zapisano u vremenu |
|
|
anto
Advanced Member
Serbia
21126 Posts
Member since 29/06/2008 |
Posted - 24/12/2019 : 23:19:43
|
quote: Originally posted by Red Marquis
Ko i uvek, sve suprotno od Kaspera. Smak užas, ovo užas, francuzi napred, Snajder stop.
+1 |
Dajte nam Ralph Azhama;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)! |
|
|
Elderane84
Advanced Member
Bosnia and Herzegovina
3247 Posts
Member since 30/10/2008 |
Posted - 23/06/2020 : 17:22:13
|
Pročitah i ja konačno, iako sam kupio još kad je izašlo. Pola ne kontam, ali mi djeluje da je dobro :) Problem sa ovim superherojskim štivom je što je za većinu svega izdatog potrebno poznavati još svašta nešto. |
|
|
|
Topic |
|