There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Glas za Nesvrstanog naravno, vrijeme da hejteri dobe svog forumaša godine.
Murdock je osvojio već odavno.
There he goes. One of God's own prototypes. A high-powered mutant of some kind never even considered for mass production. Too weird to live, and too rare to die.
Slažem se da su forumaši pri glasovanju mogli malo više cijeniti zalaganja pojedinih forumaša Ali kakva nam je država, tako i ovdje na forumu Biserje pred svinje
Žao mi je onih koje sam preporučio u topicu sa kandidaturama
Slažem se da su forumaši pri glasovanju mogli malo više cijeniti zalaganja pojedinih forumaša Ali kakva nam je država, tako i ovdje na forumu Biserje pred svinje
Meni je ovo samo zajebancija i ne znači mi ništa. Dapače, mislin da san nezasluženo u finalu, i da san jučer na vrime vidija odbija bi sudjelovat, ali mi je poprilično tužno vidit koliko neki forumaši ovakve zajebancije ozbiljno shvaćaju. Nisam iznenađen. Jedino si me ti neugodno iznenadija.
Meni je ovo samo zajebancija i ne znači mi ništa. Dapače, mislin da san nezasluženo u finalu ... ali mi je poprilično tužno vidit koliko neki forumaši ovakve zajebancije ozbiljno shvaćaju. Nisam iznenađen. Jedino si me ti neugodno iznenadija.
Potpisujem.
NESVRSTANI (moj glas za frenda i u polufinalu i u finalu).
Meni je ovo samo zajebancija i ne znači mi ništa. Dapače, mislin da san nezasluženo u finalu ... ali mi je poprilično tužno vidit koliko neki forumaši ovakve zajebancije ozbiljno shvaćaju. Nisam iznenađen. Jedino si me ti neugodno iznenadija.
Potpisujem.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
Meni je ovo samo zajebancija i ne znači mi ništa. Dapače, mislin da san nezasluženo u finalu, i da san jučer na vrime vidija odbija bi sudjelovat, ali mi je poprilično tužno vidit koliko neki forumaši ovakve zajebancije ozbiljno shvaćaju. Nisam iznenađen. Jedino si me ti neugodno iznenadija.
Inače Peyo
Ma nije meni zbog tebe, ili zbog Peye. Dapače, nek je što više takvih forumaša.
Ali žao mi je ljudi koji se trude i koji gube nekoliko sati dnevno da bi ovaj forum bio to što jest. Ali ljudi više cijene forumaše koji dođu jednom u par dana, bace kakvu foru i odu svojim putem.
Znam da je ovo sve zajebancija, ali pokažite tim ljudima da nisu budale. Da cijenite ono što rade kao što ja cijenim.
Inače, ovo su gluposti, šta znači biti zasluženo u izboru za forumaša godine? Radimo ovo jednom godine, radi se o zabavi i opuštenom običaju. Ovo je skroz nebitan izbor, ali ljudi koji bi drugima govorili kako da glasuju imaju ozbiljne probleme, i sve me strah kako se ponašaju kod važnijih izbora.
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!