Author |
Topic  |
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 01/10/2020 : 22:07:43
|
quote: Originally posted by tinton
Kruger, kada je Obama dobio Nobela, a kada je "pokrenuo" ratove?
Znaš ti to bolje od mene ipak ti detaljno pratiš te ratnohuškačke lutke. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 01/10/2020 : 22:11:12
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Dramatične te suštinske razlike izmeđ' Trumpa i ricavog:
- čudna frizura
- zaista čudna frizura
- sumnjivi načini bogaćenja
- furaju se da su velki kršćani i konzerve
- to im ne smeta da imaju nekolko brakova sa sponzorušama
- ekvivalenta nekoherentnost u javnom diskursu (jedu govna i pričaju pizdarije)
- sklonost k populističkim narativu (vidjeti stavku gore)
- populistički narativ je zapravo jedino što imaju, što luđe to bolje
- nacionalisti ih puše do jaja (doduše, ricavog su proaktali, za Trunpa im je preteško, jer ipak on posjeduje liberale, a na to im se jedino i diže)
Dakle, ovo navedeno, su zlobne konstrukcije kakvim bi se poslužili podržavatelji lažnih vijesti prilikom uspoređenija Trunpa i Ricavog...
Kako god bilo Amerika je za Trumpa napredovala. A nekako bih volio čuti neku usporedbu za obmanu na nivou petogodišnjaka kao što je ova. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 01/10/2020 : 22:19:59
|
quote: Originally posted by Kruger
Znaš ti to bolje od mene ipak ti detaljno pratiš te ratnohuškačke lutke.
Tako je, znam bolje od tebe. Nobelovu nagradu je dobio prije nego je ušao u iti jedan novi sukob koji mu se zamjera. Tako da je nepovezivo zamjerati švedskim akademicima što su nagradili Obamu jer nisu predvidjeli što će tek učiniti. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 01/10/2020 : 22:22:10
|
Znaš ti to bolje od mene ipak ti detaljno pratiš te ratnohuškačke lutke.
Tako je, znam bolje od tebe. Nobelovu nagradu je dobio prije nego je ušao u iti jedan novi sukob koji mu se zamjera. Tako da je nepovezivo zamjerati švedskim akademicima što su nagradili Obamu jer nisu predvidjeli što će tek učiniti.
To ti je dokaz kao je to sve igrokaz. Daš nekom zbunjenom predsjedniku nagradu za mir prije nego što se uspio pokazati i dokazati a sjedi na čelu ratnog stroja. Apsurd ali tako je. |
 |
|
GGG
Senior Member

Slovenia
2562 Posts
Member since 08/11/2003 |
Posted - 01/10/2020 : 23:21:20
|
Nobelovu nagradu nije dobio za "Ono što Kruger misli, da bi ju morao dobiti", več zbog smanjenja širenja nuklearnog oružja, te novog pristupa SAD u međunarodnim odnosima, naročito sa muslimanskim zemljama. U kasnijim godinama si je sigurno ne bi zaslužio, ali tada, 2009, nagrada nije bila toliko z Obamu osobno, več kao predstavnika (i predsjednika) neke nove, drugačije Amerike. Na žalost ga je realnost zgazila i osim tog START sporazuma sa Rusijom, nije puno toga ostalo.
Što se tiče ratova koje je Obama pokrenuo, dobra duša Kruger vjerojatno misli na ratove protiv homofobije i globalnog zatopljenja, za zabranu oružja te za dostupno javno zdravstvo.
|
Stara Huta za 36 minuta |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 02/10/2020 : 08:12:19
|
Zapravo Krugijevo je gore, 'naš, ajd odi na štormfont forum im reć da su oni zapravo ljevičari...
Nevjerojatno koliko je lik manipulativan. "Kritizira" rasizam a nije u stanju ijednoj osobi druge boje kože, osim bijele, pripisati neko pozitivno obilježje. Uvijek ih izvrijeđa (najcesce da su glupi, samo to ne radi direktno vec napise "nisu bas inteligentni"), od Obame preko Pogbe do Sammira. Baš jadno. |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 02/10/2020 : 08:12:36
|
i šta sad jel' mu korona donosi ili odnosi glasove
free white house |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Posted - 02/10/2020 : 08:17:01
|
malo sam razmislio ovo će mu donijeti glasove jer je i melanija pozitivna a to znači da su u 'bliskim odnosima' pa sve ono što se godinama govori i analizira pada u vodu go trunp, go |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 02/10/2020 : 09:34:08
|
quote: Originally posted by BeaGea
Zapravo Krugijevo je gore, 'naš, ajd odi na štormfont forum im reć da su oni zapravo ljevičari...
Nevjerojatno koliko je lik manipulativan. "Kritizira" rasizam a nije u stanju ijednoj osobi druge boje kože, osim bijele, pripisati neko pozitivno obilježje. Uvijek ih izvrijeđa (najcesce da su glupi, samo to ne radi direktno vec napise "nisu bas inteligentni"), od Obame preko Pogbe do Sammira. Baš jadno.
Sad ti manipuliraš. Što se tiče nogometa Zedorfa sam uvijek cijenio i neke igrače Uniteda, crne boje kože. Dakle moje isticanje bezveznosti jednog pogbe baš nema nikakve veze sa bojom kože. Što se tiče obmane. Buša starijeg toliko ne pamtim, Clintona se sjećam po Monici i obilascima elitnih klubova jednog pedofila. Buša mlađeg se sjećam po tim velikim ratovima ( Afganistan i Irak ), jačanje novog svjetskog poretka. Obamen se ne sjećam po ničemu osim što je puno pričao a rekao ništa. Trumpa se sjećamo po tome što je svakome rekao ono što je zaslužio, i dosta je tih vojnih sukoba zaustavio/umrtvio.
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 02/10/2020 : 09:42:13
|
quote: Originally posted by GGG
Nobelovu nagradu nije dobio za "Ono što Kruger misli, da bi ju morao dobiti", več zbog smanjenja širenja nuklearnog oružja, te novog pristupa SAD u međunarodnim odnosima, naročito sa muslimanskim zemljama. U kasnijim godinama si je sigurno ne bi zaslužio, ali tada, 2009, nagrada nije bila toliko z Obamu osobno, več kao predstavnika (i predsjednika) neke nove, drugačije Amerike. Na žalost ga je realnost zgazila i osim tog START sporazuma sa Rusijom, nije puno toga ostalo.
Što se tiče ratova koje je Obama pokrenuo, dobra duša Kruger vjerojatno misli na ratove protiv homofobije i globalnog zatopljenja, za zabranu oružja te za dostupno javno zdravstvo.
Sljepilo što mi se spočitava je upravo tvoja, begeina i đastisova karakteristika. Upravo si objasnio kako netko bez ikakvog iskustva i dokazivanja dobio nešto što ničim nije potkrijepio. Pa i Buš mlađi se borio protiv smanjenja nuklearnog naoružanja pa i pokrenuo rat protiv Iraka ( iako je pozadina tog rata sasvim nešto drugo ) a nije dobio nagradu za mir. Baš ti neki kriteriji za te likove koji su dobili nagrade za mir su mutne i nejasne, to jest znam puno kvalitetnijih ljudi koji su je zaslužili za razliku od ovih birokratskih poslušnika. Obmana je bio očiti poslušnik kojem baš nije bilo previše jasno gdje se nalazi. Nešto slično kao što slučaj sa današnjim hrvatskim predsjednikom samo za razliku od njega Obmana je bio pristojan, nije krkan kao ovaj.
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 02/10/2020 : 09:43:50
|
Je, Trumo kaze sve sto mu padne na pamet, pri cemu mu lazi padnu u svaku drugu recenicu. I to dokazano. Ali to njegove ovce ne brine, jos jace mu pljescu. :D
*beee beee beee*
A njegove gluposti su skoro pa u rangu Busha đuniora koji ne znam kako je presao osnovnu skolu (valjda otac platio).
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:12:43
|
 |
Kažite mi, jeste li se umorili Jesu li vas prevarili Je l'nas vrijeme pregazilo |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:20:29
|
quote: Originally posted by Poli
Je, Trumo kaze sve sto mu padne na pamet, pri cemu mu lazi padnu u svaku drugu recenicu. I to dokazano. Ali to njegove ovce ne brine, jos jace mu pljescu. :D
*beee beee beee*
A njegove gluposti su skoro pa u rangu Busha đuniora koji ne znam kako je presao osnovnu skolu (valjda otac platio).
O čemu ti to?? Daj neki dokaz da Trunp laže. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:24:08
|

Pojmovi globalno zatopljenje, ljudska prava su pojmovi koji se odnose na mutne stvari. A što se tiče zdravstva koliko mi je poznato ništa se nije promijenilo. To što je on galamio napravit će ovo i ono ne znači da će se nešto napraviti. Baš je Obmana bio poznato po velikoj priča a dogodilo se veliko ništa. A što se tiče ratova nastavio je tamo gdje je stao Buš mlađi. Sirija veliki krvavi rat vjerojatno još gori od Afganistana i Iraka. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17293 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:26:04
|
I nije te sramota.
Daj dokaz, ne volim te priče bez dokaza. Vi ste ionako pratitelji fake newsa pa bi bilo zanimljivo pogledati što se laže o Trumpu. . |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:30:50
|
Trump dolazi na vlast zahvaljujući prije svega lažima o HC i lažnim vijestim općenito, i sad ti nekome tko je njegov protivnik (protivnik u smislu da mu nije drag) govoriš kako je sljedbenik lažnih vijesti. Zar te stvarno nije sramota? |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:33:14
|
Da je stebi stalo do istine i dokaza ne bi ni postavljao pitanje "Laže li Trump?". |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Posted - 02/10/2020 : 10:43:57
|
quote: Originally posted by Kruger Pojmovi globalno zatopljenje, ljudska prava su pojmovi koji se odnose na mutne stvari.
ljudska prava su mutne stvari.... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 02/10/2020 : 10:48:37
|
Ne znam zapravo što mi je gore, ovo Krugerovo slijepilo ili izmišljanje bivšeg druga Tintona kao libertarijanca...
Kakvo izmišljanje?
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
mladjo
Advanced Member

.jpg)
Croatia
20013 Posts
Member since 15/04/2007 |
Posted - 02/10/2020 : 11:40:37
|

Pojmovi globalno zatopljenje, ljudska prava su pojmovi koji se odnose na mutne stvari. A što se tiče zdravstva koliko mi je poznato ništa se nije promijenilo. To što je on galamio napravit će ovo i ono ne znači da će se nešto napraviti. Baš je Obmana bio poznato po velikoj priča a dogodilo se veliko ništa. A što se tiče ratova nastavio je tamo gdje je stao Buš mlađi. Sirija veliki krvavi rat vjerojatno još gori od Afganistana i Iraka.
Kojis' ti akademik :D
Ali znate kaj je meni najače kod Krugera:kako on sa tom lakoćom izjavljuje sve te stvari:)) Nije napet, nije nadrkan, ne urla, on jednostavno veli:"možda je Zemlja ravna, tko zna" i onda bez problema ode u kuhinju napraviti si sendvić:)) |
COUNT ZERO INTERRUPT an interrupt of a process decrements a counter to zero
|
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8226 Posts
Posted - 02/10/2020 : 11:54:04
|
ma da, kruger je totalni kuler za razliku od novog korisnika (ili korisnice) BeaGea, koji se još mora naviknuti na specifičnosti rasprave s legendama foruma |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4074 Posts
Posted - 02/10/2020 : 11:54:27
|
Istina, čisti hladnokrvni maipulator. Dr. Mengele bi ga svijećom tražio. |
 |
|
Topic  |
|