Author |
Topic  |
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 04/11/2020 : 16:29:12
|
moram priznat da se meni jebe za unutarnju politiku sad-a, ko kontrolira senat, ko kongres i tako to ajde, volio bih da se ne ukine obamacare meni je samo važno da se trumpa makne jednostavno mislim da je taj čovjek napravio nemjerljivu štetu cijelom svijetu uveo je potpuno novu, nadrealnu dozu laži i neodgovornosti u politiku i općenito u javni prostor i ohrabrio je i inspirirao druge koji će nam tek doći, svuda po svijetu to što je on zakuhao, teško će se vratiti u neku normalu, odnosno ako se i vrati, trebat će neko vrijeme a i ne mogu ga podnijeti, priznajem :) doviđenja trumpe, uz lijepe želje za četvrtim bankrotom, irs-om i sudovima za vratom
nadam se samo da sade neće neki preokret, ponovno prebrojavanje, vrhovni suci i slična sranje, pa da pregrizem izrečeno |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 04/11/2020 : 16:31:11
|
quote: nadam se samo da sade neće neki preokret, ponovno prebrojavanje, vrhovni suci i slična sranje, pa da pregrizem izrečeno
Ovo je zagarantirano, jedino je pitanje tko će iz tog gulaša izaći kao pobjednik. |
 |
|
maddox031
Senior Member

Croatia
1941 Posts
Member since 23/09/2011 |
Posted - 04/11/2020 : 16:33:05
|
republikanski establishment zapravo ne podnosi trumpa, i vjerujem da su odredjeni ljudi koji vode stranku dosta sretni da izgubi |
There can be only one, me! |
 |
|
panzer
Advanced Member

12800 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
panzer
Advanced Member

12800 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
Posted - 04/11/2020 : 16:47:06
|
quote: Originally posted by ken2
moram priznat da se meni jebe za unutarnju politiku sad-a, ko kontrolira senat, ko kongres i tako to ajde, volio bih da se ne ukine obamacare meni je samo važno da se trumpa makne jednostavno mislim da je taj čovjek napravio nemjerljivu štetu cijelom svijetu uveo je potpuno novu, nadrealnu dozu laži i neodgovornosti u politiku i općenito u javni prostor i ohrabrio je i inspirirao druge koji će nam tek doći, svuda po svijetu to što je on zakuhao, teško će se vratiti u neku normalu, odnosno ako se i vrati, trebat će neko vrijeme a i ne mogu ga podnijeti, priznajem :) doviđenja trumpe, uz lijepe želje za četvrtim bankrotom, irs-om i sudovima za vratom
nadam se samo da sade neće neki preokret, ponovno prebrojavanje, vrhovni suci i slična sranje, pa da pregrizem izrečeno
trumpov problem je što nije napravio ništa. ali nije napravio ništa loše osim što priča gluposti. ono što su njegovi prethodnici napravili je 100 puta gore, a biden već sad huška protiv rusije i želi vratit svijet u hladni rat. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
Member since 12/11/2009 |
Posted - 04/11/2020 : 16:51:59
|
Napravio je dosta losega, izasao iz sporazuma s iranom, izasao iz klimatskog sporazuma, proglasio jeruzalem glavnim gradom Sto je usijalo dodatno bliski istok, zaratio ekonomski s kinom, ponistio sav napredak s kinom i opet joj uveo Embargo.... |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7157 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 04/11/2020 : 17:05:36
|
Ne znam šta mi iz ostatka svijeta imamo zamjeriti Trumpu. Vjerojatno je nekima odvratan nastupima, što je showman, a ne uštogljeni formalist. Ali, kad sve razgrebeš, čovjeka nešto i nije bilo briga za ostatak svijeta. Ovaj Biden i demokratski predsjednici su pod krinkom borbe protiv terorizma crpili naftu, optužili Iran za atomsku bombu, pokrenuli arapsko proljeće (čije posljedice nas se itekako tiču) i šta još sve ne... Čime pobjeda demokratskog kandidata nekog može razveseliti kad je u pitanju vanjska politika? Jedino,eto, zbog svjetonazora ali to je smiješno, ne vidim razliku kao u europskim demokracijama. adriano je iznio par pretpostavki Bidenovih ideja na tom polju, slažem se za Siriju i Venecuelu, mogao bi novi hladni rat ali sumnjam da će dirati Sjevernu Koreju.
Inače, nečuveno mi je da Trumpa Twitter cenzurira. Ali dobro, kad brišu videozapise o koroni... |
loading...
|
Edited by - Dwayne_Looney on 04/11/2020 17:07:08 |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3390 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 04/11/2020 : 17:06:46
|
A i unutra je napravio previše lošeg. Šuruje sa neonacistima, pravi fiktivni problem i bauk od antifa. Retorikom podgrejava rasne tenzije. I dalje najbogatiji ko da žive u poreskom raju, podržava antinaučni rat hrišćanskih fundamentalista, urušavanje institucija generalno. Da se ne spominje kompletna bastardizacija medijskog ophođenja od kog se svet neće oporaviti. "Alt facts" "Fake news" i slične boleštine. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Posted - 04/11/2020 : 17:08:41
|
@xilrion evo, adriano ti je naveo neke stvari u vanjskoj sferi, a red marquis u unutarnjoj dobra je stvar što biden može odmah vratiti ameriku u klimatske sporazume ono što se kod trumpa zaboravlja, to je da je umalo zaratio s EU, hladno, naravno u drugom dijelu mandata se malo smirio, ali u početku mu je europa bila glavna meta
a to što ti misliš da pričanje gluposti ništa ne znači, tu se grdno varaš trump je 'otvorio' vidike mnogima, postao im uzor i svijet je sada na vjetrometini takvima kao što je on a što je 100 puta opasnije od neke američke vojne intervencije |
Edited by - ken2 on 04/11/2020 17:11:13 |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 04/11/2020 : 17:12:25
|
quote: Originally posted by adriano
Napravio je dosta losega, izasao iz sporazuma s iranom, izasao iz klimatskog sporazuma, proglasio jeruzalem glavnim gradom Sto je usijalo dodatno bliski istok, zaratio ekonomski s kinom, ponistio sav napredak s kinom i opet joj uveo Embargo....
...da ne spoimnjemo vračanje SAD-a u 50-te i 60-te tj. na rub građanskog rata. Ne ponovilo se! |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
Red Marquis
Advanced Member

Serbia
3390 Posts
Member since 06/11/2017 |
Posted - 04/11/2020 : 17:12:32
|
quote: Originally posted by Dwayne_Looney
Ne znam šta mi iz ostatka svijeta imamo zamjeriti Trumpu.
Evo ja zameram to što njegovi savetnici su u Evropi otvoreno okupljaju i organizuju neonacističke grupe. Kao i njegov odnos prema koroni, koji itekako se preliva i van granica Amerike. A na Balkanu nikog nije briga o ekologiji, a trebalo bi i to itekako. A tek tu ne samo da nije stvari pogurao nabolje neg ih gura unazad. A čovek je svetski simbol ksenofobije i to je između ostalih i zahvaljujući njemu otišlo u majčinu i u Evropi. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 04/11/2020 : 17:15:38
|
a to što ti misliš da pričanje gluposti ništa ne znači, tu se grdno varaš trump je 'otvorio' vidike mnogima, postao im uzor i svijet je sada na vjetrometini takvima kao što je on a što je 100 puta opasnije od neke američke vojne intervencije
Upravo tako, ne ponovilo se. |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Posted - 04/11/2020 : 17:20:12
|
ali da se vratimo malo i na ankete ja sam ih branio i pričao kako nisu idioti da ne prilagode metodologiju poučeni greškama od prije 4 godine možda i jesu nešto mijenjali, ali očito ne dovoljno izgleda da ipak postoji faktor 'srama' i da ljudi često izbjegavaju identificirati se kao trumpovi glasači, jer znaju da su njegovi stavovi u mnogome neprihvatljivi sada ih je veliki odaziv spasio u nekim državama, ali u biti su tijesne države dosta griješili, sve u korist trumpa čitao sam intervju s nekim anketarom čija metoda je da pita ljude što misle za koga će biti njihovi susjedi, a ne oni - pa tako dobiju točnije rezultate suludo, ali očito ima jedan nezanemariv broj ljudi koji se ne diče podrškom trumpu, čak se i srame to pokazati, ali ipak glasaju |
 |
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Posted - 04/11/2020 : 17:26:42
|
quote: Originally posted by BeaGea
a to što ti misliš da pričanje gluposti ništa ne znači, tu se grdno varaš trump je 'otvorio' vidike mnogima, postao im uzor i svijet je sada na vjetrometini takvima kao što je on a što je 100 puta opasnije od neke američke vojne intervencije
Upravo tako, ne ponovilo se.
ma dajte molim vas. znači vama je draže kad vam neko prodaje spiku koju želite čuti. onda su za vas novi clintoni, bushevi, obame... a i dobit ćete bidena koji je iz tog klana. |
https://xilrion.deviantart.com/ |
 |
|
Dwayne_Looney
Advanced Member

7157 Posts
Member since 15/10/2014 |
Posted - 04/11/2020 : 17:27:16
|
To što si nabrojao je i upitno ili, ako ništa, bar minorno bitno. Mi imamo problema s izbjeglicama, što je čista krivica tolerantnih demokrata (koji bi u ovoj situaciji već polupali pola Amerike; ovako će sve ostati na Trumpovim žalopojkama) i to jedino osjetimo, nemjerljivo sa svim drugim. Europa mijenja lice, postaje Bliski istok, bure baruta. Ne da mi se dalje... jedino pozitivno što bih mogao izvući iz Bidenove pobjede je da "ugasi" koronu, donijela mu je dosta birača a sad neka nas s tim pusti na miru i vrati se svojim delicijama, eto mu hladni rat s Rusijom i uspostavljanje demokracije u Venecueli. |
loading...
|
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 04/11/2020 : 17:30:39
|
Pa kod anketa je mnogo bitnija dinamika, a ne apsolutne brojke. Mislim da je Trump bio u usponu, stoga ovo nije tako iznenađujuće. Ako je stvarno pobijedio u Floridi, Ohiu, Texasu onda se konačna pobjeda čini izgledna.
Stvar je u tome da kojekakve idiotske izjave ljudi lako zaborave, što je razumljivo budući da svi mi pamtimo samo bitne informacije. Čuo sam negdje kako Biden namjerava olabaviti restrikcije na migracije i slične fore- to je danas manje-više recept za poraz. Svugdje. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4122 Posts
Posted - 04/11/2020 : 17:31:00
|
Ne vrijedi vas komentirati, vidljive su vaše nazadne ideje i teorije gluposti na raznim tema ovog foruma. Jedino što je lijepo je vidjeti da ste manjina! |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 04/11/2020 : 17:31:49
|
quote: Originally posted by Dexters
Pa kod anketa je mnogo bitnija dinamika, a ne apsolutne brojke. Mislim da je Trump bio u usponu, stoga ovo nije tako iznenađujuće. Ako je stvarno pobijedio u Floridi, Ohiu, Texasu onda se konačna pobjeda čini izgledna.
Stvar je u tome da kojekakve idiotske izjave ljudi lako zaborave, što je razumljivo budući da svi mi pamtimo samo bitne informacije. Čuo sam negdje kako Biden namjerava olabaviti restrikcije na migracije i slične fore- to je danas manje-više recept za poraz. Svugdje.
Čekaj, tebi je jasno da je Trump izgubio? |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Dexters
Senior Member

Croatia
1526 Posts
Member since 05/08/2018 |
Posted - 04/11/2020 : 17:35:02
|
Nemam pojma, čitam na portalima da je neizvjesno.
edit: a i janša je čestitao, kaj ne?  |
Edited by - Dexters on 04/11/2020 17:35:43 |
 |
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4673 Posts
|
Topic  |
|