Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 05/11/2020 : 13:30:25
|
Prvo sam bio siguran da je ken, ali kada si drugi put napisao tex mislio sam da propuštam nešto. Uglavnom, ken je bio poprilično u krivu malo ranije na topicu, ali bar se kasnije malo iskupio. Još čekam andjusticeforalla da se javi ovdje nakon što mi je pričao kako će Trump rasturiti Bidena i kako je moje navijanje za Bidena u predizborima - navijanje za Trumpa.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
Posted - 05/11/2020 : 13:45:42
|
quote: Solare, jel može sad neki komentar? Stalno izbjegavaš direktne odgovore i tvrdiš kako stojiš iza onih informacija koji nam proslijediš. Pokazalo je da si baratao pogrešnim informacijama pa da čujem komentar 
- Još uvijek nije jasno tko je dobio okladu (Arizona, Georgia) - Još uvijek nije jasno tko je postao predsjedik (Arizona, Georgia, Nevada, Pennsylvania) - Još uvijek nije jasno tko ima većinu u Senatu
A sve ovo neće biti jasno, ni gotovo, dok Vrhovni sud ne donese presude za tužbe koje su podnesene (i koje će se podnijeti) jer tek tada će rezultati biti službneni. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4123 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 05/11/2020 : 13:48:29
|
quote: Originally posted by solar
quote: Solare, jel može sad neki komentar? Stalno izbjegavaš direktne odgovore i tvrdiš kako stojiš iza onih informacija koji nam proslijediš. Pokazalo je da si baratao pogrešnim informacijama pa da čujem komentar 
- Još uvijek nije jasno tko je dobio okladu (Arizona, Georgia) - Još uvijek nije jasno tko je postao predsjedik (Arizona, Georgia, Nevada, Pennsylvania) - Još uvijek nije jasno tko ima većinu u Senatu
A sve ovo neće biti jasno, ni gotovo, dok Vrhovni sud ne donese presude za tužbe koje su podnesene (i koje će se podnijeti) jer tek tada će rezultati biti službneni.
Sama činjenica da čekaš odluku Vrhovnog suda govori o tome koliko su informacije o sigurnoj pobjedi Trumpa bile pogrešne. Sve je jasno ;) |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 05/11/2020 : 13:57:33
|
quote: Sama činjenica da čekaš odluku Vrhovnog suda govori o tome koliko su informacije o sigurnoj pobjedi Trumpa bile pogrešne. Sve je jasno ;)
Rekao sam da Trump sigurno dobiva Floridu (točno), da Wisconsin i Michigan naginju Trumpu (izgubio sa jako malom razlikom) a svi mainstream anketari su rekli da Biden dobiva +5, +6 i više, i da će se izbori lomiti na Pennsylvaniji (točno). Što se tiče Vrhovnog suda: reci mi tko je pobijedio 2000. godine, Bush ili Gore? :) |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
Posted - 05/11/2020 : 14:03:08
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Na forum hr su većinom pro-Trump ekipa, pa su očajni. Vidim da pričaju da je Biden dementan.
daj ovdje anketu i ovdje smo većina
|
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
Posted - 05/11/2020 : 14:11:38
|
quote: Originally posted by zeljko
Na forum hr su većinom pro-Trump ekipa, pa su očajni. Vidim da pričaju da je Biden dementan.
daj ovdje anketu i ovdje smo većina
Otkud znam, na temi većinom piše Tinton pa izgleda drugačije. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4123 Posts
Posted - 05/11/2020 : 14:15:45
|
quote: Sama činjenica da čekaš odluku Vrhovnog suda govori o tome koliko su informacije o sigurnoj pobjedi Trumpa bile pogrešne. Sve je jasno ;)
Rekao sam da Trump sigurno dobiva Floridu (točno), da Wisconsin i Michigan naginju Trumpu (izgubio sa jako malom razlikom) a svi mainstream anketari su rekli da Biden dobiva +5, +6 i više, i da će se izbori lomiti na Pennsylvaniji (točno). Što se tiče Vrhovnog suda: reci mi tko je pobijedio 2000. godine, Bush ili Gore? :)
Poanta je bila da si bio uvjeren u pobjedu Trumpa (bez odluka suda) i nisi to uopće želio raspraviti na temelju čega to tvrdiš (samo si se smješio i tvrdio da znaš što govoriš). Pogotovo si lakonski odbrusio kenu kad je tražio da objasniš malo svoje stavove i s kojim informacijama barataš, a tvoj odgovor je bio (citiram te) "Nema potrebe, ja stojim iza svega što sam napisao na topicu." Sjetim se odmah tvog uleta "Pennsylvania by bye" nakon Bidenove izjave o resusursima, a Biden tamo još uvijek ima šanse iako si samuvjeren bio da nema i sl.
I sad nakon svega još uvijek ništa ne objašnjavaš (a znam da ni nećeš) iako si svjestan da si promašio sa svojim (nisu tvoje vec vjerojatno kopiraš nekog insajdera) procjenama.
Ma može Trump uz pomoć tužbi i muljaža i dobiti izbore, ali to nije ono što si ti prognozirao uoči izbora. Pokazao si poznavanje situacije ali oslanjaš se neke krive izvore informacija  |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 05/11/2020 : 14:16:46
|
quote: Originally posted by BeaGea
Rekao sam da Trump sigurno dobiva Floridu (točno), da Wisconsin i Michigan naginju Trumpu (izgubio sa jako malom razlikom) a svi mainstream anketari su rekli da Biden dobiva +5, +6 i više, i da će se izbori lomiti na Pennsylvaniji (točno). Što se tiče Vrhovnog suda: reci mi tko je pobijedio 2000. godine, Bush ili Gore? :)
Poanta je bila da si bio uvjeren u pobjedu Trumpa (bez odluka suda) i nisi to uopće želio raspraviti na temelju čega to tvrdiš (samo si se smješio i tvrdio da znaš što govoriš). Pogotovo si lakonski odbrusio kenu kad je tražio da objasniš malo svoje stavove i s kojim informacijama barataš, a tvoj odgovor je bio (citiram te) "Nema potrebe, ja stojim iza svega što sam napisao na topicu." Sjetim se odmah tvog uleta "Pennsylvania by bye" nakon Bidenove izjave o resusursima, a Biden tamo još uvijek ima šanse iako si samuvjeren bio da nema i sl.
I sad nakon svega još uvijek ništa ne objašnjavaš (a znam da ni nećeš) iako si svjestan da si promašio sa svojim (nisu tvoje vec vjerojatno kopiraš nekog insajdera) procjenama.
Ma može Trump uz pomoć tužbi i muljaža i dobiti izbore, ali to nije ono što si ti prognozirao uoči izbora. Pokazao si poznavanje situacije ali oslanjaš se neke krive izvore informacija 
Ako ti kažeš onda mora biti točno. :) |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4123 Posts
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 05/11/2020 : 14:21:11
|
U vezi Arizone, ako Trump preuzme vodstvo Bidenova kampanja će sigurno sve istjerati na Vrhovni sud. Neki su spominjali da se 2000. sve skupa vuklo do 12. mjeseca. Vidjet ćemo. |
 |
|
lwood
Advanced Member

Colombia
47575 Posts
Member since 09/12/2005 |
Posted - 05/11/2020 : 14:48:56
|
quote: Originally posted by tinton
Imaš anketu na prvoj stranici.
koja je bezvezna. Triba stavit samo ovu dvojicu. |
You stared at the abyss, you'll never rest in peace |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Posted - 05/11/2020 : 15:15:28
|
Otkud znam, na temi većinom piše Tinton pa izgleda drugačije.
dabogda biden bude ko milanović
tintone svaka čast  |
Utabanim stazama ocaja! |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/11/2020 : 16:35:52
|
Prvo sam bio siguran da je ken, ali kada si drugi put napisao tex mislio sam da propuštam nešto. Uglavnom, ken je bio poprilično u krivu malo ranije na topicu, ali bar se kasnije malo iskupio. Još čekam andjusticeforalla da se javi ovdje nakon što mi je pričao kako će Trump rasturiti Bidena i kako je moje navijanje za Bidena u predizborima - navijanje za Trumpa.
istina, prije sam smatrao da su demokrati ponovo izabrali jedinog kandidata koji ima šansu izgubiti od trumpa smatrao sam da su trebali imati nekog mlađeg kandidata, ali dobro, prihvatio sam to, pogotovo nakon odabira potpredsjednice, koja je mlada, energična i britka btw, mislim da nismo nešto komentirali njenu debatu s penceom - to je bio masakr
naravno, usput sam dosta toga i saznao o joe bidenu i sve više ga cijenim njegov sinoćnji govor je najbolji mogući govor za ovako naelektriziranu situaciju nije to neki maestralan govor bio, ali nema jedne riječi ni viška ni manjka, a ton u kojem je izgovoren je smirujuć čestitam joeu i tintonu one tri pive što još dugujem, jedva čekam da ti platim |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
|
panzer
Advanced Member

12801 Posts
Member since 18/05/2005 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 05/11/2020 : 17:16:44
|
quote: Originally posted by ken2
istina, prije sam smatrao da su demokrati ponovo izabrali jedinog kandidata koji ima šansu izgubiti od trumpa smatrao sam da su trebali imati nekog mlađeg kandidata, ali dobro, prihvatio sam to, pogotovo nakon odabira potpredsjednice, koja je mlada, energična i britka btw, mislim da nismo nešto komentirali njenu debatu s penceom - to je bio masakr
naravno, usput sam dosta toga i saznao o joe bidenu i sve više ga cijenim njegov sinoćnji govor je najbolji mogući govor za ovako naelektriziranu situaciju nije to neki maestralan govor bio, ali nema jedne riječi ni viška ni manjka, a ton u kojem je izgovoren je smirujuć čestitam joeu i tintonu one tri pive što još dugujem, jedva čekam da ti platim
Ja ti oprostim sve pive, a ti kao pravi gospodin, prihvatiš samo pola oprosta. Drago mi je da si progledao za Bidena i hvala na čestitkama. Ali ne znam na kakav masakar misliš u debati Kamale i Pencea? Ja sam komentirao da se radilo o vjerojatno minimalnoj Penceovoj pobijedi u debati, ali bila je poprilično dosadna inače. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
panzer
Advanced Member

12801 Posts
|
panzer
Advanced Member

12801 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3033 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
panzer
Advanced Member

12801 Posts
|
verab
Advanced Member

Croatia
3156 Posts
Member since 22/01/2015 |
Posted - 05/11/2020 : 20:58:41
|
quote: Originally posted by xilrion
quote: Originally posted by panzer

ma neee. od kud ti to.
a gle, postojala je i treća opcija, šteta što je narod nije prepoznao.
 |
 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8233 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 05/11/2020 : 21:03:54
|
quote: Originally posted by ken2
naravno, usput sam dosta toga i saznao o joe bidenu i sve više ga cijenim njegov sinoćnji govor je najbolji mogući govor za ovako naelektriziranu situaciju nije to neki maestralan govor bio, ali nema jedne riječi ni viška ni manjka, a ton u kojem je izgovoren je smirujuć čestitam joeu i tintonu one tri pive što još dugujem, jedva čekam da ti platim
Ja ti oprostim sve pive, a ti kao pravi gospodin, prihvatiš samo pola oprosta. Drago mi je da si progledao za Bidena i hvala na čestitkama. Ali ne znam na kakav masakar misliš u debati Kamale i Pencea? Ja sam komentirao da se radilo o vjerojatno minimalnoj Penceovoj pobijedi u debati, ali bila je poprilično dosadna inače.
ja sam gledao samo odabrane dijelove debate i meni je ona bila sjajna
a totalni oprost ne priznajem i na ispovijedi dobiješ pokoru tri očenaša oću reč pive |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
panzer
Advanced Member

12801 Posts
Posted - 05/11/2020 : 21:05:45
|
Kanye je dobio 57000 glasova, ako se ne varam.
Jo Jorgensen je bila treča opcija: https://jo20.com/ |
Ich bin kein Mensch, ich bin kein Tier, ich bin ein Panzer-Grenadier! |
Edited by - panzer on 05/11/2020 21:06:50 |
 |
|
Topic  |
|