Author |
Topic  |
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 10/03/2020 : 14:21:28
|
Večeras nastavak. Blago optimistično predviđanje:
1. Biden večeras uzima svig 6 država (MI, MO, WA, ID, ND, MS). 2. Na debati u nedjelju se ne dešava ništa što bi okrenulo trend. 2. Biden uzima i svih 4 držaba sljedeći tjedan (FL, OH, AZ, IL). 4. Sanders izlazi iz utrke do kraja trećeg mjeseca.
Tko se kladi, nema na čemu. |
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Member since 16/03/2004 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 10/03/2020 : 14:57:05
|
quote: Originally posted by solar
Biden bi do 11. mjeseca mogao završiti u Domu za umirovljenike.
Realno, mogla bi sva trojica glavnih kandidata. Možda, Vermin Supreme iskoristi to i pobijedi na ovim izborima. |
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 10/03/2020 : 15:23:21
|
Trump i Sanders u usporedbi s Bidenom izgledaju ko da su u cvijetu mladosti.
Ne poričem. Ali izgled nerijetko vara, a i stvari se brzo mijenjaju. |
|
 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
xilrion
Advanced Member

.jpg)
Croatia
3028 Posts
Member since 16/12/2010 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
Posted - 10/03/2020 : 18:19:30
|
Biden legenda u Michiganu se danas svađao sa tvorničkim radnikom i rekao mu da je: "full of shit"!
Genijalna strategija! |
Edited by - solar on 10/03/2020 18:19:51 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 11/03/2020 : 12:28:48
|
quote: Originally posted by tinton
Večeras nastavak. Blago optimistično predviđanje:
1. Biden večeras uzima svig 6 država (MI, MO, WA, ID, ND, MS). 2. Na debati u nedjelju se ne dešava ništa što bi okrenulo trend. 2. Biden uzima i svih 4 držaba sljedeći tjedan (FL, OH, AZ, IL). 4. Sanders izlazi iz utrke do kraja trećeg mjeseca.
Tko se kladi, nema na čemu.
Za sada sam pogodio 4 države, ali Washington i North Dakota su još uvijek preblizu. U ND Sanders ima ponešto bolje prospekte, ali WA je praktički izjednačen i teško je išta zaključiti. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
Member since 26/10/2007 |
Posted - 11/03/2020 : 12:58:22
|
Biden legenda u Michiganu se danas svađao sa tvorničkim radnikom i rekao mu da je: "full of shit"!
Genijalna strategija!
Da li je i njega prvo pogladio pa mu onda zabrusio ovo ili je radnik bio vec prestar ili nije imao opranu kosu pa se nije zamarao time?
|
Anything is possible dec d uej Be the Change You Want to See
|
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 11/03/2020 : 14:04:14
|
Promašio sam Sjevernu Dakotu, ipak sam bio preoptimističan. EDIT: Ali sam zato u Washingtonu bio opravdano optimističan! Gotovo je. Bye, bye, Bernie! |
|
Edited by - tinton on 12/03/2020 00:20:34 |
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
adriano
Advanced Member

Croatia
4656 Posts
Member since 12/11/2009 |
|
nagor
Advanced Member

Croatia
12553 Posts
Member since 21/02/2012 |
|
solar
Moderator

.jpg)
Croatia
21432 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 13/03/2020 : 14:06:06
|
Bit će zanimljivo vidjeti kako će se corona odraziti na ovo. U utorak će biti zeznuto glasati, na Floridi je puno starijih ljudi i ne znam koliko je pametno održavati izbore po planiranom. Ima li vremena za prebaciti se na glasanje poštom (kao što je u Washingtonu) je isto pitanje. Bidenu svakako sada ne bi koristilo da se izbori odgode, ali ovo je preozbiljno. |
|
 |
|
Poli
Advanced Member

Slovenia
38181 Posts
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Member since 09/12/2009 |
Posted - 14/03/2020 : 02:15:18
|
Bit će zanimljivo vidjeti kako će se corona odraziti na ovo. U utorak će biti zeznuto glasati, na Floridi je puno starijih ljudi i ne znam koliko je pametno održavati izbore po planiranom. Ima li vremena za prebaciti se na glasanje poštom (kao što je u Washingtonu) je isto pitanje. Bidenu svakako sada ne bi koristilo da se izbori odgode, ali ovo je preozbiljno.
A što mu ne bi koristilo? Pa ipak mu se s suprotne strane nalazi:
"Gotovo je. Bye, bye, Bernie!"
i predstavnik općeg potopa populističkih snova
Nije vrag da te strah da se Biden neće dobro provesti sproću Sandersa u sutrašnjoj debati?
Ne brini za to, umjereni demokrati uvijek dobro prođu na Floridi, nasuprot prljavih komunjara, pa Hillary je imala skoro duplo više glasova prošli put, a može se i glasati mailom...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 14/03/2020 : 02:25:34
|
quote: Originally posted by andjusticeforall
Bit će zanimljivo vidjeti kako će se corona odraziti na ovo. U utorak će biti zeznuto glasati, na Floridi je puno starijih ljudi i ne znam koliko je pametno održavati izbore po planiranom. Ima li vremena za prebaciti se na glasanje poštom (kao što je u Washingtonu) je isto pitanje. Bidenu svakako sada ne bi koristilo da se izbori odgode, ali ovo je preozbiljno.
Stojim iza svega toga, ali očito je da je Biden trenutno u najboljoj mogućoj poziciji. Svaka odgoda je za njega sada loša, što ne znači da bi izgubio nominaciju.
Nije vrag da te strah da se Biden neće dobro provesti sproću Sandersa u sutrašnjoj debati?
Sasvim sam pouzdan da će se u preksutrašnjoj debati snaći sasvim solidno.
Ne brini za to, umjereni demokrati uvijek dobro prođu na Floridi, nasuprot prljavih komunjara, pa Hillary je imala skoro duplo više glasova prošli put, a može se i glasati mailom...
Može se glasati poštom, ali ne može svuda. Naravno da će Biden pobijediti u Floridi, kao i u ostale tri države, a kako stvari stoje i u svima ostalima koje će doći, ali to je sada manji problem. Usput, Louisiana je već odgodila predizbore. |
|
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
Posted - 14/03/2020 : 02:48:39
|
Stojim iza svega toga, ali očito je da je Biden trenutno u najboljoj mogućoj poziciji. Svaka odgoda je za njega sada loša, što ne znači da bi izgubio nominaciju.
Sasvim sam pouzdan da će se u preksutrašnjoj debati snaći sasvim solidno.
Može se glasati poštom, ali ne može svuda. Naravno da će Biden pobijediti u Floridi, kao i u ostale tri države, a kako stvari stoje i u svima ostalima koje će doći, ali to je sada manji problem. Usput, Louisiana je već odgodila predizbore.
Ma može se svuda glasat evo link, kaka pošta, borže tebe:
https://fl.dems.vote/mail/
Uglavnom, ako uhvatim vremena poslušati ću prvu američansku debatu ikad, no po svemu sudeći neće biti vremena (kontam da sam danas otkazao svatove, ne vjenčanje, naravno, već feštu, kao bit ćemo u kontaktu s vlasnikom sale, vratit će on i kaparu ako stvari odu u kurac, ali već su ošle), ali, nadam se da ćeš izdvojiti vrijeme za istaknuti bitne detalje ovdje...
|
https://hrvatskiautorskistrip.blogspot.com/ |
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19896 Posts
Posted - 14/03/2020 : 03:44:58
|
Prije spavanja, a i cijepidlačenja radi (jeiiiii), navest ću da je debata 15. ožujka, dakle sutra, ne prekosutra, netko zloban bi rekao da nas bivši drug tinton pokušava obmanuti tvrdeći da je 16-og, ali te pretpostavke valja odbaciti...
Ako je sada 14., debata je 16. ožujka. Ako je još uvijek 13., debata će biti 15. ožujka. Sve ovisi o vremenskoj zoni. Ono što je sigurno je da debata nije sutra. |
|
 |
|
andjusticeforall
Advanced Member

Croatia
3077 Posts
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom