Author |
Topic  |
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/11/2020 : 13:54:04
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Kako kome, nisu u revoluciji sudjelovali samo islamisti. Cilj je bio srušiti korumpiranog monarha.
Ne znam što želiš reći? Ako želiš reći da su svi mladi koji bi mijenjali svijet liberali, ne slažem se. Ponavljam, ovisi gdje su odrastali i kako im je bilo dotad. Svatko tko bi mijenjao svijet želi bolje uvjete. Imat ćeš tako mladih koji se žele vratiti tradicionalnim vrijednostima jer su tako odgojeni. Ako pitaš gdje, dođi slobodno u Hercegovinu :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
Beva
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
6321 Posts
Member since 04/06/2007 |
Posted - 09/11/2020 : 14:04:16
|
quote: Originally posted by solar
I dan danas mi se dogodi da neke osobe previše idealiziram samo zato što u njima želim vidjeti određene vrijednosti. To je duboki ljudski instinkt i nije ga lako dovesti u ravnotežu, ponavljam - i ja ponekad imam problema s time a nemam više 20 godina.
OK, da ne duljimo, opet se sve svodi na godine. Ja ne mislim da mi to što imam više godina od nekoga daje pravo da mu kažem: "vidjet ćeš kad dođeš u moje godine". Samo mi je to zasmetalo, ali nema smisla inzistirati dalje na tome. Prebacimo se na Iransku revoluciju :D |
Jubilarni Polo 10!http://forum.stripovi.com/topic.asp?TOPIC_ID=51213 |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Member since 23/10/2011 |
Posted - 09/11/2020 : 14:32:18
|
quote: Originally posted by vukozec
Ove dvije mantre su se istakle kao posebno zabavne:
1: "Trump nije pokrenuo nijedan rat" - To se istaklo kao glavna mantra njegovih apologeta koju papagajski ponavljaju kao najjači argument kojim mogu ošamariti opoziciju. - To je zabavno naravno zato jer prosječni Trumpov pristaša, inače gorljivi ljubitelj 2. amandmana, najednom postaje hipijevski pacifist, kojem je najviše od svega stalo do mira u Africi. - Svakom prisebnom je naravno jasno da se ništa po pitanju simpatija ne bi promijenilo da je bilo obrnuto: ti isti pacifisti bi, da je Trump u svom mandatu pregazio Siriju, Koreju ili koga već, naravno sada aplaudirali odlučnom državniku, velikom vojskovođi čelične ruke koji je Svijet oslobodio tih velikih zala.
2. "Biden će odapeti prije kraja mandata" (nekad to onda još ide uz bonus da će ga zatim zamijeniti Manđurijski kandidat koji sada spremno čeka u prikrajku) - Prosječni Trumpov pristaša stoji na braniku konzervativnih kršćanskih vrijednosti. - Stvarno kršćanski nema šta, zlurado prizivati smrt čovjeka.
:p
To o nepokretanju ratova je najgore pomicanje linije koje sam ikada vidio. Prvo se pričalo da će završiti beskrajne ratove, ali kako se to nije dogodilo, nego je SAD uključeniji u bliskoistočne ratove više nego ikada, sada je veliko postignuće što nije nove započinjao.
|
Dajte nam Banija Libre;može i mekokoricen (ali u boji obavezno)!
|
Edited by - tinton on 09/11/2020 14:32:39 |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Member since 25/10/2001 |
Posted - 09/11/2020 : 14:37:40
|
tinton vrlo nelogično pričaš ali na neki način pobijaš vukozeca, vjerujem nesvjesno. Zanimljiva tema. Trump je primirio onog iz JK, čak se s njim i sastao, s Putinom je koketirao, uspio je neke Arape pomiriti sa Izraelom. Dobro s Kinom nije bilo milosti. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 14:45:12
|
A što se tiče beskonačnih ratova na Bliskom istoku teško mu je povući vojsku kad će se protiv toga buniti i njegovi i demokrati jer je na tom teritoriju financijska korist plus vojna mašinerija. |
 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 09/11/2020 : 14:45:21
|
quote: Originally posted by tinton To o nepokretanju ratova je najgore pomicanje linije koje sam ikada vidio. Prvo se pričalo da će završiti beskrajne ratove, ali kako se to nije dogodilo, nego je SAD uključeniji u bliskoistočne ratove više nego ikada, sada je veliko postignuće što nije nove započinjao.
Zar ekonomski rat isto nije vrsta ratovanja? Nešto poput hladnog rata i slično.  U tom slučaju ne stoji teza da nije započeo niti jedan rat. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 14:47:22
|
quote: Originally posted by stripofil
quote: Originally posted by tinton To o nepokretanju ratova je najgore pomicanje linije koje sam ikada vidio. Prvo se pričalo da će završiti beskrajne ratove, ali kako se to nije dogodilo, nego je SAD uključeniji u bliskoistočne ratove više nego ikada, sada je veliko postignuće što nije nove započinjao.
Zar ekonomski rat isto nije vrsta ratovanja? Nešto poput hladnog rata i slično.  U tom slučaju ne stoji teza da nije započeo niti jedan rat.
Dobro, koji je započeo?? |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 09/11/2020 : 14:54:34
|
Zar ekonomski rat isto nije vrsta ratovanja? Nešto poput hladnog rata i slično.  U tom slučaju ne stoji teza da nije započeo niti jedan rat.
Naravno da si u pravu. |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 15:00:41
|
quote: Originally posted by tinton
Naravno da si u pravu.
Vi pričate o nečemu totalno drugom. No teza da nije započeo niti jedan rat stoji. Vojni ako ćemo točnije. A i ovo što vas dvojica spominjete je nekaj drugo, a niti njih nije započeo on.
Jedino s kime je baš pravo zaratio, osim vojno, je Kina.
|
 |
|
zeljko
Advanced Member

Bosnia and Herzegovina
17913 Posts
Member since 02/08/2002 |
|
stripofil
Senior Member

Croatia
1687 Posts
Member since 15/10/2010 |
Posted - 09/11/2020 : 15:19:33
|
quote: Originally posted by Kruger
Dobro, koji je započeo??
Ovako iz glave mi pada na pamet ovaj s Kinom (Huawei). Je li to bilo pametno i opravdano je druga tema, o tome bi se dalo diskutirati. Nije tu sve crno-bijelo. |
 |
|
Zoroasterixx
Advanced Member

Croatia
3526 Posts
Member since 17/02/2014 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/11/2020 : 15:44:35
|
najveći uspjeh trunpove vladavine je da nije bacio nuklearnu bombu na nijedan uragan na sve drugo (unutar amerike) je bacio prema vani je bio agresivan i to više prema saveznicima, nego 'neprijateljima' zaratio je trgovinski s kinom i u početku s EU, čije je rastakajuće procese podržavao kasnije se primirio po tom pitanju dakle, ekonomske ratove je pokrenuo, a stvarne nastavio voditi da mu je bio prioritet, zaratio bi taj samo tako, neka vas njegovo miroljubivo ponašanje, profinjeni maniri i blag pogled ne zavaraju a kruger i zeljko bi mu pljeskali kao velikom vojskovođi |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 15:50:01
|
Dobro, koji je započeo??
Ovako iz glave mi pada na pamet ovaj s Kinom (Huawei). Je li to bilo pametno i opravdano je druga tema, o tome bi se dalo diskutirati. Nije tu sve crno-bijelo.
[/quote]
Da ali nije niti jedan vojni. O tome pričamo. Razumijem što vi želite reći ali ne radi se baš o istom. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 15:51:45
|
quote: Originally posted by Zoroasterixx
Trump je ipak dao smaknuti iranskog generala (ili bar nije ništa učinio da to spriječi) pa riskirao rat s Iranom.
To je sastavni dio ratnih čarki. Da Ameri su uspješno to odradili. |
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 15:57:58
|
quote: Originally posted by ken2
najveći uspjeh trunpove vladavine je da nije bacio nuklearnu bombu na nijedan uragan na sve drugo (unutar amerike) je bacio prema vani je bio agresivan i to više prema saveznicima, nego 'neprijateljima' zaratio je trgovinski s kinom i u početku s EU, čije je rastakajuće procese podržavao kasnije se primirio po tom pitanju dakle, ekonomske ratove je pokrenuo, a stvarne nastavio voditi da mu je bio prioritet, zaratio bi taj samo tako, neka vas njegovo miroljubivo ponašanje, profinjeni maniri i blag pogled ne zavaraju a kruger i zeljko bi mu pljeskali kao velikom vojskovođi
Donekle se mogu složiti sa tvojim tvrdnjama, samo ja mislim da je to dobro odradio. Ne bi mu nitko klicao, zašto to tako percipiraš. Ja nisam ljubitelj američkog stila političkih govora, ali od svih političara Trump je najinteligentniji, neobičan, direktan pravi showman. Dok su ovi ostali kao da imaju metlu u guzici. A što se tiče domaće politike tu je imao izvrsne rezultate, zato su za njega glasali obični ljudi. Kako stvari stoje antifama se neće svidjeti ni Biden i njega već sad napadaju. Ali dobro to je vjerojatno marionetski igrokaz. |
 |
|
tinton
stripovi.com suradnik

United Kingdom
19907 Posts
Posted - 09/11/2020 : 16:03:26
|
Obični ljudi su glasali za Trumpa? A tko je glasao za Bidena? Neobični ljudi? |
|
 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 16:13:02
|
quote: Originally posted by tinton
Obični ljudi su glasali za Trumpa? A tko je glasao za Bidena? Neobični ljudi?
Antife su neobični ljudi. |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Member since 29/04/2020 |
|
ken2
stripovi.com suradnik

Croatia
8236 Posts
Member since 30/07/2002 |
Posted - 09/11/2020 : 16:17:57
|
i zaista, nemojte tintonu stalno predbacivati 'mlad je, naučit će...' nije lijepo, jer on na ovoj temi zna više od svih ostalih
evo, tintone što se događa s aljaskom oni već 5-6 dana nemaju nikakvih novih rezultata danima je samo 47% obrađeno rusi preuzeli? |
if you tolerate this, then your children will be next |
 |
|
BeaGea
Advanced Member

4126 Posts
Member since 29/04/2020 |
Posted - 09/11/2020 : 16:22:35
|
quote: Originally posted by ken2
i zaista, nemojte tintonu stalno predbacivati 'mlad je, naučit će...' nije lijepo, jer on na ovoj temi zna više od svih ostalih
Upravo tako, a svi ovi koji mu predbacuju godine samo pokazuju kakvi su im argumenti kod rasprave. Kakvi ljudi takvi i argumenti. A tintonu, pa tintonu se samo još jednom može čestiti na poznavanju situacije i poznavanju materije o kojoj zbori. Bravo tintone! |
U zamišljenom kutu okrugle sobe... |
 |
|
surfer
Average Member

Austria
967 Posts
Member since 09/05/2008 |
|
Kruger
Advanced Member

Croatia
17315 Posts
Posted - 09/11/2020 : 16:25:04
|
Svakom tko pogodi se može čestitati. Nije ga dobro poklapati ali ni uzdizati, nije on jedini koji zna.
I ja bih pogodio da sam znao da će glasati oni preko 150 godina. |
 |
|
Topic  |
|